Şimdi Ara

Kayıp (2013) | Kanal D (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
9.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Dizi iyi mi beyler. Fazla bölümü olmadan bitmiş.Başlayıp bitireyim mi bi çırpıda hazır finaller,bütler bitmişken.

Erken final yapmasına rağmen kalite akan bir dizi izle bitir seveceksin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Dizi iyi mi beyler. Fazla bölümü olmadan bitmiş.Başlayıp bitireyim mi bi çırpıda hazır finaller,bütler bitmişken.

Normal türk dizilerinin üstünde kaliteli bir dizi. Aşk komedi tarzından çok senaryoya önem vermiş ciddi bir havaya sahip bir dizi. Tabi Türk milleti fazla izlemedi tabi aşk sevişme falan olmayınca. Reytingleri kötü oldu dizi final oldu. Kesinlikle izle diziyi. Milletimizde gitsin Kurtlar Vadisi, Akasya Durağı gibi dizileri reyting birincisi yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mehmet'in Özlem'i karakola götürdüğü sahnede ve dizide daha pek çok sahnede çalan sadece enstürmandan oluşan hoş bir drama müziği var. Acaba bu müziğin adını bilen var mı?

Kayıp'a has sanıyordum ancak Lale Devri'ni izlemeye başladım, 17. bölümde, Lale öldükten hemen sonraki bölümde Çınar'ın göründüğü ilk sahnede de bu müzik çalıyor. Acilen bulmam lazım. Lütfen adını bilen varsa söylesin.

Edit: Buldum. Trialogue entre Mères'miş. Ama sözsüz halini bulamadım, yani dizide çalan versiyonunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U. -- 18 Şubat 2014; 16:52:07 >
  • konuyu foruma açan benim ama diziyi hiç izlemedim
  • Kalite kokan diziydi dolu dolu 18 bölüm.

Gelmiş geçmiş en iyi yerli gerilim dizisidir.

3 kez izlemişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrite -- 30 Temmuz 2017; 14:37:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senaryo,kurgu ve müzikleri harika olan bir dizydi.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.