Şimdi Ara

Kayıp (2013) | Kanal D (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
9.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • falko yapmaz öyle şey demiştim yapmamış gerçkten. Sedefi öldüreceğini düşünmemiş sonradan hayal kırıklığına uğramıştım. Bravo Falko ama sende de beyin yok be kardeşim özlem de özlem al parayı git sevmiyor kız seni işte.
  • Nedenini nasılı bilmiyorum ama bu reytinglerle devam etmesi imkansızdı, acı ama gerçek. Böyle bir dizinin bitmesine çok üzülüyorum. En azından 18 bölüm izleyebildik züğürt tesellimiz bu olsun.

Son bölüm yine harika olmuş.

• Finalden hiçbir umudum kalmadı bu fragmanla birlikte
  • Yazık oldu diziye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Finalden hiçbir umudum kalmadı bu fragmanla birlikte

Çok tırt görünüyor inşallah böyle olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Finalden hiçbir umudum kalmadı bu fragmanla birlikte

Çok tırt görünüyor inşallah böyle olmaz

pek birşey olmayacak büyük bir ihtimal yada olsada bazı şeyler ya havada kalacakl yada basit kalacak gibi beklentiyi düşürmekte fayda var

• Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Yapacak bişey yok sağlık olsun
  • Oldu bittiye gelen bir final olacak yapacak bir şey yok 15 bölümü 2 bölüme sıkıştırdılar. Senaristler finalde de hakkını verirler bence güzel bir final izleriz. Yazık oldu güzelim diziye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi şimdiye kadar çok güzel gitti finali de tadında olacaktır diye düşünüyorum. Fragmanlardan bir şey beklemeyin zaten dizi fragmanlarına hiç özenmiyordu başından beri.

• Sanırım sıradan bir bölüm olacak
    Falko özlemide alıp gitse bari
  • 17.Bölümü şimdi izledim arkadaş 10 numara bölüm olmuş. Süperdi Süper tek kelimeyle...
    Forumu okumamıştım dedim kendi kendime ulan noluyor bütün sırlar yavaştan ortaya çıkıyor dizi mi bitiyor ? Ama dedim ki bitemez 13er bölümlü yapiyor demişti en son bu adamlar

Foruma girince anladım ki dizi bitiyormuş
    Böyle bir dizi nasıl biter hayretler içerisindeyim.
    Valla Türk insanının afedersinizde Dizi konusunda bir b*k anladıkları yok varsın olsun aldatma olsun , ensest hikayeler olsun reyting 1.ncisi oluyor tvde...
    Yazık vallahı şu diziyi bitirmeleri..

şu film amerika tvlerinde gösterilseydi herhalde tüm dünya hayranlıkla izlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

Falko özlemide alıp gitse bari

Mehmet pek müsade edeceğe benzemiyor Benim tahmöinim bence özlemin çocuğu patronda işin içinde özlemide kemalide ve bhatta dayıoyıda ilgilendiren karanlık bir gizem var umarım bunları finalde gösterip iyice harmanlaştırıp derin bir kurguyla sonlandırırlar hikayeyi ama umarım @McCarty

Hocam sizde ne deseniz haklısınız hatta daha önceki mesajlarımdada belirttim türk milletinin dizideki kültür seviyesi maalesef ki bu biraz bizdede suç var biz değişmediğimiz sürece bu ülkede kaliteli sağlam yapılı işlerin çıkması çok zor ne yazık ki

Bencede var bişeyler bakalım nasıl bitecek
  • On numara bir dizi daha bitiyor. Nasıl bir dizi rating sayacı bu çözemedim bu kadro bu dizi nasıl tutmaz...
  • Türkiye'ye böyle bir dizi asla gelmeyecek, çok ciddiyim. Dizi başladığından beri dakika dakikasına takip ediyorum bazen çok güldüm bazen gözlerim doldu böyle bir dizinin bitmesinin tek suçlusu Kanal D'dir. Bu dizide emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz bize böyle bir dizi izlettikleri için.
  • Kaçak ve Karadayı ile en iyi 3 diziden biriydi, güzel bir final olacaktır.
  • "Falko: İlla ki öyle yapacak o herif polissiz hareket edebilir mi, benim hiçbir korku yok, biz önlemimizi aldık" ne demek la? İnci-Mehmet'ten birini mi vuracak, yoksa araçla kaçarlerken polis kurşunu Özlem'e mi isabet edecek?

O kadar halt yediği halde Kemal kurtuldu ya ben daha da bir şey demiyorum.

Bu arada Kayıp'la ilgili o kadar tweetimin ve Facebook paylaşımımın üzerine, dizide Kemal'in babası Feridun Özdemir'i oynayan adam Atatürk Havalimanı'nda check-in kuyruğnda tam önümdeydi, internetimin adil kullanım noktasını doldurmuştum hızı düşüktü, resim çekilmek için gerçek adıyla hitap edeyim diye gerçek adını internette aranırken uçağının kapısına gitti, ahh ahh bari bir kaç soru soraydım.
  • Yürüme engelli kız ölmedi ya diziden soğudum gerçekten. Ne güzel öldü sanmıştım kaç bölümdür ve zaten olması gereken de oydu. Zaten kötüsün işte üstüne de kardeşin ölmüş, çok mu zor aynı acıyı yaşatmak ? Sen sıradan bir vatandaş değilsin ki ! Sen dizinin kötü karakterisin ve gerektiğinde öldüreceksin gözünün yaşına bakmayıp. Ayıp ya Türk izleyicisinin morali bozulmasın diye kötü hiç bir zaman kötü olmuyor. Biraz yabancı filmlere bakın adamlar kötülüğün hakkını verip adamın ailesini kurşuna diziyor. Tabi bunlar hoş şeyler değil ama olması gereken budur böyle filmlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Aynen abi harfiyen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.