iyrenç muhahaha bnde bilmiıordmm eskıdenn lwl 29 luk itimm gitti megersemm süresii bitmiş bidahadaa geri gelmiyormuş onu daa ozamnnn ogrenmiştim yane bnimkinin cenazasi bile yok tuuuuu zawallı hemde it ilk cıktıgındaa almıstım nese sonraaaa yenıden aldım bi it PARA iSTEYEN WARMI
yok mu hihi
Kusura Bakma Kardeş Seninle de Dalga Geçiyoruz Ama Bende Anlatayım Benimde Aldığım İlk Attı inince At Kaçtı Sağ Taraftan Koş.Tuh At Dereye Düştü Diye Beni İşletmişti Arkadaşlar.Benim Bu Tarzda İlk Oynadığım Oyun Bu Çünkü Şimdi Tatlı Hatıra Olarak Kaldı Sen de Sıkma Canını Sana da Böyle Hatıra Kalır
Benım ıtı buldun yanmı ama lanetlı ya yenı ıt mı almam lasım matbagacı bey yoksa lanetı kaldırcak bı buyucu varmı
Aslında Varda 50M Daha Fazlaya Patlar.Sen Yeni Al En İyisi
Bekle Evine Ruhu Dönerdi :D
Artık Sonraki Topic de Şu Olur:
"Arkadaşlar,Wolf Scrool Kağıdım Yırtıldı;Bant Nerde Satılıyor?Acill Kesik Açılıyor Gittikçe :("
"Yeni Uptade:Tüm Mezarlar Bir Araya Toplanacak Ve Mezarlık Yapılacak...Üç Kulhuvallah 1 Fatiha Okuyana 15K Hediye"
baron çok komiksin valla gülmekten ölüyom
quote:
Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr
baron çok komiksin valla gülmekten ölüyom
Saol Abi Böleleri Oldukça Biz Daha Çooook Güleriz
Adam komaya gırdı herhalt bıse soledı bıda hıc konusmadı zaten Kardes buldunmu pekı kopegını
quote:
Orjinalden alıntı: CabacoS
Merhaba arkadaşlar
Merakımdan dolayı bir köpek aldım.Ancak hayvan karambol esnasında öldü. Köpek le ilgili kısımları okudum.Köpeği diriltmek için grass of life aldım. Ancak benim sorunum köpeğin cenazesini bulamamak.Öldüğü yeri kesin olarak hatırlamıyorum. Tahmini yerleri ise gezdim fakat yok.Haritada petler turuncu olarak gösteriliyor.Fakat ölü petleri gösteriyormu bilmiyorum.
Sonuç olarak köpeğimin leşini nasıl bulurum veya diriltmek için başka bir yol var mı? Yardım edebilirseniz köpeğim terliklerinizi getirecek :)
he he çok gomik
BU BİR ŞAKA OLMALI...
bana gayet normal geldi arkadaş sanırım daha önce ultima vs. falan oynamış cenaze takıntısı ordan geliyor olabilir benim kurt ilk öldügünde benidme aklıma öyle birşey geldi ancak daha sonra inv. görünce anladım. Ama normal diye düşünüyorum böle düşünmesi ;)
Ya adam dedigne pisman oldu valla adamin ilk oyunuysa olur
böyle bi topic geyik bölümünde açılsa bu kadar tutmazdı post kasmak tatli tabi sizi sizi heheheh. yazmayin artik yeter millet,bıraksan köpekleri cogaltıp cogaltıp satacaksınız.
köpek ölünce bi kere çantan da olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme