Ben de Atımı Kaybettim Nerede Arayacam Bilgi Verirseniz Sevinirim
wayyyyyyyyyy espiri güzel de sorun bilmeyenleri çok aşşağılamanız ... bence öğrenecek çok şeyi var ama bu dışlamanızı gerektirmez... kimse mükemmel değildir mesela bende ölecek bir kurt bile yok... kuzenin kurtunu alıyorum ara sıra hava lsun diye bi tur attırıp geri veriyorum... kandiliniz mübarek olsun...
daLga gecmeq gıbı olmasın ama
olur mu hiç
quote:
Orjinalden alıntı: Pk
daLga gecmeq gıbı olmasın ama
yok artık hacım naptın yaaaa
bende kurtumu çiftleştirdim bi enik oldu sorma valla çok şirin abisi ama ortalık yere işiyo terbiye skilini açamadım daha olmazsa cingandaki eğitim merkezine yollayacam k9 lara uyarda polis köpeği falan olur ilerde belki bu arada fiyatı $500 cins hayvandır kendisi
bizimde bi karabaş vardı oda vefaat etti cenazesi .... camiiinde kılınıp ..... hayvan mezrlığına gömülecektir.cenazeye hepnizi bekleriz.cenaze cuma namazından sonra defnedilecek yakılarına ve dostlarına baş sağlığı dilerim
tamam arkdaslar şakada bi yere kadar ama arkadaş bilmiomuş işte cahilligine verin daha dalga gecmeyın
quote:
Orjinalden alıntı: hassicthere
Nick kraL hocam :D
Allah rahmet eylesin. İyi bilirdik. Allah rızası için Eelfaaatiha.
adam imzasına 4 tane resim koymus
quote:
Orjinalden alıntı: CabacoS
Merhaba arkadaşlar
Merakımdan dolayı bir köpek aldım.Ancak hayvan karambol esnasında öldü. Köpek le ilgili kısımları okudum.Köpeği diriltmek için grass of life aldım. Ancak benim sorunum köpeğin cenazesini bulamamak.Öldüğü yeri kesin olarak hatırlamıyorum. Tahmini yerleri ise gezdim fakat yok.Haritada petler turuncu olarak gösteriliyor.Fakat ölü petleri gösteriyormu bilmiyorum.
Sonuç olarak köpeğimin leşini nasıl bulurum veya diriltmek için başka bir yol var mı? Yardım edebilirseniz köpeğim terliklerinizi getirecek :)