Şimdi Ara

KAYIT BULUNAMADI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimdeki 3230'un imei nosunu girince boyle bir yazı cıkıyor. bu telefon yakında kapanırmı yada durumu nedir?

• Üst konuya yazsan daha iyi olurdu ama açıklayayım yakında kapanacakdır.. Faturası falan varsa TK'ya bir an önce başvur. Yoksa o telefon gider..
  • üst konuya dikkat edemedim pardon. kayıt konusunda birde şöyle birşey var. turkcell sorgulama sayfasından bakıldığındada cihaz kayıtlı görünüyor zaten zamanında kontör düşülerek kayıt yaptırılmıştı. bu durumda sorun nedir?
  • merak etme bişey olmaz tk yapıyor bu durumu arayarak durumu tam öğren bizim cihazlarda da öyle diyordu. merak etme. bizimkiler hala kapanmadı 1 senedir. seninkide kapanmaz
  • tk 1 saattir arıyorumda konuyla ilgili bir kişi bile bulamadık. umarım dedigin gibi kapanmaz
  • ayrıca sorgulama sayfasında cihazını turkcell hattınızla kullanabilirsiniz diyor benim hattım avea. bu hatla kullansam cihaz hattıma kapanırmı?
  • açıklama tam olarak dogru değil.
    spot sonradan kayıt edilen cihazların cogunda sorgulama sonucu bu cevap cıkıyor. tk nın veritabanının uyduruklugu sanırım guncelleniyo sen clone olmadıgından ve kayıt ettirdiğinden eminsen merak etme bişi olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Üst konuya yazsan daha iyi olurdu ama açıklayayım yakında kapanacakdır.. Faturası falan varsa TK'ya bir an önce başvur. Yoksa o telefon gider..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    registry'e kayıt ekleme..
    17 yıl önce açıldı
    İmei kayıt
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobeee

ayrıca sorgulama sayfasında cihazını turkcell hattınızla kullanabilirsiniz diyor benim hattım avea. bu hatla kullansam cihaz hattıma kapanırmı?

kapatılmaz diye biliyorum. ama turkcelli ara sor bi
  • aveamerkezi aradım bir sorun olmaz dediler sanırım turkcellin kendi sayfası diye bencillik yaptı. arkadaslar ilginiz icin cok tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.