Şimdi Ara

Kayıt defteri ve görev yöneticisi devre dışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
291.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sekonca

Arkadaslar Pcnize Virüs Yapışmış Silmek İçin Bunu İndirin Çalıştırın Görev Yöneticisi Aktif Hale Gelir:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=7011

Olmazsa Suratıma Tükürün

Sağolasın hocam dediğin program sayesinde düzeldi bende de aynı sorun vardı sağolasın kardeşim
  • saolasın deejay hocam işe yaradı ben de bu hesabı sırf teşekkür etmek için açtım
  • deejay yemin ederim bu program bir harika virüs problemi olan tüm arkadaşlara öneniririm 12 trojan 25 tane adware buldu problemim çözüldü herkeze öneririm çok teşekkurler deejay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Öncelikle virüsleri silmelisiniz..
    Virüsleri temzilemek için:
    SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

görev yöneticisi için:
    başlat çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam dediğinde sorun kalmayacaktır

Kayıt defteri için:
    Başlat/Çalıştır ı aç "gpedit.msc" yaz ve tamam de
    Grup İlkesi gelir sırasıyla Kullanıcı Yapılandırması/
    yönetim sablonları/sistem
    (kayıt defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle )seçeneği üzerine
    iki kere tıkla "yapılandırılmadı" seçeneğini etkinleştir uygula tamam

büyüksün üstad
    EYVALLAH

• valla bende superanty i deniyorum onun yanında birde nortonu tarattırıyorum süperanty 84 tane thlike buldu norton 0 tane buldu en iyi süperanty şiddetle tavsiye ederim. gerçi baya çok lmul konu açılalı
    norton terk

• Arkadaşlar ben süperanty proğramıda maalesef bir işe yaramadı. O yüzdeb bir de COMBOFİX'i denedim (Bakın altını çizerek söylüyorum bende combofix yüzde yüz işe yaradı) hiçbir şey kaybetmezsiniz bence indirin. Süperanty işime yaradımı yaradı ama görev yöneticimi etkinleştiremedi. Combofix işe yaradı bende sizde kullanın inanın sizin iyiliğinize. :D
  • quote:

görev yöneticisi için:
    başlat çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam dediğinde sorun kalmayacaktır

Kayıt defteri için:

Şimdiye kadar o kadar çözüm aradım, yine Forum Donanım Haber çözdü derdimi.
    Süpersiniz, teşekkürler.

• panda free antivirüs'le taratın %1000 çözülür sorun.Şiddetle öneririm iyi forumlar ;)
  • arkadaşlar proglam la falan uğraşmayın aşağıdakinleri uygulayın düzelir.
    çalıştıra gpedit.msc yazın >kullanıcı hesapları>yönetim şablonları>sistem>ctrl+alt+del seçenekleri>görev yöneticisi devre kaldır>orada devre dışı yazıyor onu seçin uygula diyip tamam diyin.sonra ctrl+alt+del e basın çalışacaktır.
  • Kardeşim bende dedigin gibi çıkmıyor
    kullanıcı yapılandırması-yönetim bileşenleri-windows bileşenleri sistem diye bişi yok ne yapıcam?
  • quote:

görev yöneticisi için:

Kayıt defteri için:

Hocam Allah senden razı olsun.Sırf teşekkür için kayıt oldum.Çok çok çok teşekkür ederim.Önerdiğiniz program gerçekten harika.
    Sizlerden öğrenebileceğimiz bir çok şey var.Bunun için forumu daha sık takip edeceğim.Tekrardan teşekkürler.İyi akşamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: GezginlerDownload

Kayıt defteri düzenleyici ve temizleyici olarak en ideal program kullanımı ve indirme linki linkte verilmiştir.

http://www.gezginlerdownload.com/aml-free-registry-cleaner-indir.html buradan indirebilirsin kolay gelsin kesin sonuç alınmış denenmiştir.

Sakın çekip kurmayın 2 saat programla birlikte gelen sorunlarla uğraştım banlanmak içten bile değil !!!
  • ya beyler bende gpedt.msc de yönetim şablonları sistem sonrasında Kayıt Defterini Düzenleme Araçlarına Erişim yoköle bir seçenek yok
  • arkadaşlar eset smart securty 7 kullanıyorum "blocked" ettiği siteleri Log Files kısmından "all delet" yapıyorum burada tekrar virüsleri bırakmış mı olurum yoksa tamamen silmiş mi olurum, çünkü şöyle birşeyle karşılaştım o kısımdan "blocked" eden tüm kısmı all delet yap ddedim ve aynı siteleri tekrar engellemeye başladı, ve orada kalsa sakıncası olurmu ? tamamen temizleme durumu var mı ?
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun kardeşim verdiğin programla 52adware 1tanemalware 2 tanede trojen buldum adamsın
    sırf san teşekkür etmek için hesap açtım @Kıdemli Yarbay
  • quote:

görev yöneticisi için:

Kayıt defteri için:

Süpersin! sayende rahat bir nefes aldım. Kafayı yemek üzereydim PC tamamen yemişti sıra bana gelmişti ki mesajını gördüm ve işe yaradı! Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslaktr -- 14 Nisan 2014; 16:01:42 >

• bende de aynı sıkıntı oluştu virüsü sildim ama Pro Engineer diye bir çizim programım vardı çalışmıyor.

Acaba neyden kaynaklı olabilir.
  • aynı şey benimde başıma geldi virüsü sildim ama Pro Engineer programım çalışmıyor.

Acaba ne yapmalıyım.
  • Teşşekürler.
  • Ben NEden önce bu foruma bakmamısım acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.