Şimdi Ara

Kayıt Dondurma ve Kayıt Sildirme Arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım mühendislik üstüne hukuk okumak...

Elektronik bölümü mezunuyum. Bu sene DGS ve YKS’ye gireceğim. DGS ne derseniz, önlisanstan lisans programına geçiş sınavı denilebilir 2 yıllığı 4 e tamamlamak yani. Neyse... Aslında bakarsanız 2 farklı lisans programı okumak istiyorum. 1.si ee-mühendisliği diğeri ise hukuk. DGS den mühendisliğe kasacağım, YKS’de Hukuk.

YKS’den Hukuk kazanıp kaydımı yapıp dondursam. Ardından mühendisliğe devam edebiliyor muyum? Yoksa kaydımı sildiripte mi mühendisliğe devam etmem gerekiyor?

Eğer sildirmem gerekiyorsa YKS ye girmem mantıksız olur. Müh okuyup tekrar sınava girerim 4 sene sonra mesela.

Konu hakkında bilgisi olan ve yeşillendirmek isteyen olursa teşekkür ederim.

• BİRİNİ ÖRGÜN DİĞERİNİ UZAKTAN ÖĞRETİM YADA 2. ÖĞRETİM ŞEKLİNDE OKUYABİLİRSİNİZ
    İSTEDİĞİNİZ MÜH YADA HUKUĞUN 2.ÖĞRETİM OLANI VARMI BAKIN.
    ÇÜNKÜ UZAKTAN ÖĞRETİM VE İKİNCİ ÖĞRETİM FARKLI YÖNETMELİKLER.FARKLI UYGULAMALAR.
  • bildiğim kadarıyla aynı anda 2 örgün öğretime kayıtlı olmaıyorsun dondursan bile.

mesela benim arkadaşım bi bölümü kazandı dondurdu ertesi sene ygs girdi başka bölüm kazandı ama o bölüme kayıt yapamadı çünkü dondurmuş da olsa başka bölüme kayıtlıydı. onu sildirdi ondan sonra yeni bölümüne kayıt yaptırabildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAYIT DONDURMA ve AİLE SORUNU?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.