Şimdi Ara

KAYIT İÇİN SAĞLIK RAPORU(HEYET RAPORU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
17.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce arayıp sordum hastaneyi ben de, her gün alınabiliyormuş ama 200 TL tutuyor dedi bana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samittin

hocam bu arada bi bilgi vereyim az önce devlet hastanesini aradım, bana sadece salı ve perşembe günleri heyet raporu çıkarıyoruz diğer günler yok dedi.

Hastaneden hastaneye farklılık gösterebilir belki yarın ben yinede gidiyim
  • Dostum malesef ki veriyorsun o parayı. Ben de 2 sene once 140a almıştım. Ozel hastane raporları kabul edilmiyor. Sağlık ocağından da alınan kabul olmuyor. Tek tek doktorları gezip muayene oluyorsun ve en son heyet hangi gun toplanıyorsa o gün raporun onaylanıyor. Salı perşembe ise o günlerden birinde onaylanır. Ama cuma da gidip muayene olabilirsin. Sadece rapor sali perşembe onaylanıp teslim edilir. Sabah erken vakitte git 1 saate halledersin zaten muayene etmiyor cogu imza atıp yolluyor. Burada her kafadan bir ses çıkmış bilmeyenler de kendini ortaya atmış. Yine kendi fakülte ogrenci islerini ara konuş. Benim bildiğim bunlar ben de bu şekilde kaydoldum 2 yıl önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samittin

artvin başkan, yarın raporu alınca benide bilgilendirirsen çok iyi olur, inşallah kısa sürede verirler.

Hocam gittim bugun yokmus heyet cuma haric diger gunler varmis pazartesi tekrar gidecem

• karatebilenkedi kullanıcısına yanıt
    tamamdır bilgi için saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyalıyobazimam

her tıp fakültesi istiyor mu bunu

Hocam bizde de istenmiyor galiba akdeniz tip

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.