Şimdi Ara

KAYIT İÇİN SAĞLIK RAPORU(HEYET RAPORU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
17.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı bölümlerde sağlık raporu isteniyor bildiğiniz gibi bugün hastaneye gittim sordum 200 tl istediler rapor için ve param olmadığı için elim boş döndüm :)

-şimdi bu raporu sadece salı ve perşembe alabileceğimiz söyleniyor, mesela ben rapor için pazartesi gitsem raporun belgesini de salı günü mü alabilirim? yoksa salı günü erkenden gidip aynı gün raporu alabilir miyim.

ayrıca 3 tanede vesikalık istiyorlar yanında da kimliğin olacak.

• up, yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koministadam

Özel hastaneleri tek tek dolaş acele et.

Normalde 25 tl ben almıştım.

Cebe atıyolar.

Özele git kayıt yaptırmadan doktorun yanına git derdini anlat eğer kayıt yap derse ücreti sor sonra kayıt yap.

50 ye kadar ver çünkü herkes kapitalist sistemden faydalanıp insanları sömürme derdinde

hocam bölümün özel koşullarında sadece devlet hastanesi ve tıp fakültelerinden istediklerini yazdılar, özeli kabul etmiyorlar malesef.
  • 200ü pasa paşa verdim bugun heyete gidiyom ee madem tıp okuyacağiz başlangiçta doktorlara kazandiralim
  • quote:

Orijinalden alıntı: samittin

quote:

Orijinalden alıntı: Koministadam

Özel hastaneleri tek tek dolaş acele et.

Normalde 25 tl ben almıştım.

Cebe atıyolar.

Özele git kayıt yaptırmadan doktorun yanına git derdini anlat eğer kayıt yap derse ücreti sor sonra kayıt yap.

50 ye kadar ver çünkü herkes kapitalist sistemden faydalanıp insanları sömürme derdinde

hocam bölümün özel koşullarında sadece devlet hastanesi ve tıp fakültelerinden istediklerini yazdılar, özeli kabul etmiyorlar malesef.

Ben ehliyet için almıştım mahalleye bağlı sağlık ocakları ve özel hastaneler veriyor normal hastanelerden almak birazcık daha zor bildiğim kadarıyla derdini anlat verirler bir zahmet ücret ben 25 tl vermiştim özel hastaneye.Devlet hastanelerinde heyetin imzası filan gerektiği için zor diye biliyorum bence sağlık ocağından alabilirsin ama tam bilgim yok kabul ederler mi etmezler mi

• Unix-pcp11 kullanıcısına yanıt
    malesef sağlık ocağı kabul edilmiyor, Ya delet hastanesi yada tıp fakültesi olmak zorunda
  • quote:

malesef sağlık ocağı kabul edilmiyor, Ya delet hastanesi yada tıp fakültesi olmak zorunda
    Hocam hangi bölüm sizin benimde gerekiyor heyet raporu o kadar pahalı mı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatebilenkedi

Alıntıları Göster
    Bana da lazım, ''üniversitenin önereceği bir hastane ya da tam teşekküllü resmi bir hastaneden alınmalı'' diyor. 200 nedir ya tutuyor mu o kadar
  • quote:

İlk ve acil yardım(paramedik) bölümü, hastanedeki kayıt yerine sorduğumda görevli 200 tl dedi.
  • Eğer hastane tam teşekküllü ise özelde de oluyor.
  • quote:

quote:

İlk ve acil yardım(paramedik) bölümü, hastanedeki kayıt yerine sorduğumda görevli 200 tl dedi.

Bölümlerimiz aynı hangi şehir hocam mecburen alacaz o zaman yarın gidecem bende hastaneye
  • Bende yeni geldim sayılır hastaneden ankaradayim paşa paşa 200 lirayı verdim doktor doktor gezdim bugün heyet toplancak işte yarin sabahtan da raporu verecekler
  • her tıp fakültesi istiyor mu bunu
  • karatebilenkedi kullanıcısına yanıt
    artvin başkan, yarın raporu alınca benide bilgilendirirsen çok iyi olur, inşallah kısa sürede verirler.
  • tıp kazanan öğrencilerden de istiyorlar sanırsam, zaten bölümün özel koşullarında yazması gerek.
  • quote:

artvin başkan, yarın raporu alınca benide bilgilendirirsen çok iyi olur, inşallah kısa sürede verirler.

İnşAllah hocam bakalım heyet varsa yarın alabilirsem bilgilendiririm
  • quote:

tıp kazanan öğrencilerden de istiyorlar sanırsam, zaten bölümün özel koşullarında yazması gerek.

ben bazı fakültelerin özel koşullarında gördüm
    ama bizim fakültede yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duracellinayısı -- 11 Ağustos 2016; 13:46:30 >
  • bölümünüzün öğrenci işlerini arayıp sormakta fayda var.
  • samittin S kullanıcısına yanıt
    aynen
  • karatebilenkedi kullanıcısına yanıt
    hocam bu arada bi bilgi vereyim az önce devlet hastanesini aradım, bana sadece salı ve perşembe günleri heyet raporu çıkarıyoruz diğer günler yok dedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.