Şimdi Ara

Kayıt için tv kartı önerisi (Laptopta kullanılıcak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel amaç tv izlemek olmakla beraber kablotvdeki yayınları ve kameramdaki görüntüleri kaydedebilme gibi özellikleri de olan bir tv kartı önerilerinizi bekliyorum...(Dizüstü bilgisayarda kullanılıcak...)
    Bütçem 70-80 tl

• laptop için kullanacaksan harici tip alman daha iyi olur...
    laptopun içini açtırma...
    bunlar usb yoluyla bağlantılı çalışıyor...
    ayrıca ek özellik olarak vga çıkışlı modelleri de var...
    herhangibir monitöre bilgisayarsız takılıp kullanılabiliyor......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 13 Temmuz 2009; 9:14:50 >
  • Bunları bende biliyorum, teşekkürler...Model olarak ne önerirsiniz?
  • Peki bunların fiyatı nedir ve aldığım da uydu yayınlarını izleyebiliyormuyum?
  • usb girişinden takılan tv kartları güç kaynağı da gerektiriyor Yani taşınabilirliği zorlaştırıyor PCMCIA girişine kredi kart büyüklüğünde bir tv kartı takıp izlemek daha elverişli değil mi Neden bu daha az terdih ediliyor
  • AVERTV HYBRID NANO EXPRESS almaya karar verdim...2-3 haftaya kadar alıcam;yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • Aynen öyle, bilen birisi yardımcı olabilirmi

Bi yerde slot'lar farklı olabilir diye okumuştum yanılıyor olabilirmiyim, Express'i falan varmış herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: Freddia
    usb girişinden takılan tv kartları güç kaynağı da gerektiriyor Yani taşınabilirliği zorlaştırıyor PCMCIA girişine kredi kart büyüklüğünde bir tv kartı takıp izlemek daha elverişli değil mi Neden bu daha az terdih ediliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumun bu bölümünde pek hayat yok Bilgilerimle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım Sorunlarımla ilgili mesajlar yazdım sadece bir kişi ilgilendi Ona da gönülden teşekkür ederim sevgili emekli1961

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 1 Ağustos 2009; 15:59:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.