Şimdi Ara

kayıt sildirip aöf dikey geçişe başvurunca tecil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 28 saattir uyumuyorum gitmediğim askerlk şubesi gitmediğim aöf yle ilgili yer kalmadı ;

22 yaşımdaym 90 lıyım, 2 yıllık makina bitirdim dgsyle makini müh. geçtm bir yıl hazrlk okudum bu sene bölüme geçtm ama önemli sebeblerden dolayı kaydımı sildirip açıktan bitirmem gerek. şimdi yıl sonunda kaydımı sildirip aöf ye kayt olrken 2. sınıftan başlatıyorlarmş ya o kayıtı yaparken asker kaçağı durumuna girermiyim yada aöf hazrlkta tecil ettirebilirmiyim askerliği. çok kritik durumdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy90

arkadaşlar 28 saattir uyumuyorum gitmediğim askerlk şubesi gitmediğim aöf yle ilgili yer kalmadı ;

22 yaşımdaym 90 lıyım, 2 yıllık makina bitirdim dgsyle makini müh. geçtm bir yıl hazrlk okudum bu sene bölüme geçtm ama önemli sebeblerden dolayı kaydımı sildirip açıktan bitirmem gerek. şimdi yıl sonunda kaydımı sildirip aöf ye kayt olrken 2. sınıftan başlatıyorlarmş ya o kayıtı yaparken asker kaçağı durumuna girermiyim yada aöf hazrlkta tecil ettirebilirmiyim askerliği. çok kritik durumdayım

AÖF'e kayıt olabilirsen askerliği tecil ettirirsin 29 yaşına kadar bi problem olmaz. Normal prosedürler burada da geçerli.

Ancak kayıt olabilmek için askerliğin o anda tecilli olması gerekiyor, senden askerlik durum belgesi istiyorlar. O belgede kayıt tarihleri arasında askerlikle ilişiğin olmadığı bir tarih gerekli.

Örneğin bu sene DGS kayıtları 1-19 ekim tarihlerinde yapıldı. Askerlik durum belgesinde ekim'den sonraki bir tarihte tecilli yazıyorsa problem çıkmaz. Bana böyle denmişti bende erteletmiştim. Ne kadar uyguluyorlar bilmiyorum. Kayıt olduktan sonra gerekli belgeyi alıp askerliğini erteletebilirsin. Kendileri gönderiyoruz diyorlar ama güven olmaz bazılarınınki gitmiyor.

2 yıllık diploman ile askerliğini erteletmediysen onunla ertelemeyi dene. 2 yıllık diploma ile 2 yıl tecil edilebiliyor. O arada da kayıt olursun.

• yok 2 yıllık diplomamla hiç erteleme yapmadım. ama hazrlığı kalktı dimi yani kayıt olursam eğer direk tecili ayarlatabiliyorum eskden hazrlklara vermiyorlarmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy90

yok 2 yıllık diplomamla hiç erteleme yapmadım. ama hazrlığı kalktı dimi yani kayıt olursam eğer direk tecili ayarlatabiliyorum eskden hazrlklara vermiyorlarmış ya

hazırlık diye birşey yok direkt 3. sınıftan başlıyorsun. Onlar eskide kaldı. Kayıt olduğun an erteletebilirsin.
  • paşam süpersin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.