Şimdi Ara

Kayıt Sildirmek İçin Sonuçları Bekleyen Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=a3HKKhiHOYg
    Gidip sildirmenize gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buyuk ihtimalle yarın sabah istanbula gelcem ama yine de kayıt sildirmek için sonuçları beklicem. Çünkü sıralamamdan çok düşük yerleri yazmadım yerleşçegim kesin değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt sildirmeye gerek yok,yeni okula geçince otomatik düşüyor eski kayıt.
  • Otomatik falan düşmüyor. İnsanlara yanlış bilgi verip hayatlarını karartma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can KURT

Otomatik falan düşmüyor. İnsanlara yanlış bilgi verip hayatlarını karartma.

Üstteki videoyu izle, geçen senenin klavuzuna bak. E-kayıt olmayan başvurularda hangi belgelerin istendiğine bak, burda insanları telaşa verme.
  • Yav katdeşim 10 gündür 3 farklı oidbye gittim. Senin dedigin aktarma olayi sadece yatay gecislerde oluyor. Videodakilerin konudan zerre haberleri yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yav katdeşim 10 gündür 3 farklı oidbye gittim. Senin dedigin aktarma olayi sadece yatay gecislerde oluyor. Videodakilerin konudan zerre haberleri yok.

Benim bilgim de böyle.Yatay geçişlerde gerek yok.Fakat yeni üniversiteye kayıt yaptırıyorsun neticesinde,kanıt falan varsa at buraya.
    Öteki türlü paşa paşa lise diplomasının aslını ve tecil belgeni istiyorlar.
  • valla ben geçen sene girdim, e-kayıt yaptırdım. diplomam evde.
  • quote:

Yav katdeşim 10 gündür 3 farklı oidbye gittim. Senin dedigin aktarma olayi sadece yatay gecislerde oluyor. Videodakilerin konudan zerre haberleri yok.

Kardeşim ben de bugün kendi üniversitemin öğrenci işleri ile görüştüm. Sadece E-kayıt yapamadığım için belgeleri elden vereceğimi söylediler. Diploma burdan gidecek dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Báistídhubh

valla ben geçen sene girdim, e-kayıt yaptırdım. diplomam evde.

1-) Yükseköğretime ilk kez geçip, üniversiteye ilk kez kayıt yaptırmışsın.
    2-) Üniversite'den kaydını tercih sonuçların açıklanmadan aylar önce sildirmişsin.E-devlet üzerinde hiç bir üniversite kaydın gözükmemiş.Dolayısıyla rahatça elektronik kayıt yaptırabilmişsin.

Burada bahsettiğimiz,halihazırda yükseköğretime kayıtlı üniversite öğrencileri.elektronik kayıt yapamazlar.
  • Hocam en iyisi ÖSYS kılavuzu ne diyor ona bakalım. Bize değil kılavuza inansınlar:

4.2. KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

a) Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
    b) Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez.
    c) Belgeler eksik ise kayıt yapılamaz.
    d) Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
    e) Yükseköğretim kurumları, kayıt yaptıracak adaylardan sağlık kurulu raporu isteyebilir.
    f) Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

ÖSYS Kılavuzunda yer alan yükseköğretim programlarında aynı anda örgün iki ön lisans veya iki lisans programına kayıt yaptırılamayacağına ve eğitime devam edilemeyeceğine ilişkin 19/12/2013 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul kararı uyarınca, durumları bu açıklamaya uyan adaylar halen kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan ilişiklerini kesmedikleri takdirde yeni yerleştirildikleri yükseköğretim programına kayıt yaptıramazlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.