Şimdi Ara

Kayıt Sildirmek İçin Sonuçları Bekleyen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sonuçları bekleyeyim diyorum ama bu gidişle kayıt sildirme işi yatacak. O yüzden ya bugün öğleden sonra yada yarın sabahtan sildireceğim. ÖSYM, üniye kayıtlı olupta sınava giren 500 bine yakın öğrenciyi umursamıyor. Siz ne yapacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can KURT -- 9 Ağustos 2016; 11:20:29 >

• Uppppppp
  • Nasi sildiremeyecez ben aradim uniyi kazaninca gel sileriz dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın belası Ankara Üniversitesinin telrfonu bir türlü düşmüyor.1 saat bile sürmüyor diyenler inşallah haklıdır.

• Arkadaşlar kaçırdığım bir şeyler var herhalde, endişelendiğiniz şey nedir tam olarak? Ben de kayıt sildireceğim.
  • The Remedy T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim endişelenmem şu şekilde, Abbas Güçlü bugün milliyetteki yazısında söyledi ösym şöyle bir açıklama yapmış: "Bugün de açıklanabilir cumaya da kalabilir." Diyelim ki cumaya kaldı, öğrencilerin ışınlanacak hali yok. E araya cumartesi, pazar giriyor o günler de gitti. Geldik 15 ağustosa yani kayıt zamanına. Millet kayıt olurken biz kayıt sildirmeye çalışacağız. Üstelik üniversitelerin sitelerine bakarsanız çoğu üniversite 4 gün boyunca kayıt yapmıyor. Atıyorum 15-19 ağustos arasından 2 gün seçiyor, bizim kayıtlarımız o tarihlerdedir diyor.
  • mk yök de fişi çekmiş çalmıyor bile telefonu arayıp soracağım kazandığın üniye gidince diplomayı filan onlar istiyormuş sanırım lakin gel gör ki açan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kazanacağınız belli ise gidin sildirin arkadaşlar . Ben akdeniz üniversitesinden sildiriyorum mesela ve burada her hafta salı günü toplanan bir kurul siliyor kayıtları yani bugün den sonra verseydim kayıt silme dilekçesini bu hafta silinmeyecekti benimki . Haftaya sarkacaktı iş batacaktı :D Her okulun sistemi farklı oluyor , bazısı benimki gibi haftada bir toplanan bir kurul ile siliyor bazısı hemen. Gidin sildirin durmayın bence :D
  • BigEng B kullanıcısına yanıt
    Benim sıralamam 149k mf4'te. Tercih listemde 240lık yer bile var. TM1'de de 154kdayım fakat tercih listemde 305klık yer bile var. Sence kayıt sildirmeye şimdi gideyim mi?
  • 1 günüm gitti yıldırım beyzitta ordan oraya yolladılar kazanacağınız kesinse sldirin

• Git sildir tutmama gibi bir ihtimal yok sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolitikHukukçu08

Allahın belası Ankara Üniversitesinin telrfonu bir türlü düşmüyor.1 saat bile sürmüyor diyenler inşallah haklıdır.

ben de ank üni.den kayıt sildireceğim, aradım sordum öğrenci işlerini 1 saat bile sürmüyor dediler bana da :D bu arada kayıt silmek için eğer kütüphaneye üyeysen kütüphaneden ilişik kesme alacaksın başka da bir belge istemiyorlar gidip sildreceksin tandoğana sonra
  • Kaydını sildirip yeni üniye kayıt olacaklar e devletten kaydolabilir mi biliyor musunuz? Bi sakıncası var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: muallimnaci

quote:

Allahın belası Ankara Üniversitesinin telrfonu bir türlü düşmüyor.1 saat bile sürmüyor diyenler inşallah haklıdır.

ben de ank üni.den kayıt sildireceğim, aradım sordum öğrenci işlerini 1 saat bile sürmüyor dediler bana da :D bu arada kayıt silmek için eğer kütüphaneye üyeysen kütüphaneden ilişik kesme alacaksın başka da bir belge istemiyorlar gidip sildreceksin tandoğana sonra

Çok sağol hocam ya Tandoğan'a gidiyorum her şeyi ordan hallediyorum yani değil mi ekstra olarak okuduğum fakülteye gitmeye gerek yok değil mi?Kütüphaneye üye değildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar...

Kaydını sildirip yeni üniye kayıt olacaklar e devletten kaydolabilir mi biliyor musunuz? Bi sakıncası var mıdır acaba?

Senin de mi 2.ünivdi? :D.Bakıyorum da ilk 15binden bayağı fazla adam varmış tekrar girenlerden.

• yahu bu kayıt sildirme gereklimiydi ki ben kıbrısta okuyordum burdaki üni tutarsa direkt ben yazılınca ordaki kayıt silinir diye düşünmüştüm.kıbrısa mı gitmem gerekecek kayıt sildirmek için
  • quote:

quote:

Kaydını sildirip yeni üniye kayıt olacaklar e devletten kaydolabilir mi biliyor musunuz? Bi sakıncası var mıdır acaba?

Senin de mi 2.ünivdi? :D.Bakıyorum da ilk 15binden bayağı fazla adam varmış tekrar girenlerden.

hocam ben cebeci kampüste okuyordum mesela sadece kütüphane için cebeciye gideceğim oradan tandoğan. şimdi kütüphaneye sen üye olmasn da öğrencisi olduğu için kayıtlısındır ne olur ne olmaz bence ilk bir al kütüphane kesme belgeni ki tandoğandan geri dönme sonra :D kütüphaneden başka bir belge istemiyorlar. bir de öğrenci kimliğin yanında olacak

• Aynen, 2. Üniv ama tercihlerin sonucunu bekliycem ben. Çok sıkıştırdılar tarihleri

• quote:

Orijinalden alıntı: muallimnaci

quote:

quote:

hocam ben cebeci kampüste okuyordum mesela sadece kütüphane için cebeciye gideceğim oradan tandoğan. şimdi kütüphaneye sen üye olmasn da öğrencisi olduğu için kayıtlısındır ne olur ne olmaz bence ilk bir al kütüphane kesme belgeni ki tandoğandan geri dönme sonra :D kütüphaneden başka bir belge istemiyorlar. bir de öğrenci kimliğin yanında olacak

Ben de Cebecideydim sağol valla hiç bilgim yoktu çok iyi oldu öğrendiğim.Açıklandıktan sonra hemen giderim.

• Ben geçen hafta P.Tesi sildirdim Salı kurul toplanıyor silincek dediler kurul toplanmamış aradım bugün bugünde kurul toplanmamış yarın toplanacak diyor yarın da silinmezse zaten gidip dağıtacağım orayı. ( istanbul üni.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.