Şimdi Ara

Kayıt Yapan Receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tv'de çıkan yayınları bilgisayarıma kayıt etmek istiyorum lakin bu konuda pek bilgi sahibi değilim bilgisayardan bir kaç kayıt programı indirdim lakin kötü kaydetti,benim istediğim kayıt tv'de nasıl net ise pc'yede bunu aktarmak bir kaç yerden öğrendiğim kadarıyla Kayıt Yapan Receiverlar Varmış ve çok net yapıyormuş
    Bu konuda hangileri ve ne şekilde kayıt ediyor ufak bir bilgi aktarırsanız çok sevinirim onun için bilgisayara harici özellik takmak gerekiyormu vs bilgiler lazım
    Veya tv kartları iyi kayıt yapıyormu eğer net kayıt yapıyorsa hangileri takmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: agito

Arkadaşlar ben tv'de çıkan yayınları bilgisayarıma kayıt etmek istiyorum lakin bu konuda pek bilgi sahibi değilim bilgisayardan bir kaç kayıt programı indirdim lakin kötü kaydetti,benim istediğim kayıt tv'de nasıl net ise pc'yede bunu aktarmak bir kaç yerden öğrendiğim kadarıyla Kayıt Yapan Receiverlar Varmış ve çok net yapıyormuş
    Bu konuda hangileri ve ne şekilde kayıt ediyor ufak bir bilgi aktarırsanız çok sevinirim onun için bilgisayara harici özellik takmak gerekiyormu vs bilgiler lazım
    Veya tv kartları iyi kayıt yapıyormu eğer net kayıt yapıyorsa hangileri takmam gerekiyor?

Bahsettiğiniz tv kartları analog özellikli bir kart ise, kayıt işlemi; yörenizdeki karasal yayın yapan
    kanal/kanalarının yayın kalitesi ile anteninizin ayarlı olup, olmadığına göre etkilenir.

Dahsettiğiniz tv kartı uydu tv kartı ise, yapılan kaydın kalitesiz olması mümkün değildir.
    DVBViewer 4.9 sürümü kurun ve kaliteli görüntü ve kaydın kayfini çıkarın.
    Tv kartlarının internal (dahili) ve external (harici) özellikte olanı vardır. Hangisi işinize geliyorsa,
    o modelden alınız.

Uydu cihazı almak istiyorsanız, gelişmiş kayıt işlevi nedeniyle, Dreambox 800HD'yi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.