Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A95X Max mini PC görünümündeki kasası ve 13cm x 13cm lik ebatlarıyla ve LCD bilgi ekranı ile dikkat çekiyor.
    s905X2 çipsetli cihazların karakteristik özelliklerini sergileyen bu box diğer ürünlerde olmayan özelliklere de sahip.

SoC - Amlogic S905X2 dört çekirdekli ARM Cortex-A53 @ 1.8 GHz'e kadar Mali-G31 MP2 “Dvalin” GPU ile
    Sistem Belleği - 4GB DDR3L - Bazı sitelerde LPDDR4 olduğu belirtiliyor-

( Kasanın içinde yerleşik bir fan yuvası var.)

Depolama - 64GB eMMC flaş, 128GB'a kadar mikro SD kart yuvası, dahili SATA SSD / HDD desteği

Video Çıkışı - CEC, HDP, HDR desteği, AV çıkışı ile 4K @ 75 Hz'ye kadar HDMI 2.1 çıkışı

Video Kodekleri - VP9 Profil-2, 4K 60fps'ye kadar, 10-bit H.265, 4K 60fps'ye kadar, AVS2-P2, 4K 60fps'ye, H.264 / AVC, 4K 30fps'ye,

H.264 MVC, 1080p60'a, MPEG'e -4 ASP'den 1080p60'a kadar (ISO-14496), vb.

Ses Çıkışı - HDMI, AV, optik S / PDIF

Bağlantı - Gigabit Ethernet, çift bant 802.11b / g / n / ac WiFi 5 (2T2R), Bluetooth 4.2

USB - 4x USB 3.0 bağlantı noktaları

Çeşitli - IR alıcı, ön panel ekranı, soğutma fanı

Güç Kaynağı - TBD

Boyutlar - 13 x 13 x 4,5 cm

Ağırlık - 260 gram

Amlogic S905X2 işlemciler düşük güç tüketimine sahip oldukları için SATA destekli değiller ve bu ürün SATA köprüsüne sahip ve 2.5 luk HDD leri destekliyor.

Cihazlar Android 8.0 kullanıyor ve uzaktan kumanda, HDMI kablosu, güç adaptörü ve bir kullanım kılavuzu ile birlikte geliyor. TV kutusuna yüklenen sabit sürücüye video kaydetmek ve videoları, oyunları veya filmleri paylaşmak için bir mobil uygulama mevcuttur.

Genel Özellikler

Model: A95X MAX
    Tipi: TV Box

Donanım
    İşletim Sistemi: Android 8.1
    İşlemci: Amlogic S905X2 dört çekirdekli Cortex-A53
    grafik işlemcisi: ARM Dvalin MP2 grafik işlemcisi desteği OpenGL ES3.2 / OpenCL2.0
    RAM: 4GB DDR4
    ROM'u: 64GB eMMC

İletişim
    WiFi: 2,4G / 5G WiFi
    , Bluetooth: Bluetooth4.2
    LAN: 1000M

medya
    Resim: HD JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF

Video Adanmış donanım kod çözücüleri ve encoder ile Amlogic video Engine (AVE)
    60 fps'de + 1x1080P @ 60fps 4Kx2K için çoklu video decoder yukarı Destek
    kodlama birden fazla “güvenli” video çözme oturumları ve eşzamanlı çözme ve Destekler
    Video / Resim Kod Çözme
    VP9 Profili-2 4Kx2K kadar @ 60 fps
    H.265 HEVC MP-10@L5.1 4Kx2K @ 60 fps kadar
    AVS2-P2 Profil 4Kx2K @ 60 fps kadar
    4Kx2K @ 30FPS'lik H.264 AVC HP@L5.1
    60 fps @ 1080p kadar H.264 MVC
    60 fps (ISO-14496) '1080p kadar, MPEG-4 ASP @ L5
    WMV / VC-1 SP / kadar 1080P @ 60 fps MP / AP
    AVS-P16 (AVS +) / AVS-P2 JiZhun 60 fps @ 1080p kadar Profil
    MPEG-2 MP / HL 60 fps (ISO-13818) '1080p kadar
    60 fps (ISO-11172)' 1080p kadar MPEG-1 MP / HL
    60 fps @ 1080p kadar RealVideo 8/9/10
    çoklu dil ve çoklu biçimi alt başlık video desteği
    MJPEG ve JPEG sınırsız piksel çözünürlük çözme (ISO IEC 10918 /)
    , döndürme ve geçiş efektleri ölçekleme, JPEG küçük resim destekler
    * .dat, *, * .mkv, *. wmv, *. mpg, * .mpeg destekler. avi, * .mov, * iso, * .mp4, * .rm ve * .jpg dosya biçimleri
    video / resim kodlama
    Independent JPEG ve yapılandırılabilir performans / bit hızı ile H.265 / H.264 kodlayıcı
    JPEG görüntü kodlama
    H.265 / H.264 video kadar gecikme 60 fps @ 1080p'e
    Ses MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, OGG ve 7.1 / 5.1 ile programlanabilir destekler aşağı karıştırma
    Dahili seri dijital ses SPDIF / IEC958 giriş / çıkış PCM giriş / çıkış
    TDM dahili TDM / PCM / I2S port / 384kHz için PCM modu yukarı x 8ch ya da 96kHz x 32CH ve I2S 384kHz mod yukarı x 32bit x 8kanal 32bit x x32bits
    programlanabilir CIC, LPF & HPF'li Dijital mikrofon PDM girişi, 8 DMICs destek kadar
    Dahili stereo ses DAC
    ikili eşzamanlı destekler analog + PCM veya I2S + PCM bir kombinasyonu ile stereo ses kanalı çıkışı
    arayüzey
    Bellek kartı yuvası: SDHC / SDXC Destek 4GB / 8GB / 16GB / 32GB / 64GB
    USB arayüzü: USB2.0x1, USB3.0x4
    AV jack: 3.5mm jak CVBS 480i / 576i standart tanımlı çıkış
    DC konektörü: 5.5mm jak
    HDMI arayüzü:
    HDMI 2.1, 75 maksimum çözünürlük çıkış @ 4Kx2K.
    3D, Dinamik HDR, MSK ve HDCP ile Destek verici 2.2
    SATA girişi: support2.5 inç HDD 500G / 1T / 2T (Güç tüketimi <4W)
    S / PDIF jakı: S / PDIF OUT

Diğer özellikler
    KODI 17.6
    Dil: Destek Çoklu dil

Boyutlar ve Ağırlık Ürün ağırlığı: 0,2600 kg
    Paket ağırlığı: 0,6300 kg
    ürün boyutu (uzunluk x genişlik x yükseklik): 13.00 x 13.00 x 4.50 cm / 5.12 x 5.12 x 1.77 inç
    paket boyutu (uzunluk x genişlik x yükseklik): 20.60 x 14.60 x 6.40 cm / 8.11 x 5.75 x 2.52 inç
    Paket içeriği
    1x TV Box
    1x Uzaktan kumanda
    1x HDMI kablosu
    1x Güç adaptörü
    1x Kullanım kılavuzu

(Vergi kampanyasındaki avantaj için bu site eklenmiştir.)

2T2R WıFı özelliği, boyutunun büyük olması, cam kasalı H96 MAX tan sonra notebook SSD si takılabilen ikinci uzakdoğu kökenli ürün olması ve video kayıt özelliği cihazı ön plana çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 26 Şubat 2019; 2:4:12 >

• elimde baya kutu var ama bundan da sipariş verdim, asıl merak ettiğim s922li cihazlar, onlar da gelecek yıl sonu çıkar tahminim
  • merhaba,
    bu üründen alan arkadaşlardan bir isteğimiz var.
    ellerine geçince fırsatları dahilinde inceleme test ve sonuç bilgilerini bizimle paylaşırlarsa memnun oluruz
  • A95X Max'ın kutu açılışı ve kumandasının görüntüleri youtube'de yayınlanmış.

Videosu ise burada:

Bangood sitesinden sipariş verdim. Umarım kısa sürede elime ulaşır. 15 günlük hızlı shipping seçeneğini tercih ettim. Bangood'dan alma sebebim ise, ürün Türkiye'ye geldiğinde extra vergi sorunları ile uğraşmak istememem. Umarım bir daha vergi istemezler. Eğer böyle olursa bu Bangood'dan yaptığım ilk ve son alışveriş olur. Ürünün kumandası umarım IR (kızılötesi) değildir; bluetooth ya da 2,4 ghz wireless olursa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalbasaran -- 30 Aralık 2018; 21:7:33 >

• koksalbasaran kullanıcısına yanıt
    Vergi dahil yazıyorsa, vergi çıkmaz. Bir ihtimal bandrol çıkabilir. IR uzaktan kumandaya sahip.
  • Beelink GT1 Mini ile A95X Max arasında kalmıştım. HDD'ye kayıt yapabilmesi ve fanlı aktif soğutma özelliklerinden dolayı A95X Max'ı tercih ettim. Umarım pişman olmam. Cihazların küçülmesinden hiç hoşlanmıyorum. Xiaomi Mi Box S aldım; ısınma ve ram yetersizliğinden dolayı sürekli reset atması ve daha birçok kronik sorunundan dolayı, cihazı 1 hafta sonunda verdiğim fiyatın yarısı değerinde bir zararla sattım. Umarım bu cihazdan memnun kalırım. Kumandasının IR olması hiç hoşuma gitmedi. Cihaz stabil olursa ve kumandası da Bluetooth olsaydı eminim bizim ülkemizde çok tutulan bir Tv Box olurdu. Cihaz elime ulaşınca kullanım detaylarını ve inceleme sonuçlarını buraya yazarım.

Cihaza ait yeni görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalbasaran -- 31 Aralık 2018; 2:16:43 >

Kayıt yapma ve aktif soğutma özelliğinden daha önemli olan pcIe slotuna notebook SSD si takılabilmesi.
    X2 uzantılı çipsete sahip cihazlar bu kadar hızlı ise A95X max a SSD takılınca antutu puanı çok yüksek olur.
  • Takipteyim. İlerleyen günlerde almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende takipteyim.kumandasında sesli arama özelliği olsaymış iyimiş o batırıyo işi.
  • banggooddan bunu alsak gümrük vergisi trt vergisi çıkar mı
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    banggood dan alım yapılırsa ürün ya da nakliye sigortası yaptırıldığında gümrük vergisini kendileri ödüyor.
    Bandrol konusunda ödeyip ödemeyecekleri konusunda belirsizlik var. İletişim kurup sormak en iyisi.
    Gümrüğün de ne yaptığı belli değil. Bu tv boxları set üstü cihaz kategorisine sokacaklarına video kategorisine sokup
    iki kat bandrol alıyorlar.
  • Cihazı alıp inceleme fırsatınız oldumu acaba? Be de x max alnayo düşünüyorum ciddi ciddi. Birde bu Android cihazlarda kanalları bizmi yüklüyoruz nasıl oluyor? Digitürk beni salak yerine koyduğundan artık yol vermem gerek bunlara. 10 yıllık birlikteliği bırakıyorum digitürkle. O nedenle böyle bir yola girdim ve acemisiyim pek bi bilgim yok. Android cihaz aldığımda veya bunu aldığımda teknik bir sorun yaşadığımda ben altından kalkabilirmiyim yazılımsal olarak gerekli şeyleri bulma noktasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excitee -- 3 Ocak 2019; 7:6:32 >
  • Cihazı alıp inceleme fırsatınız oldumu acaba? Be de x max alnayo düşünüyorum ciddi ciddi. Birde bu Android cihazlarda kanalları bizmi yüklüyoruz nasıl oluyor? Digitürk beni salak yerine koyduğundan artık yol vermem gerek bunlara. 10 yıllık birlikteliği bırakıyorum digitürkle. O nedenle böyle bir yola girdim ve acemisiyim pek bi bilgim yok. Android cihaz aldığımda veya bunu aldığımda teknik bir sorun yaşadığımda ben altından kalkabilirmiyim yazılımsal olarak gerekli şeyleri bulma noktasında.

• excitee kullanıcısına yanıt
    günaydın,
    bu üründen alan arkadaşlar var ürünleri gelince inceleyip burada paylaşacaklardır.
    malum spor yayınları da dahil android box üzerinden izleyeceğiniz herşey ıp üzerinden yayınlanır ve internet kotası tüketirler. sizin abone olduğunuz yayın da dahil normal uydu alıcılar gibi yayın yoktur.
    android telefon kullanıyorsanız aynı şekilde box üzerinde de aynı uygulamalar apk lar yüklenir ve kullanılır.

forumda;https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-uygulama-ve-program-paylasimi--136029813#136029813
    bu sayfada 1.sayfadan itibaren her türlü forumda paylaşılabilecek uygulama isimleri ve uygunsa adresleri paylaşılır.
    orayı incelemeye alırsınız.

öncelikle box sahibi olmak için ne tür bir isteğiniz var onu karşılayacak box hangisi onu belirlemeniz gerekir,
    onun için de;https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-icin-tavsiye--108948920#108948920
    buranın 1.sayfası günceldir orayı inceleyiniz.
    karar verince zaten işleriniz kolaylaşır.
    kodi- içinde türkvo vavoo ve değişik ıptv uygulamaları birçok isteğinizi karşılar

• Merhabalar. Yaklaşık 15 gün önce ödemesini yaparak siparişini verdiğim bu ürünün Bangood.com sitesi, "stok kalmadı" bahanesiyle "A95X Max" ürününü kendiliğinden iptal etmiş. İptal tarihinden itibaren 3 gün geçmesine rağmen iade ücretini de henüz hesabıma yatırmamışlar. Açıkçası bu siteden ürün sipariş verdiğime çok pişman oldum. Hem beni 15 gün beklettiler, hem de sudan bahanelerle kendi kendilerine siparişi iptal ettiler. Bir daha Bangoog'dan asla alışveriş yapmamaya karar verdim. Böylesi ciddiyetsiz bir müşteri yaklaşımı olabilir mi? Ödediğim ücreti geri iade etmeleri için mail attım, umarım beni fazla uğraştırmadan 503 TL. tutarındaki ücreti iade ederler.

Yukarıdaki sebeplerden dolayı "A95X Max" yerine "Beelink GT1 Mini" cihazını başka bir siteden almaya karar verdim. Sizce "Beelink GT1 Mini" yerine tavsiye edebileceğiniz 4 GB Ram ve 64 GB Hafızası olan Andorid 8.1'li ve işlemcisi güçlü olan, "Mi Box S" gibi sürekli reset atmayan daha iyi bir cihaz var mıdır, yoksa bu cihazı mı almalıyım ve sorun yaşamamak için hangi siteden almalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi cihazlar çabuk satılıyor. Stokları hızlı tükeniyor. Vergi ödemeyi göze alırsanız Aliexpess e bakın. A95X max a ilgi fazla olmalı.
    Beelink GT1 mini de iyi bir cihaz. Heriki cihazın yurtiçine ulaşma maliyeti ne olur ona bakmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

İyi cihazlar çabuk satılıyor. Stokları hızlı tükeniyor. Vergi ödemeyi göze alırsanız Aliexpess e bakın. A95X max a ilgi fazla olmalı.
    Beelink GT1 mini de iyi bir cihaz. Heriki cihazın yurtiçine ulaşma maliyeti ne olur ona bakmak gerekir.
    Merhabalar, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ancak Bangood'daki A95X Max'ın satış adedi fazla olduğu ve stok kalmadığı için değil de; bence henüz daha tam olarak üretimi fabrika tarafından tamamlanmayan bir ürünü satışa koydular ve tahmini çıkış tarihi ile denk getirmeye çalıştılar, ürünün fabrika çıkışı da beklenilen tarihte çıkmayınca, bu sefer sitede "stoklar bitti" gerekçesi ile siparişleri iptal ettiler. Çünkü ürün o kadar hazır değildi ki; kumandasının bile henüz daha tam olarak nasıl olacağı bilinmiyordu, siteye kumandasının fotoğrafını bile koyamadılar. Sonradan da uyduruk bir 70'li yılların teknolojisi olan kızılötesi (IR) bir kumanda ile satışa sunmaya karar verdiler.

Bu şekilde müşterisinin talebini gerçekleştiremeyen, ya da her ne gerekçe ile olursa olsun, müşterisini 15 gün bekletip iptal eden bir firmadan, son tahlilde bir daha asla alışveriş yapmamayı tercih ederim.

Beni bu cihazdan soğutan bir diğer konu da; A95X Max'ın henüz ilk defa üretildiğinden ve piyasaya ilk defa çıkacağından dolayı, bazı kronik sorunlarının olup olmadığının henüz bilinmiyor olması, kumandasının ses özelliği olan air mause olmaması gibi sorunlardan dolayı sonradan iyi ki de almamışım dedirtti. Forumdan başka bir arkadaşın önerisi ile, Nvidia Shield'in şu sıralar amazon'da indirimde olduğu bilgisini de edindim. Biraz daha araştırıp F/P dengesine göre bir karara varacağım sanırım. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalbasaran -- 7 Ocak 2019; 21:18:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koksalbasaran

Merhabalar, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ancak Bangood'daki A95X Max'ın satış adedi fazla olduğu ve stok kalmadığı için değil de; bence henüz daha tam olarak üretimi fabrika tarafından tamamlanmayan bir ürünü satışa koydular ve tahmini çıkış tarihi ile denk getirmeye çalıştılar, ürünün fabrika çıkışı da beklenilen tarihte çıkmayınca, bu sefer sitede "stoklar bitti" gerekçesi ile siparişleri iptal ettiler. Çünkü ürün o kadar hazır değildi ki; kumandasının bile henüz daha tam olarak nasıl olacağı bilinmiyordu, siteye kumandasının fotoğrafını bile koyamadılar. Sonradan da uyduruk bir 70'li yılların teknolojisi olan kızılötesi (IR) bir kumanda ile satışa sunmaya karar verdiler.

Bu şekilde müşterisinin talebini gerçekleştiremeyen, ya da her ne gerekçe ile olursa olsun, müşterisini 15 gün bekletip iptal eden bir firmadan, son tahlilde bir daha asla alışveriş yapmamayı tercih ederim.

Beni bu cihazdan soğutan bir diğer konu da; A95X Max'ın henüz ilk defa üretildiğinden ve piyasaya ilk defa çıkacağından dolayı, bazı kronik sorunlarının olup olmadığının henüz bilinmiyor olması, kumandasının ses özelliği olan air mause olmaması gibi sorunlardan dolayı sonradan iyi ki de almamışım dedirtti. Forumdan başka bir arkadaşın önerisi ile, Nvidia Shield'in şu sıralar amazon'da indirimde olduğu bilgisini de edindim. Biraz daha araştırıp F/P dengesine göre bir karara varacağım sanırım. Herkese iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Nvidia Shield bende düşünüyorumda baya tuzlu geliyor bana bi oynatıcı için.240$ x 5.50 = 1320 tl ye geliyor başka bi süpriz çıkmazsa.çünkü şu aralar acayip şekilde vergilendiriliyo tv box lar.acelem yok bakalım hangi ürünü alıcaz şu ortalık bi durulsun bakalım.böyle vergiler çıkarsa mi box s alıp geçicem mecburen.

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Banggood daki kampanya 13 ocakta bitiyor.

www.banggood.com
    TRY413.72 38% A95X Max S905X2 4GB RAM 64GB ROM 1000M LAN 2.4G 5G WIFI bluetooth 4.2 Android 8.1 4K USB3.0 H.265 VP9 TV Box Mini PC Support SATA 2.5 Inch HDD Video Recording Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/A95X-Max-S905X2-4GB-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-Bluetooth-4_2-Android-8_1-4K-TV-Box-p-1392526.html?rmmds=buy&ID=43103&cur_warehouse=CN

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Banggood daki kampanya 13 ocakta bitiyor.

https://www.banggood.com/A95X-Max-S905X2-4GB-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-Bluetooth-4_2-Android-8_1-4K-TV-Box-p-1392526.html?rmmds=buy&ID=43103&cur_warehouse=CN
    hocam biraz yukarda adamın diparişini iptal etmişler okumadınız sanırım.link için teşekkürler ama bu vergi olayı tam olarak belli değil.vergiler dahil diyor ama burası türkiye.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.