Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thundermax

Ben klavye almadım. İhtiyaç duyarsam alırım diye.
    Klavye iki model var.Siz hangisini sipariş ettiniz? 104 tl tüm panel dokunmatik olan mı yoksa diğeri mi ?
    Hocam backlit olan değil digeri. aşağıda videosunu bakabilirsiniz

https://youtu.be/JLt_WHOSXEA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    H18
    Müşteri temsilcisine sordum. Ürün stokta var bekleyin gönderilecektir diyor :((.
  • quote:

Müşteri temsilcisine sordum. Ürün stokta var bekleyin gönderilecektir diyor :((.
    benimkiler gönderilmiş
  • Bangood da fiyat 475 e zıplamış..
    3-4 gün önce sepete attığımda 378 TL idi...
    Bu fiyat vergili fiyat mı yoksa satış fiyatı mı?
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    satış fiyatı . 28 tl de vergiler dahil kargo için alıyorlar.

Birkaç gün beklersen tekrar indirim yaparlar.
  • Arkadaşlar selam. 27 ocakta verdiğim sipariş şuanda elime ulaştı. Fakat cihazda fan yok:) Ama kutusunun büklüğünden ve havalandırma mazgallarının çokluğundan ısınma sorunu olacağını sanmıyorum. Deneyerek görücez. Beelink GT1 Miniyle bunun arasında kalmıştım. Elektronikte sıkıştırılmaya karşı olduğum için bunu seçmiştim:) Olmadı satışa çıkarıp GT1 mini siparişi vericem.
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Ekstra vergi çıkmadı siteden aldığım fiyata geldi.
  • hrn83 H kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş hayırlı olsun, bir daha oradan alırım

• quote:

satış fiyatı . 28 tl de vergiler dahil kargo için alıyorlar.

Birkaç gün beklersen tekrar indirim yaparlar.
    Keşke sepete attığımda siparişi verseydim.
    Neyse bunda da bir hayır vardır...

Eline geçen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz...
  • hrn83 H kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin altında sessiz çalışan bir fan var. İlanlarında da gözüküyor. Fan ın opsiyonel olduğuna dair bir bilgi yok.
    Aşırı ısınma sorunu yaşanmaz. Cihaz ile ilgili izlenimleriniz nasıl.

• turoktr kullanıcısına yanıt
    nasılolsa indirim verirler ama şu an baktığımda vergiler dahil seçeneği görünmüyor :((
  • sanırım tam zamanında aldık. ilk defa android box alıyorum. eğer beğenirsem bu tv box olayını, nvidia shield almayı düşünüyorum
    NETFLIX yüksek çözünürlük önemli değilse Nvidia ya o kadar para vermeye gerek yok. Nisan başı gibi s922X çipsetli ürünler çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NETFLIX yüksek çözünürlük önemli değilse Nvidia ya o kadar para vermeye gerek yok. Nisan başı gibi s922X çipsetli ürünler çıkacak.
    Tamam hocam mesaj alındı büyük emek sarfediyorsunuz kendi adıma çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

İşlemcinin altında sessiz çalışan bir fan var. İlanlarında da gözüküyor. Fan ın opsiyonel olduğuna dair bir bilgi yok.
    Aşırı ısınma sorunu yaşanmaz. Cihaz ile ilgili izlenimleriniz nasıl.
    Limanyakan kardeşim, bu ürünü sürekli övüp duruyorsunuz ama bu ürünün çöp olduğu belli. Baksanıza fan yuvası olduğu halde maliyetten kaçınıp fan bile koymamışlar, kumandası ise halen 1970'li yıların kızılötesi teknolojisi. Bu ürünü övmeyi bırakın ve insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ben de az kalsın sizin önerinize uyarak A95X Max siparişi verecektim, son anda vazgeçerek başka bir ürün almıştım. İyi ki de biraz daha araştırıp, başka bir ürün almışım. Foruma katkınız çok, bunu lütfen olumlu bir eleştiri olarak algılayın. Anlayışınız için teşekkür ederim.

• koksalbasaran kullanıcısına yanıt
    Hangi ürünü aldığınızı da yazsaydınız keşke, öğrenmiş olurduk...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koksalbasaran

Limanyakan kardeşim, bu ürünü sürekli övüp duruyorsunuz ama bu ürünün çöp olduğu belli. Baksanıza fan yuvası olduğu halde maliyetten kaçınıp fan bile koymamışlar, kumandası ise halen 1970'li yıların kızılötesi teknolojisi. Bu ürünü övmeyi bırakın ve insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ben de az kalsın sizin önerinize uyarak A95X Max siparişi verecektim, son anda vazgeçerek başka bir ürün almıştım. İyi ki de biraz daha araştırıp, başka bir ürün almışım. Foruma katkınız çok, bunu lütfen olumlu bir eleştiri olarak algılayın. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Siz baya incelemişsiniz sanırım çöp olmayan android Box hangisi bilgi verirseniz yararlanalım Gt1 mini mi önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: koksalbasaran

Alıntıları Göster
    Limanyakan bunu övmekte sonuna kadar haklı. Cihazda fan olmaması kesinlikle sorun değil cihaz ısınmıyor ve fana ihtiyaç yok.

Bu cihazla ilgili limanyakanın tek hatası bana ilk cihaz geldiğinde cihazda fan olmadığını belirtmeme rağmen bunu dikkate almaması.

S905X2 serisinin lider ürünü olan bu cihaz (GT1 mini 2. sırayı alır) Banggood, Gearbest ve AE'deki kullanıcılardan ve 3 adet test etmiş olan benden 5 yıldız almayı başarmıştır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.