Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman şöyle detaylı bir inceleme bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn83

Bu mesaj silindi.
    Ben cihaz kurulumunda Neyflix, Youtube, Kodi gibi uygulamaları cihazdan kaldırıp mevcut olan Apk'ları yüklüyorum.
    Değişik Apk yükleyip çalıştıysa sorun yok zaten. Digital ekran için cihazı göndermek riskli olur bence.
    Banggood MH güvenilir değil size birşey söyleyip farklı uygulama yapabilirler. Cihazı gönderseniz büyük ihtimalle kargo bedeli size kalır.
    Dönüşte bizim işgüzar gümrükçüler tutup vergi çıkarabilir tamir için gidip geldiğini ispatlayana kadar göbeğiniz çatlar.
    Ben olsam göndermem burada tamit ettirme imkanı olursa tamir ettirip bedelini banggood'dan isterim veya öyle kullanmaya devam.

Bana gelen cihazlar fazla kalmıyor ve elimde SSD olmadığı için detaylı bir test yapamıyorum şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Ben cihaz kurulumunda Neyflix, Youtube, Kodi gibi uygulamaları cihazdan kaldırıp mevcut olan Apk'ları yüklüyorum.
    Değişik Apk yükleyip çalıştıysa sorun yok zaten. Digital ekran için cihazı göndermek riskli olur bence.
    Banggood MH güvenilir değil size birşey söyleyip farklı uygulama yapabilirler. Cihazı gönderseniz büyük ihtimalle kargo bedeli size kalır.
    Dönüşte bizim işgüzar gümrükçüler tutup vergi çıkarabilir tamir için gidip geldiğini ispatlayana kadar göbeğiniz çatlar.
    Ben olsam göndermem burada tamit ettirme imkanı olursa tamir ettirip bedelini banggood'dan isterim veya öyle kullanmaya devam.

Bana gelen cihazlar fazla kalmıyor ve elimde SSD olmadığı için detaylı bir test yapamıyorum şimdilik.

Alıntıları Göster
    üstad merhaba,
    elinizde hangi ürünler var,
    bir ara bu ürünü satıyordunuz durum nedir.
    yeni nesillerden bir cihaz bakıyoruz. arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

üstad merhaba,
    elinizde hangi ürünler var,
    bir ara bu ürünü satıyordunuz durum nedir.
    yeni nesillerden bir cihaz bakıyoruz. arkadaşa

Alıntıları Göster
    Merhaba,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 12 Mart 2019; 23:57:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermax

günaydın ;

bu ikisi arasında ne fark var ?aynı gibi geldi.

H20 2.4G Wireless Backlight Whole Panel Touchpad

H20 Mini Colorful Backlight Air Mouse with Touch Pad
    Bir fark görünmüyor sadece fiyatları farklı.

• koksalbasaran kullanıcısına yanıt
    Neye göre çöp , kime göre çöp. İlanlarında Fan olduğu gösteriliyor. MiBox ta BT kumanda var da ne oluyor. WIFI sinyali ile çakışıyor.
    Bu kutuların hiçbirinde kumanda çok kullanışlı değil . Ya kablosuz mouse ya touchpad ya da airmouse kulllanmak gerekiyor.

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

Merak etmeyin hangi cihazı aldıysanız onda da sorun var. Sorunsuz cihaz yok.

A95X max kozmetik yapısı, 2T2R WIFI, Recording, SSD takılabilmesi ve diğer özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Avuçiçi kadar olan Beelink GT1 mini nin performansı bu cihazdan daha iyi fakat optik yok ve WIFI çekimi A95X max kadar iyi değil.

Burası herkese açık bir forum. Sizin önereceğiniz başka bir cihaz varsa yazın.

• quote:

Limanyakan bunu övmekte sonuna kadar haklı. Cihazda fan olmaması kesinlikle sorun değil cihaz ısınmıyor ve fana ihtiyaç yok.

Bu cihazla ilgili limanyakanın tek hatası bana ilk cihaz geldiğinde cihazda fan olmadığını belirtmeme rağmen bunu dikkate almaması.

S905X2 serisinin lider ürünü olan bu cihaz (GT1 mini 2. sırayı alır) Banggood, Gearbest ve AE'deki kullanıcılardan ve 3 adet test etmiş olan benden 5 yıldız almayı başarmıştır.

Alıntıları Göster
    A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

O zaman bazılarında fan var bazılarında yok mu ? İlanlarında fan ın opsiyonel olduğu ile ilgili bir açıklama yok. Alttan bakılınca fan görünmüyor mu ? Fan yoksa o fan ızgarasını neden yapmışlar.
    Ayrıca genellikle s905X2 çipsetli cihazlar DDR4 ile gelirken bu cihaza DDR3 takmışlar. Bu kadar performanslı bir cihaz DDR4 ya da fan olmadan çok ısınır.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kutu başka firmalarında kullandığı bir mini pc kutusu. Hatta bi arkadaş paylaşmıştı mini pc kutusuymuş diye. Muhtemelen mini pclerde buraya fan koyuyorlar. Fan kesinlikle yok heryerine baktım:) Ama benim denediğim sürede ısınma olmadı olcanıda sanmıyorum çünkü geniş boşluğu çok olan bir kutu. Diğer cihazların hava delikleri hep altta ve çok yetersiz. Ondan ısınıyorlardır.
  • hrn83 H kullanıcısına yanıt
    Evet mini pC kutusu. Kutu üstten , alttan hava alacak şekilde tasarlanmış. Bu hava akımı yeterli olacağı için fan koymamış olabilirler.
    Sonuç olarak aşırı ısınma olup olmaması önemli. Oyunlarda DDR4 ile DDR3 Ram arasında bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

O zaman bazılarında fan var bazılarında yok mu ? İlanlarında fan ın opsiyonel olduğu ile ilgili bir açıklama yok. Alttan bakılınca fan görünmüyor mu ? Fan yoksa o fan ızgarasını neden yapmışlar.
    Ayrıca genellikle s905X2 çipsetli cihazlar DDR4 ile gelirken bu cihaza DDR3 takmışlar. Bu kadar performanslı bir cihaz DDR4 ya da fan olmadan çok ısınır.

Alıntıları Göster
    Cihazda DDR4 ram var ve ısınmıyor. Banggoodda ram detayı yazmamışlar diğer sitelerde var.
    Geekbuying'den alıntı: DDR4 4 GB RAM + eMMC 64 GB Daha iyi performans, güvenlik ve güvenilirlik için DDR4 4GB RAM ve eMMC 64GB kullanır.

Fanla ilgili açıklayıcı bilgi olmadığı için opsiyonel olduğunu varsaymak lazım.
    Adamlar cihazın arkasında duruyor ve sürekli OTA güncelleme yayınlıyor.
    Cihazda 20190215 tarihli güncelleme var idi şimdi açtım tekrar güncelleme gelmiş 20190225

• quote:

Orijinalden alıntı: hrn83

Bu mesaj silindi.
    Bu cihazın eleştirilecek yönü bence bu ekran. Ekran büyük fakat yazı karakteri küçük ve mavi renk olduğundan biraz uzaktan okunmuyor.
    Ekranı dert etmeye gerek yok olmasada olur. Tanix TX6 ekranı yeşil renkli ve daha büyük yazı karakteri vardı ve hoşuma gitmişti.
  • quote:

Cihazda DDR4 ram var ve ısınmıyor. Banggoodda ram detayı yazmamışlar diğer sitelerde var.
    Geekbuying'den alıntı: DDR4 4 GB RAM + eMMC 64 GB Daha iyi performans, güvenlik ve güvenilirlik için DDR4 4GB RAM ve eMMC 64GB kullanır.

Fanla ilgili açıklayıcı bilgi olmadığı için opsiyonel olduğunu varsaymak lazım.
    Adamlar cihazın arkasında duruyor ve sürekli OTA güncelleme yayınlıyor.
    Cihazda 20190215 tarihli güncelleme var idi şimdi açtım tekrar güncelleme gelmiş 20190225

Alıntıları Göster
    Aliexpress ve GearBest te DDR3 ram. Geekbuying te DDR4 . Cihaz bilgilerine bakmak en iyisi.

OTA güncellemeyi de kaç yıl verecekler. Bu önemli.

• http://tvboxstop.com/2019-tv-boxes/a95x-max-amlogic-s905x2-android-8-1-quad-core-2tb-sata-expansion-tv-box/

Buradaki incelemede cihaza sonradan fan takılıyor. Anakartta fan için port var. 40x40x10mm fan oluyormuş.

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 25 Şubat 2019; 22:16:45 >

• A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

• quote:

http://tvboxstop.com/2019-tv-boxes/a95x-max-amlogic-s905x2-android-8-1-quad-core-2tb-sata-expansion-tv-box/

Buradaki incelemede cihaza sonradan fan takılıyor. Anakartta fan için port var. 40x40x10mm fan oluyormuş.

https://tr.aliexpress.com/item/Siyah-Oyun-40mm-Mini-Fan-So-utucu-K-l-f-pc-bilgisayar-So-utma-2-Pin/32975390680.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.294.bfcc3c00mchXw6
    Yeni çıkacak s922X çipsetli cihazlarda fanın opsiyonel olacağı şimdiden belirtilmiş.
    A95X max ların da farklı üreticiler mi var . Bir üretici fan koymuştur bir başkası koymamış olabilir.
    Bazılarında DDR4 bazıları DDR3 mi var. Fan pahalı bir şey değil, fan ın olmaması mantıklı değil.
    Zamanla ortaya çıkar. Neyse önemli olan aşırı ısınma sorunun yaşanıp yaşanmaması .

• yukardaki fotoğraflara bakınca pasif soğutucularının farklı olduğunu gördüm. birinin siyah ve zannedersemsem kaliteslisi, diğeri de gümüş renginde ve diğerine göre de daha küçük gibi.

belki de dediğiniz gibi farklı üreticileri olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.