Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu linkteki en alttaki yorumlardan fanın ayrı alındığı anlaşılıyo sanki. Fan için link vermişler.
  • hrn83 H kullanıcısına yanıt
    Fan koymamışlarsa bunu belirtmeleri ve tanıtım ilanlarında göstermemeleri gerekirdi.
    Kesin olan da şu bir fan yuvası var ve isteyen sonradan takabilir.
    Burada önemli olan bazı cihazlar DDR4 bazılarında DDR3 mü var ve daha önemlisi aşırı ısınma sorununun olup olmadığı.
    Aşırı ısınma sorunu görünmüyor fan olup olmamasına fazla takılı kalmaya gerek yok .
  • merhaba,
    aslında bu ürünü alıp kullanan arkadaşlar var, test yapan arkadaşlar da var.
    özellikle dd3 mü 4 mü bunun tespiti nasıl yapılır aida64 bu veriyi doğru gösterir mi, bu testi doğru yapan program varsa arkadaşlar yararlanıp, neticeyi paylaşabilirler.
    ayrıca, alan arkadaşlar fanlı fansız aldılarsa o durumu da vergiler hariç sipariş fiyatları(ogünkü)
    yazarlarsa o da açıklığa kavuşur.

son olarak da ısınma normal üstü normal kullanımlarda oluyor mu ona bakmak lazım, dereceler yazılabilir,
    asıl test ssd takılıp çalıştırıldığında ki gerek performansı ve gerekse ısınma durumu olacaktır.
    bu durumlarla ilgili kullanıcı arkadaşlardan bilgi paylaşımları bekleriz.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhaba,
    aslında bu ürünü alıp kullanan arkadaşlar var, test yapan arkadaşlar da var.
    özellikle dd3 mü 4 mü bunun tespiti nasıl yapılır aida64 bu veriyi doğru gösterir mi, bu testi doğru yapan program varsa arkadaşlar yararlanıp, neticeyi paylaşabilirler.
    ayrıca, alan arkadaşlar fanlı fansız aldılarsa o durumu da vergiler hariç sipariş fiyatları(ogünkü)
    yazarlarsa o da açıklığa kavuşur.

son olarak da ısınma normal üstü normal kullanımlarda oluyor mu ona bakmak lazım, dereceler yazılabilir,
    asıl test ssd takılıp çalıştırıldığında ki gerek performansı ve gerekse ısınma durumu olacaktır.
    bu durumlarla ilgili kullanıcı arkadaşlardan bilgi paylaşımları bekleriz.

saygılar
    Aida64, CPU Z vs başka uygulamalar denedim Ram detayını göstermiyor. Tel. da gösteriyor TV box'ta göstermiyor. Tavsiye edilen uygulama varsa denerim tekrar.

Sıcaklık azami 60-65 seviyelerini görüyor. 90-100 olan cihazları duyunca buz gibi geliyor bu sıcaklıklar.

Fan olmaması kesinlikle sorun değil istenirse alınıp takılabilir 1$ civarı maliyeti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 26 Şubat 2019; 14:54:38 >

• Fan dediğiniz nedir ki?! 4-5 TL lik ufak bir fan alınıp monte edilebilir.
  • 17.02.2019 siparişi verdiğim a95x max ve h18 im bugün geldi arkadaşlar. vergi vs de ödemedim.
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sorunsuzdur umarım :)
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın. Aynı gün almıştık. benim kargoda yakında gelir işallah.

2019-02-24 19:43:22 cargo has not seen action.
    2019-02-24 13:21:50 SHENZHEN Goods Outbound (Location)
    2019-02-24 13:21:50 SHENZHEN Goods Inbound (Location)
    2019-02-21 09:18:39 Order Created, ready for picking up
  • teşekkürler akşam deneyecez artık

bende ki kargo hareketleri bu şekilde hocam.sizden 3 gün önce ucağa binmiş Çin'den.

quote:

2019-02-27 09:50:33 shipment loaded
    2019-02-27 09:05:49 shipment unloaded
    2019-02-27 06:41:06 shipment loaded
    2019-02-27 06:36:06 shipment unloaded
    2019-02-26 18:27:31 shipment loaded
    2019-02-24 18:41:24 IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    2019-02-24 04:05:24 HKG Flight Depart From Original Airport (HKG)
    2019-02-23 14:15:12 cargo has not seen action.
    2019-02-21 19:45:01 SHENZHEN Goods Outbound (Location)
    2019-02-21 19:45:01 SHENZHEN Goods Inbound (Location)
    2019-02-19 15:28:41 Order Created, ready for picking up

• "A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu ." ??????

Başlık hatalı olmuş gibi...
    2017 yılında aldığım Zidoo X9S'in kayıt özelliği var.
    2016 yılında bir arkadaş Dark marka media player almıştı. Hatırladığım kadarı ile onun da kayıt özelliği var.

Max bu işte geç kalmış gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

17.02.2019 siparişi verdiğim a95x max ve h18 im bugün geldi arkadaşlar. vergi vs de ödemedim.
    Hem 10 günde geliyor hem de vergi yok. Zamanlama çok iyi.
  • Kursun_ kullanıcısına yanıt
    İlanlarında bu şekilde yazıyordu. İddialı bir açıklama. Zidoo X9s de recording sekmesi var mı ?
  • 17.02 de verdiğim şipariş dün geldi yurtiçi kargo ile ama evde olmadığım için alamadım.Banggood çok hizli sevkiyat ve vergi çıkmadı. Ürünü inceleyince yorumlarımı yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

İlanlarında bu şekilde yazıyordu. İddialı bir açıklama. Zidoo X9s de recording sekmesi var mı ?
    Zidoo X9S'de TV'ye çıkış HDMI'ı yanında bir de HDMI input var. Uygulamaları arasında HDMI Input diye bir aplikasyonu var. Çalıştırınca dosya tipi (ts, mp4), bitrate, vs seçimler yapılıyor. Ya dosyaya yazıyor, ya da "broadcast" yapıyor (nereye yapıyorsa...)
    O zaman bu recording sekmesi ile direkt kayıt yapılabileceğine vurgu yapmışlar.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    What's "recording sekmesi"?
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar. Foruma 1 haftadır giremiyordum. Önceki mesajım için arkadaşlar, hangi cihazı aldığımı sormuşlar. Reklam olmasın diye yazmamıştım, ancak sorulduğu için söyleme gereği duydum. Bunun dışında ne adı geçen elin Çin'li markalarını tanırım ne de satış sistemlerini bilirim.

Aldığım cihaz: Beelink GT1 Mini. Şu an için gayet memnunum. Hicbir sıkıntı çıkarmadı, menüleri gayet akıcı ve cihaz hızlı. Blu Tv kullanabilmek için bir de piyasadan Dark marka klavyeli air kumanda aldım, cihazla gayet uyumlu çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Açılış ekranında REC tuşu var. 2.5 luk takılıysa cihaz tek tuşla kayda başlıyor. Bu kadar basit .
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Zidoo'da ayar seçimlerinin bir kez yapılması yeterli. Sonra da istenilirse değiştirilebilir. Kaydın bir tuşla mı iki tuşla mı yapıldığını tartışmak abesle iştigal... Eğer bu firma gerçekten bu nedenle "Ben önce yaptım!" diye çığlıklar atıyorsa "Hadi canım sende!..." deyip daha aklı başında, yalan söylemeyen firmalara yönelmekte yarar var. Kaydın bir tuşla mı iki tuşla mı yapıldığı değil kalitesi önemlidir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.