Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk başta ben yazılımsak bir sorun sandım ama bence WiFi kartı bozuldu.Bandgood a Mail attım.İade konusunda biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz rica etsem.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Bu cihazın eleştirilecek yönü bence bu ekran. Ekran büyük fakat yazı karakteri küçük ve mavi renk olduğundan biraz uzaktan okunmuyor.
    Ekranı dert etmeye gerek yok olmasada olur. Tanix TX6 ekranı yeşil renkli ve daha büyük yazı karakteri vardı ve hoşuma gitmişti.

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam. Tam Tanix TX6 alacaktım sonra bu ürünü gördüm. Bilginize sığınak bu cihazı mı almalıyım yoksa Tanix TX6 mi ? CPU ve gpu lari arasında çok mu fark var ? Birde SS905Y2 diye bi işlemci var o nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Merhaba hocam. Tam Tanix TX6 alacaktım sonra bu ürünü gördüm. Bilginize sığınak bu cihazı mı almalıyım yoksa Tanix TX6 mi ? CPU ve gpu lari arasında çok mu fark var ? Birde SS905Y2 diye bi işlemci var o nasıldır ?

Alıntıları Göster
    TX6 yerine yeni çıkan TX5 max düşünün. İşlemci vs. bu cihazla aynı harici wifi anteni var. Bu cihazın avantajlı yönü ise kutu içine SSD/HDD takılabiliyor olması.
    S905Y2'li cihazlarda S905X2 serisi ile aynı performansı veriyor fakat onlarda Ethernet girişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 4 Mart 2019; 16:46:51 >

• tatilden döndüm ve bugün kısmi olarak cihazı deneme fırsatı buldum, tv ve ses sistemim halen kurulu olmadığı için , cihazı pc ekranına bağladım ve amfiye bağlamadığım için dts/dolby digital performansını deneyemedim

açılıştaki kurulum aşaması pc havası vermiş, menüleri gezdim ve görüntü-ses konusunda kapsamlı ayarları mevcut, wifiye bağlanıp ota ile yazılımı güncelledim, kumandada youtube netflix vs kısa yol tuşları olması iyi, kodi tvmc yüklü haliyle birçok add on hazır

cihaza usb porttan 2tb silicon powerın 2.5 hddsini bağladım okumada sorun yok ama asıl merak ettiğim bir zamanlar tronsmart tv boxta gördüğüm kutunun kapanmasına rağmen usbden bağlı 2.5 hdd hala çalışacak mıydı. tv boxın power ayar menüsünden stand by yerine shut off seçeneğini seçtim ve kumandadan cihazı kapattım. a95x max ın led ışığı tamamen söndü ancak bağlı hddnin mavi ışığı halen yanıyordu belki birkaç saat sonra ışık gider bilmiyorum ama diğer kullandığım csa 93 ve himedia q10da cihaz kapanınca hddnin ışığı da sönüyor yani usb hddye giden elektrik de kesiliyor. bu durumda a95x max a güç anahtarı olan usb çoklayıcı bağlanırsa cihazla iş bitince bu anahtarla hddnin gücü kesilebilir. ( bu arada A95X MAX kapanınca hddnin sadece ledi yanıyor, hdd den ses gelmiyor)

diğer merak konusu eğer cihazın içine hdd takılırsa cihaz kapanınca hdd çalışmaya devam edecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 6 Mart 2019; 8:34:19 >

• live2lift kullanıcısına yanıt
    Günaydın .

usb porttan hard disk bağladığınızda eğer hdd ışığı yanıyorken makinayı kapatırsanız gücü kesmiyor. Ama makina açıkken hdd kullanılmadığı zaman 2-3 dk ya ışığı sönüyor. Hdd ışığı söndüğünde makinayı kapattığınızda hdd ışığı yanmıyor.
  • Elimde 500 gb 2,5" hd vardı. sata portuna taktım. üzerinde gelen tvmc 'yi silip kodi 18 kurdum. Kodiye sadece Turkvod kurdum. Ayrıca sambadroid kurup ayarlarından dahili diski paylaşıma açtım.
    Windows 10 kullandığım için ilk bağlantımda hata verdi. Ama windows 10 özelliklerinden samba v1 ' aktif edince bağlantı yı sağlayabildim.
    Ethernet kablosu bağlı ise wifi çalışmıyor. Bilgisayarda da bu durum böyle.

Ayrıca torrent istemcisi olarak flud kurdum ve download dizinini dahili hardisk olarak seçtim. 3-5 film indirdim. indirdiğim bu filmleri windows a kolayca kopyaladım.
    Iptv deneme üyeliği aldım. Ancak maç seyretmediğim , epg olmaması , sinema kanallarında genelde seyretmediğim film olmaması sebepleri ile Iptv almaktan vazgeçtim :)
    Sonuç olarak , amacım indirmeleri notebook tan a95x 'e kaydırmaktı ve bu konuda sıkıntım kalmadı gibi.

ama aşağıdaki konular beklemede.

- indireceğim torrent dosyalarını bilgisayarda seçip flash diskle a965x ten açarken tek tek açıyorum. Windowstaki gibi topluca seçip tıklama var mı ? yada windowstan direk indirilmelerini sağlamak
    - flud 'ta sadece programı kapat var. Utorrente bu özellik pro versiyonunda vardı.
    - sambadroid samba v1 destekliyor. samba v2 destekleyen program var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundermax -- 6 Mart 2019; 8:53:47 >

• thundermax T kullanıcısına yanıt
    o zaman hdd ışığı konusu pek problem değil

samba konusu bir ara güvenlik nedeniyle windowsta problemliydi,
    sambadroidte aktarım limiti yok mu bazıları sadece küçük dosya aktarımı yapıyor ve hız da koblolu aktarıma göre çok düşük
    300 mb 1.5 gb arası dosyalardı. Hız 25 mb/s idi
  • günaydın.

yeni güncelleme gelmiş. iki hata düzeltmesi diye açıklamada koymuşlar.
  • Bu kutunun iyi yönlerinden biri sürekli güncellenmesi ve bunun OTA üzerinden yapılması, çoğu kutuda ota güncelleme yazıyor ama illa ayrıca indirip manual yüklemek gerekiyor

Diğer cihazlara da yeni çıktığında güncellemeler geliyor. Bu desteğin ne kadar süreceği önemli.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    himedia q10 pro için de sürekli güncelleme geliyor ama ota olmasına rağmen pcye indirip manuel cihaza yüklemek gerekiyor
    Beelink GT1 gibi bazı cihazlarda da OTG var. Güncelleme için büyük kolaylık sağlıyor.
  • A95x max aldığıma gerçekten memnunum. daha bu android box dünyasında yolun basındayım ve iptv, netflix ve diğer ücretli ücretsiz ne varsa sıkıntısız çalıştırıyor.
    ısınmıyor ve 5ghz ile bağlantıyı sağlayınca iptv daha performanslı calısmaya basladı. hız testinde modemdeki hızı olduğu gibi kullanıyor. kablosuz performansı kabloluyu aratmıyor..(arada bir oda var)
    benim bir çok önceliğimi rahatlıkla karşıladığı için beni baya bir idare edeceğini düşünüyorum.
  • Cok araştırtım bu cıhaza karar verdim A95 x mart 5 te sipariş verdim işşalla vergi cıkmaz

• Benim istedigim internetten film izlemek ve kızım için google play dan oyun indirip oynaması tv samsung 4 k görüntü iyi alırmıyım arkadaşlar A95 x den

• FRAGILE kullanıcısına yanıt
    Fragıle. Vergi ciktimi. Ve görüntü kalitesi nasıl ben kablosuz klavye ve mause ile kulanmak istiyorum air kumanda almaya gerek varmı bilgi verilsen sevinirim a 95 x max

• kadir16 kullanıcısına yanıt
    ben banggooddan vergi dahil almıştım vergi cıkmamıştı.
    kumandası işlevsel bence, h18 almıştım cok nadir kullanıyorum. h18 in mouse özelliği güzel. gerek var mı dersen, her zaman ihtiyaç tabiki.
    klavye ve mouse işinizi cok iyi görür.
    görüntü kalitesi gayet güzel ben şahsen farkını anlayacak kadar bilgi birisi değilim ama
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için bende ilk tv box alıcısıyım 6 gün oldu alalı bugün teslimat onayı cıktı ama ürünü yakıp edemiyorum işşalla tez zamanda gelir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.