Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba ;

Film seyrederken sizde sıcaklık kaç gösteriyor acama ? Bende dahili 500 gb hdd var . 1 tb harici diskten film izlerken 65 - 68 derece görünüyor. Torrent indirmede aktifse 70 derece gördüm.

Bu değerler normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermax

merhaba ;

Film seyrederken sizde sıcaklık kaç gösteriyor acama ? Bende dahili 500 gb hdd var . 1 tb harici diskten film izlerken 65 - 68 derece görünüyor. Torrent indirmede aktifse 70 derece gördüm.

Bu değerler normal mi ?
    bu konuda hiçbir bilgim yok hocam ben de bu cihazları anlamaya calısan biriyim. harici disk takmadım ama internetten izleyip sıcaklığına bakmaya calısırım.
  • quote:

merhaba ;

Bu değerler normal mi ?
    Sıkıntı yapacak yükseklikte değil bu değerler normal yani. 95-100 arası değerler oluyor eski işlemcili cihazlarda.
  • quote:

merhaba ;

Bu değerler normal mi ?
    Sıcaklık değerleri normal. Yine de soğutma önlemlerini alın.

- Cihazı kapatırken arka planda çalışan uygulamaları kapatmayı alışkanlık haline getirin.
    Bazı programlar cihaz kapatılıp açıldıktan sonra da çalışmaya devam ediyor.
    - Clean master gibi bir program yükleyip dosya temizliği yapıp soğutma özelliğini çalıştırın.
    - Ram temizliği yapın.

Sıcaklık değerleri daha da yükselirse fan takmak uygun olur.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    merhaba ;
    Fan için cihazı söktüm. Ama fan soketi mevcut değildi.

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

• thundermax T kullanıcısına yanıt
    Kartın arka tarafında (son fotoğraf) 21 yazan yerde soket vardı birkaç sayfa önce eklediğim fotğraflarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 15 Mart 2019; 21:39:23 >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Evet ama benim kartta 12 yazan yerde soket mevcut değil. Eklediğim son resimde görülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundermax -- 13 Mart 2019; 0:6:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet ama benim kartta 12 yazan yerde soket mevcut değil. Eklediğim son resimde görülüyor
    Soketin takılacağı yer orası en azından bunu öğrenmiş olduk. Belki sonradan takılmış olabilir. Yarın açıp bende bakayım bir ara.

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

peki 1 2 yazan yerde hangisi kırmızı kablo , hangisi siyah kabloya karşılıktır ? Bu durumda adaptöre gerek kalmadan lehimde yapılabilir . ( gerçi banggood müşteri hizmetlerine durumu aktardım . )
  • Bunlara hiç gerek kalmaması gerekirdi. Tanıtım ilanlarında fan vardı ve opsiyonel olup olmadığı belirtilmeliydi. Banggood a durumu fotoğraflarla anlatın.

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .
  • quote:

peki 1 2 yazan yerde hangisi kırmızı kablo , hangisi siyah kabloya karşılıktır ? Bu durumda adaptöre gerek kalmadan lehimde yapılabilir . ( gerçi banggood müşteri hizmetlerine durumu aktardım . )
    Ben fırsat bulup bakamadım. Cihaz fazla ısınmadığı için önemsediğim bir durum değil.
    Bu lehim işlerini herkes yapamayabilir alternatif olarak USB bağlantılı fan alıp cihazın USB portlarından birine takılabilir.
    Kablonun yönünü deneme yanılma ile bulmak gerekecek galiba. Ters takılırsa fan ters döner.
  • mart güncellemesini ota ile indirebilen var mı, benimkinde hata veriyor
    Bangood müşteri hizmetlerinden gelen cevap :

firma fan fonksiyonu olmadığını söylemiş.

We are sorry that we got the reply from our supplier is that it does not have the function for cooling fan. We beg your understanding.
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

mart güncellemesini ota ile indirebilen var mı, benimkinde hata veriyor
    Sorunsuz yüklendi bende. Ayarlarda wireles update seçeneğinden yapmayı deneyin. Ethernet bağlı iken yapmayabiliyor illa wifi ile olacak.
  • Fan bağlantısını bu şekilde yapmışlar.

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

bu resimlerde fan soketi mevcut. Bangood müşteri hizmetleri üründe fan desteğinin olmadığını söylüyor. Muhtemelen sizin cihazdada bu soket yoktur. bu resimlerin yaynlandığı sitede iki ayrı sürüm olduğu kasım 2018 ve ocak 2019 diye yorumda yazıyordu .
    zaten ethernet kullanmıyorum, şubat güncellemesini ota uygulamasından yapmıştım, bir de ayarlardan deneyeyim
  • benim gördüğüm kadarıyla üzerlerindeki pasif soğutucular da farklı. birinde gri kücük bir soğutucu var, diğerinde siyah olan daha büyük bir soğutucu var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.