Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Android 8.1 ile dosya yazma izinleri değişti. Haricî diskte sadece programın data altındaki klasörüne izin veriliyor. Ama harici diskte farklı bir klasör ü kullanmak isterseniz programın bunun için sizden ONAY alması ve sizin izin vermeniz gerekiyor. Flud torrent veya utorrent le denermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir16 kullanıcısına yanıt
    vergiler dahil opsiyonuyla banggoodtan alanlar ekstra vergi alınmadığını yazmışlardı,

eğer vergi alınacaksa yakında ürünün faturasını vs isteyen bir belge gelir yakında, ona göre vergi hesaplarlar
    ben aliexpresten almıştım toplam 190küsur ödemiştim
  • Teşekkür ederim bilgi için burada link verinmişti kargo dahil diye bende aldım 407 tl ye kargo. Bölümünde vergiler dahil bir şey görmedin kayıtlı hava yolu kargo ptt vardı 7.11 tl onu sectim bende cok gelmiş ya vergi 190 tl yüzde 20 diyorlardı birde

• 20%+bandrol+ıvır zıvır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir16

Teşekkür ederim bilgi için burada link verinmişti kargo dahil diye bende aldım 407 tl ye kargo. Bölümünde vergiler dahil bir şey görmedin kayıtlı hava yolu kargo ptt vardı 7.11 tl onu sectim bende cok gelmiş ya vergi 190 tl yüzde 20 diyorlardı birde
    Vergiler Dahil kampanyasında cihaz 8-15 işgünü arasında geliyordu. Bu kampanya bittikten sonra kargo süresi uzadı. %50 ile %70 arasında vergi çıkıyor.
  • 5 mart 11 mart olayı vardı banggood beni o yanıttı olsun verecez parayı alacaz artık şuan ürün ukim ptt iş yerinde bekliyor kızım için aldım 13 nisana kadar gelir işşalla

Vergi çıkarsa Banggood a ödeme evrakı gönderilirse %50-%100 arası geri ödeme yapıp yapmayacaklarını sorun.
    Gümrük sigortası yaptırılmadıysa geri ödeme gerçekleşmeyebilir.
  • Teşekkür ederim bilgi için nakliye sigorta yaptırmıştım allah sabır versin arkadaşlara uygun fiyata ürün alıyorduk onuda cok gördüler bize

İki sigortadan biri yeterli olur deniliyordu. Umarım tarife sigortası diye tutturmazlar.
  • Ürün gelsin dedigini deneyecem belki olur bundan sonra daha dikkatli olurum artık vergiler dahil se alırım bu konuda yardımcı oldunuz teşekkür ederim size

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde satılık sıfır hiç açılmamış kutuda a95 max tv box var. İlgili arkadaşlar pm ile iletişime geçebilir. Teşekkürler.

• Ben de niyetlendim vergi çıkan oldu mu acana banggood dan vergi sigortası yaptığı halde?

• stone2003 S kullanıcısına yanıt
    Yazdım pm den

• Bu cihazın performansı nasıl arkadaşlar

• Vergi sigortası yaptıran ve vergi çıkan bir alıcıya verginin % 100 ünü iade ettiler.
    Bu iade tutarı ödenen verginin tamamı da olabilir %50 ile % 100 ü arasında bir tutar da olabilir.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• 3gun once forumdan A95X Max aldım fakat ısınma sorunu var galiba durup dururken kapanıp tekrar açılıyor.

Kullanıp aynı sorunun yaşayan var mı?

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137821926
  • Arkadaşlar A 95 ×max aldım 65 tl ödeme yaptım 60 tl vergisi indirimmi oldu vergilerde 170.190.tl diyorlandı

• Arkadaşlar yardım edermisiniz a95x maksimum aldım kurulum yaparken ekran inç ayarı geçtim ekranda taşma var menüden bu ayarı nereden yapıyoruz ben bulamadım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.