Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aspiratör Fiyatları - Bacasız Aspiratörler - n11.com
    https://m.n11.com/sessiz-usb-masaustu-fan-360-derece-vantilator-P198210058

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yerimi bilmiyorum sizler ile bir bilgi paylaşmak istiyorum samsung 4 k smart tv var bende diğer smart tv lerde aynıdır onu bilemem 2014 .2019 samsung smart tv hepsinin hdml özellikleri aynı ister 4 k uydu al ister tv box benim aldıgım tv box a 95x hdml 2.1 veya sizin cihaz 1.3 1.4.2.0.ola bilir görüntü sorun yok ama servis menüsünde hdml 1.2.bunu cihazınızın destekledigi versiona alırsanız daha net görüntü keskin renler alırsınız arkadaşım 4 k uydu aldı +vu televizyon 4 k degil trt 4k yı 1080p veriyor görüntüyü ama bunu servis ayardan 2.0 yapınca görüntü 2160 p verdi belki birilerin işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir16 -- 12 Nisan 2019; 21:46:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir16

Yerimi bilmiyorum sizler ile bir bilgi paylaşmak istiyorum samsung 4 k smart tv var bende diğer smart tv lerde aynıdır onu bilemem 2014 .2019 samsung smart tv hepsinin hdml özellikleri aynı ister 4 k uydu al ister tv box benim aldıgım tv box a 95x hdml 2.1 veya sizin cihaz 1.3 1.4.2.0.ola bilir görüntü sorun yok ama servis menüsünde hdml 1.2.bunu cihazınızın destekledigi versiona alırsanız daha net görüntü keskin renler alırsınız arkadaşım 4 k uydu aldı +vu televizyon 4 k degil trt 4k yı 1080p veriyor görüntüyü ama bunu servis ayardan 2.0 yapınca görüntü 2160 p verdi belki birilerin işine yarar
    Bu önemli bir konu . Panel HDMI 2.1 teknolojisini destekliyorsa bundan faydalanmak gerekir. HDMI 2.1 i sadece s905X2 çipsetli kutular destekliyor.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Samsung smart tv servis menüye girince. Edit hdml version ayarı var 1.2.1.3.1.4.2.0.bu 1.2. Olarak ayarlı kullanmış oldugun cıhaz hdml kac destekliyor sa buradan değiştir fark ortaya cıkıyor hemen

• thundermax T kullanıcısına yanıt
    Baktım fan girişi yok sorunda yok kücük mini fan var cok işime yarıyor A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

• Air mause kumanda alacam gümrükte sorun oluyormu vergi cıkarmı

• kadir16 kullanıcısına yanıt
    H18 aldım hocam ben bir sıkıntı olmadı gümrükte. olacağını da sanmıyorum çünkü değeri de 20 dolar altı çoğunun.
  • aliexpress ten mi aldın banggood mı

• A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

• Bunları düşünüyorum nasıl acaba iyimi arkadaşlar

• Banggood dan aldım 100 TL ye. 1 haftadan fazla şarjı gidiyor. Gayet güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç günde gelir acaba bilgisi olan var mı 4 ünde sipariş verdim 10 nunda yurtdışı çıkışı olmuş

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

• Samsung smart tv ve tv box da kullanmak istiyorum tak calıştır bakıyorum h18 işimi görülmü

• Burada bir arkadaş test edelim cihazları zor şartlarda dedi A95x max bende ettim her yeri acık olmasına ramen sadece youtube video izlemede ısı yükseliyor oyunlarda da 60.70 c oluyor elimde kücük usb mini fan var bunu acınca ısı hızlı iniyor 38.41.lerde geziyor cıkmıyor yukarıya tüm tv box da aynı mı ..144.p.260.p.360.p.camur gibi gösteriyor 460p ise biraz iyi

• Aradığım ürünü buldum işine yarayan varsa bakabilir yakında diyor A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu .

• Merhabalar ;

Bangood dan aldığım a95x max 'ı aldığım fiyata satmaya karar verdim. Herhangi bir problemi yok. Kutusu vs hepsi duruyor. Daha çok download vs işlemlerinde kullanacaktım . Ancak netflix aboneliği aldıktan sonra film de indirmiyorum . Maç seyretmediğim için Ip tv de almayınca cihaz atıl kaldı. Bu sebeple satıyorum. İlgilenen olursa mesaj atabilir.

İyi günler.
  • selam arkadaslar a95 max da benim soyle bir sorunum var.. cihazı sıfırlamam ragmen menu turkce oluyor fakat altta cıkan sanal klavye inglizce yada cince kalıyor.. turkce olmuyor bu konu hakkında fikri olan varmı.. ve son olarak boyle cihazlarda en ideal mouse ne almalıyım.. cok mouse denedim memnun kalmadım.. fikirlerinizi bekliyorum.
  • djtato kullanıcısına yanıt
    ben h18 aldım hocam. şuan için memnunum.
  • Banggood dan alınan ürüne tam 220 tl vergi çıktı :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.