Şimdi Ara

A95X Max tv box ; Dünyanın İlk Video Kaydını gerçekleştiren Tv kutusu . (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
5
Favori
19.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İy günler. A95X Max açıldıktan 20sn sonra ekran siyah oluyor ve ana menü yok oluyor. Fare simgesi varsa hareket ediyor ama görüntü geri gelmiyor.
    Kumanda dan kapatıyorum kapatılıyor yazısı geliyor.

Sizce sorun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Reset at arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir16

Reset at arkadaş
    Nerden reset atılıyor? Kumanda dan kapatıyorum kapanıyor fişini çekiyorum o gün birdaha olmuyor ertesi gün İlk açıldığında yine aynısı oluyor.

• elektrik soketini cıkar sonra arkasında av giriş yeri var oraya bir kürdan sok içinde düğme var sonra elektirik soketini tak 10 saniye sonra reset yeri cikacak

• Supersu yüklememi yaptın

• arkadaşlar memnuniyetiniz nasıl?
    sorun çıkmayınca da paylaşım da olmuyor.
    şu ana kadar benim için herşey güzel, var mı yeni bir şey bulan yada sorun yaşayan?
    güncelleme gelmedi 2 aydan fazladır. inş son güncelleme değildir
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    Hdd veya ssd takan var mı acaba cihazına? Merak ettiğim konu bu ve bilgisayadaki gibi idm den direk cihaza indirme yapabilir miyim? Torrent den değil direk siteden :) makinadan memnunum gayet iyi

• günaydın.

500 gb disk takılı. torrentte sıkıntı yaşamadım. Direk download denemedim. android 8 den dolayı Download manager programı eğer hard diskin seçilen klasörüne izin isteyecek şekilde yazıldıysa problem çıkmaz. Aksi takdirde hdd 'deki appdata klasörü altına indirecektir.

iyi günler.
  • FRAGILE kullanıcısına yanıt
    merhaba ;

Bende atıl kaldığı için kullanmıyordum. Geçen akşam açtığımda aynı şekilde sıkıntısı yoktu :)))))) Güncelleme konusunda haklısınız. Ama cihazında sıkıntısı yok. :)
  • merhaba arkadaşlar.cihazdan sıkıntısı ola var mı?bazı yerlerde hdmi arızası var dediler de
  • Aaliveli A kullanıcısına yanıt
    hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
  • Aylar önce aldığım cihazı yeni kullanmaya başladım, tvmc kodiyi silmedim, iyi yanı true hd ve dts hd destekliyor görünüyor, avr ile denemedim henüz, kötü yanı altyazı renk ve punto ayarı yok
    Edit: uzman modunda değilmiş, bu moda alınca altyazı ayarları geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 28 Temmuz 2019; 13:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

Aylar önce aldığım cihazı yeni kullanmaya başladım, tvmc kodiyi silmedim, iyi yanı true hd ve dts hd destekliyor görünüyor, avr ile denemedim henüz, kötü yanı altyazı renk ve punto ayarı yok
    Edit: uzman modunda değilmiş, bu moda alınca altyazı ayarları geldi
    Biraz yüklenin arda arda film izleyin yorun makinayı bakalım aniden kapanma yapacak mı? Sürüm güncellemesini yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaliveli

merhaba arkadaşlar.cihazdan sıkıntısı ola var mı?bazı yerlerde hdmi arızası var dediler de
    ısınınca kapanıp açılıyor arada ilk açılışta ana ekran göçüyor tekrar fişini çekip takınca normal açılıyor benim yaşadıklarım bunlar.
    şu an bir kapanma yok, son sürüm yüklü
    Bazen 8-9 saat çalışıyor herhangi bir kapanma vs olmadı şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: Siox Dia Mont

Bazen 8-9 saat çalışıyor herhangi bir kapanma vs olmadı şükür
    Benimkinde parça sıkıntısı var OzAman. Ama şimdilik gittiği yere kadar.

• Serin havalarda pek ısınma olmayan cihaz maalesef yaz sıcağında ciddi şekilde ısınıyor.
    Cihazı çalıştırdığımda üst kapağı açarak yana yatırıyorum o şekilde durumu kurtarıyor.
    Uygun fan bulup takmak kesin çözüm olacak gibi.
  • xda forumunda, atv romu yapmışlar.
    XDA Developers
    [ROM][S905X2] A95X Max - atvXperience v3 - The Ultimate AndroidTV OS Experience!
    https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/rom-a95x-max-atvxperience-v3-ultimate-t3936965

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.