Şimdi Ara

Kayıtlar ve sonuçlar Hakkı'nda önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olucak . Sonuçlar açıklandı mesela şehir dışı çıktı üniversitem . Şimdi e kayıt yapınca kayıt yapmış oluyormuşum anladıgım kadarıyla. Ancak çok kısa bir süre içerisinde yurtdısına çıkmam gerekiyor ancak öğrenci belgesi isteniyor yeşil pasaport için. Üniversiteye uğramadan öğrenci belgesini alabilmemin bir yolu var mı? lütfen yardımcı olun forumda bulamadım boyle bir konu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayıttan sonra w devlete girip alırsın. Şifreni bilmiyorsan ptt den 1 TL karşılığında alabilirsin veya herhangi bi kredi kartım varsa onun bilgileri ile de girebilirsin

• E kayıt için e devlet şifresi alıp oradan yapman gerekiyor. Kayıt yaptırdıktan sonra yine e devletten öğrenci belgesi çıkarabilirsin.

• Benimde yeşil pasaport çıkartıp yurtdışına gitmem lazım bu sorunun cevabını merak ediyorum.

Babam sorun olmaz diyor ama internette de öğrenci olması gerek alabilmeniz için diyor :/

• Çok sağolun arkadaşlar bu sayede üniye kayıt için gidiş parasını uçak biletine yatırabilecem . Seviyorum bu forumu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.