Şimdi Ara

Kayitlarla İlgİlİ soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar burada ne demek istiyor ya anlamıs değilim artı kayıt için gerekli evrakları nereden ögrenecegiz bir türlü buramıyorum ??

• genelde kayıtlar her fakulte için bir gün ayrılır.Hangi üniversite acaba oranın internet sitesini takip et orda açılanması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AceVenturA

genelde kayıtlar her fakulte için bir gün ayrılır.Hangi üniversite acaba oranın internet sitesini takip et orda açılanması gerek.

evet biliyorum ama işte hangi gün o kayıt tarihi üsteki yazdıgım karmaşık şey orada 31 mi 08 mi 07 mi hangisi kayıt günü :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: pramittt

quote:

Orijinalden alıntı: AceVenturA

genelde kayıtlar her fakulte için bir gün ayrılır.Hangi üniversite acaba oranın internet sitesini takip et orda açılanması gerek.

evet biliyorum ama işte hangi gün o kayıt tarihi üsteki yazdıgım karmaşık şey orada 31 mi 08 mi 07 mi hangisi kayıt günü :S

31 ağustos ile 7 eylül arası kayıt tarihleri.Senin kazandığın bölümün günü kazandığın üniversitenin sitesinden takip et klavuz falan vardır kesin.
  • Kocaeli üniversitesinde öyle bir sistem yoktu. Yani 1 hafta yine kayıt zamanı verdiler ve her bölüm için ayrı bir masa vardı. Yani herkes kayıt olabiliyordu bölüm farketmeden. Bazı üniler bazı bölümler için gün veriyor demek ki. Siteyi takip etmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.