Bildirim
Kayıtlı Mac Adresi Olayı
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olay mac adresi ise evet olabilir.Daha sonra modem arayüz şifresi kırabilirseniz kendi mac adreslerinizi ekliyebilirsiniz. -
İnternete bir yöntem buldum. Aygıt yöneticisinden Wi-Fi adaptörün üzerine sağ tıklıyoruz. Özelliklerden gelişmişe girip oradan "NetworkAddress" kısmına tıklıyoruz. Sağ taraftaki değeri değiştirip restart yapıyoruz. Deneylim bakalım belki olur. Sonucu buraya yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapstar338 -- 21 Şubat 2016; 16:58:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mac adresleri unique yani benzersizdir. İzinli cihazlardan biri ile değiştirirseniz muhtemelen sadece birinizi networke alıp internete çıkartacaktır. Merak ettim ben de. Eğer denersen sonucu paylaş lütfen :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X