Şimdi Ara

Kayıtsız telefon 5 ay geçti kapanmadı, ne zaman kapanacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
15.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışından gelmiş 2.el bir iphone 5s elime geçmişti telefonun imeisini sorgulattığımda da kayıtsız telefon yazıyor fakat anlamadığım telefonun geldiği gün itibariyle hat takıp kullanmaya başladım ve 5 ay geçti kapanmadı şu an ekranında bir sorun var kapanacak diye yaptıramıyorum sizce bunun nedeni nedir ve yaptırmalı mıyım? teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayıtsız Telefon 5 Ay Geçti Kapanmadı, Ne Zaman Kapanacak?

Yurtdışında kullanılan bir telefonu kayıtsız olarak kullanmaya devam ediyorsan kapanma süresiyle ilgili bilgi edinmek isteyebilirsin. Aşağıdaki adımları izleyerek yurtdışı telefonunun kapanma süresini sorgulayabilir ve öğrenebilirsin:

• Yurtdışı Telefon Kapanma Süresi Sorgulama: Telefonunun IMEI numarasını girerek yurt dışı telefon kapanma süresi sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsin.

• IMEI Kaç Gün Kaldı: IMEI numaranı kullanarak ilgili sorgulama sistemine girdiğinde telefonunun kapanmasına kaç gün kaldığını öğrenebilirsin.

• Telefonum Ne Zaman Kapanacak: IMEI sorgulama sonucunda telefonunun hangi tarihte kapanacağını net bir şekilde görebilirsin.

Yurt dışı telefonunun kapanma süresi, telefonun kullanıldığı ülkeye ve operatöre göre değişebilir. Bu nedenle, telefonunun ne zaman kapanacağını doğru bir şekilde öğrenmek için IMEI numaranı kullanarak sorgulama yapman önerilir.

Eğer telefonun kayıtsız kullanım süresi 5 ayı geçmişse ve hala kapanmadıysa, ilgili operatörle iletişime geçerek detaylı bilgi alman faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Banada aynısı oldu 7 ay sürdü

Yakında 30 gün kaldığına dair mesaj gelir. Gelene kadar sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 21 ekimde hat taktım hala kapanmadı. İnşallah kapanmaz gittiği yere kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cihaz 10 ay sonra kapandı
    nasıl oluyor,şöyle:
    diyelim cihaza taktıgm ilk hat turkcell,120 gün bu operatörden geldi
    2 ay sonra vodafone hat taktım,o da 120 gün verdi etti 240 gün
    sonra Türk telekom taktım 9 ay oldu,1 ay da sistem verdi sanırm 10 ay
  • Telefonu benden önce evden birisi başka operatör ile kullanıyordu şu an ben hattımı takınca süre uzamış olmalı. Aydınlattığınız için teşekkürler
  • Zaman değişebiliyor ama yakındır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapandımı sonra hocam merak ettim aynı bu durumda bir telefon kullanıyorum 7 plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bliz kullanıcısına yanıt
    Ben çift hatlı telefonun tek hattı kayıtlı olmasına rağmen , ikisine de hat taktım, ve aylar geçmesine rağmen kapanmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.