Şimdi Ara

KAYKAY SORUSU SIVACILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 soru bile bence skandaldır bu ayrı konu ancak bazen öyle saçma itirazlar görüyorum ki.özellikle kaykay sorusunda mesela boyunu düşünen veletler sözüm size.siz her soruyu bu incelikte düşünecek kadar zekiyseniz sizin sonucunuzu bi görmek istiyorum bakalım kaç yüz kaç bininci olmuşsunuz aşırı merak ettim.bu arada ısı sıcaklık sorusunun da cevabı değişmesi gerekebilirdi.fofof sorusunu bilimsel olarak açıklayacak kadar mat bilmiyorum yanlışsa yanlıştır zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• he oke ondan 2kilo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aciklaninca atarim sonucumu sincap rahat ol

• Boyunu düşünmek incelikse başka bir şey demiyorum

• ulan işte zoruma giden sadece bu. Böyle ince düşünemeyen adamlar doğru yapmış olacak. Tek güvendiğim Allahın adaleti.
  • Öküz gibi çizilmiş insanı noktasal düşünen benim gözümde maldir

• Yav hangi hocama sorsam iptal olur o soru dedi burdaki basit düşünüp yapan arkadaşlar çok bilmişlik taslamayın lütfen boş boş da konuşmayın bir bilgi verilmeden zeminde potansiyeli 0 alıp doğru yapmışlar hey alalhm adelet mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyegokosta

Arkadaşlar 3 soru bile bence skandaldır bu ayrı konu ancak bazen öyle saçma itirazlar görüyorum ki.özellikle kaykay sorusunda mesela boyunu düşünen veletler sözüm size.siz her soruyu bu incelikte düşünecek kadar zekiyseniz sizin sonucunuzu bi görmek istiyorum bakalım kaç yüz kaç bininci olmuşsunuz aşırı merak ettim.bu arada ısı sıcaklık sorusunun da cevabı değişmesi gerekebilirdi.fofof sorusunu bilimsel olarak açıklayacak kadar mat bilmiyorum yanlışsa yanlıştır zaten

Sanane sana noluyor fizoloff

• Duz mantik dusunup p.e degismez dedim sonra agirlkmerkezi bozdu isi sacmaydi bende

• diyegokosta D kullanıcısına yanıt
    Canım ülkemde her zamanki gibi 'BASİT' düşünen insanlar bir yere geliyor ve sonrası hüsran yazık çok yazık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.