Şimdi Ara

Kayle aşırı derecede op

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oynamıyodum kayle pek az önce aldım 2-14 yeniliyoruz jax nasıl becerdiyse fioraya feedliyor.Cait soraka kule altına pushlayıp öluyolar maç 2-14 ilk tfde kayle ultisi inanılmaz damage i ile 2-14 maçı çevirdim(k).10-1-9 bitirdim laneden 0-1-0 çıkmıştım.

Özet:kayle op

• Bunu bu forumdaki herkes biliyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard-to counter olabilir ama cok op degil bence iyi bi focusa ultisi bittigi an gider
  • noktalama işaretleri kullansan ya da cümleleri bi şekilde ayırabilsen, okuyup anlamaya çalışırken beynim yanmayacaktı.
  • tamam bunu ögrenmiş olduk artık full kayle ban teşekkürler.
  • Tr'de focus olayı olmadığı için herşey op bence
  • kayle ın olayı E si ve ultisi .

Yapabileceklerin laning kısmında kayle a babysit yapman . Çünkü E si açık olduğu için lane pushluyor buda onu gank a açık hale getiriyor . Kaçış skili olmadığı içinde bence o kadarda op değil .

TF lar başlayınca opluğu ortaya çıkıyor bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangs5806

Beyler oynamıyodum kayle pek az önce aldım 2-14 yeniliyoruz jax nasıl becerdiyse fioraya feedliyor.Cait soraka kule altına pushlayıp öluyolar maç 2-14 ilk tfde kayle ultisi inanılmaz damage i ile 2-14 maçı çevirdim(k).10-1-9 bitirdim laneden 0-1-0 çıkmıştım.

hm kardeşim o cait bendim :)) TickTok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 15 Mayıs 2013; 14:24:41 >
  • Benim maçım bu . Karşında da ben vardım midde Ahri ile . Kombatlar başlamadan önce kaç kere b gittin geldin lane de duramadın . Ama ne yazıktır ki seni ezmeme rağmen sağdan soldan aldıgın killerle oyunu çevirdin . 2/1/5 bitirdim bende oyunu . Sağolsunlar Türkiye serverinde iyi oynadıgım oyunları kaybetmemi sağlayan arkadaşlar var nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama cidden oplar . Ha bu arada kayle e nashor rushladıktan sonra direk rabaddon çıkman çok acemiceydi ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

Benim maçım bu . Karşında da ben vardım midde Ahri ile . Kombatlar başlamadan önce kaç kere b gittin geldin lane de duramadın . Ama ne yazıktır ki seni ezmeme rağmen sağdan soldan aldıgın killerle oyunu çevirdin . 2/1/5 bitirdim bende oyunu . Sağolsunlar Türkiye serverinde iyi oynadıgım oyunları kaybetmemi sağlayan arkadaşlar var nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama cidden oplar . Ha bu arada kayle e nashor rushladıktan sonra direk rabaddon çıkman çok acemiceydi ^^

ulan şuraya bak dh ile maç atmışız haberimiz yok
  • quote:

Beyler oynamıyodum kayle pek az önce aldım 2-14 yeniliyoruz jax nasıl becerdiyse fioraya feedliyor.Cait soraka kule altına pushlayıp öluyolar maç 2-14 ilk tfde kayle ultisi inanılmaz damage i ile 2-14 maçı çevirdim(k).10-1-9 bitirdim laneden 0-1-0 çıkmıştım.

Pardon?
  • Benim bildiğim Kayle ya hard cc'ye ya da iyi bir front-line'a ihtiyaç duyar. Yoksa kolaylıkla hard focus alınıp, indirilebilir. Bence takımın o kadar da kötü değilmiş ya da karşı takım laningde başarılı olmalarına rağmen senin takımından daha kötü bir performans sergilemişler.
  • Kayle late game op, ultisi bitene kadar herkesi öldürüyor zaten
  • ben zaten lane de kötülerdi dedim tf lerde herkes gerekini yaptı elinden geldiğince :d
  • 1 oyun oynayıp nasıl op diyorsun ? Build yapamazsan güçsüz baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Kayle late game op, ultisi bitene kadar herkesi öldürüyor zaten

2.5 saniyede mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 15 Mayıs 2013; 17:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Kayle late game op, ultisi bitene kadar herkesi öldürüyor zaten

2.5 saniyede mi ?

3 saniye focus süresi, 2.5 saniye ulti, focus dağılınca ultiden sonra geri focus süresi 3 saniye desek.

Bence 2 tf biter late gamede bun sürede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Pardon?

heyecandan ve koymayı unutmuş arkadaş

"kaylenin ultisi ve inanılmaz damage ile"

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

noktalama işaretleri kullansan ya da cümleleri bi şekilde ayırabilsen, okuyup anlamaya çalışırken beynim yanmayacaktı.

+123465498465123
  • Çok iyi bir hero olduğunu zaten biliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.