Şimdi Ara

Kayle aşırı derecede op

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oynamıyodum kayle pek az önce aldım 2-14 yeniliyoruz jax nasıl becerdiyse fioraya feedliyor.Cait soraka kule altına pushlayıp öluyolar maç 2-14 ilk tfde kayle ultisi inanılmaz damage i ile 2-14 maçı çevirdim(k).10-1-9 bitirdim laneden 0-1-0 çıkmıştım.

Özet:kayle op

• Bunu bu forumdaki herkes biliyor....
  • Hard-to counter olabilir ama cok op degil bence iyi bi focusa ultisi bittigi an gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rou

Hard-to counter olabilir ama cok op degil bence iyi bi focusa ultisi bittigi an gider
    noktalama işaretleri kullansan ya da cümleleri bi şekilde ayırabilsen, okuyup anlamaya çalışırken beynim yanmayacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

noktalama işaretleri kullansan ya da cümleleri bi şekilde ayırabilsen, okuyup anlamaya çalışırken beynim yanmayacaktı.

Alıntıları Göster
    tamam bunu ögrenmiş olduk artık full kayle ban teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

tamam bunu ögrenmiş olduk artık full kayle ban teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Tr'de focus olayı olmadığı için herşey op bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Tr'de focus olayı olmadığı için herşey op bence

Alıntıları Göster
    kayle ın olayı E si ve ultisi .

Yapabileceklerin laning kısmında kayle a babysit yapman . Çünkü E si açık olduğu için lane pushluyor buda onu gank a açık hale getiriyor . Kaçış skili olmadığı içinde bence o kadarda op değil .

TF lar başlayınca opluğu ortaya çıkıyor bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: cangs5806

Beyler oynamıyodum kayle pek az önce aldım 2-14 yeniliyoruz jax nasıl becerdiyse fioraya feedliyor.Cait soraka kule altına pushlayıp öluyolar maç 2-14 ilk tfde kayle ultisi inanılmaz damage i ile 2-14 maçı çevirdim(k).10-1-9 bitirdim laneden 0-1-0 çıkmıştım.

hm kardeşim o cait bendim :)) TickTok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 15 Mayıs 2013; 14:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

kayle ın olayı E si ve ultisi .

Yapabileceklerin laning kısmında kayle a babysit yapman . Çünkü E si açık olduğu için lane pushluyor buda onu gank a açık hale getiriyor . Kaçış skili olmadığı içinde bence o kadarda op değil .

TF lar başlayınca opluğu ortaya çıkıyor bence .

Alıntıları Göster
    Benim maçım bu . Karşında da ben vardım midde Ahri ile . Kombatlar başlamadan önce kaç kere b gittin geldin lane de duramadın . Ama ne yazıktır ki seni ezmeme rağmen sağdan soldan aldıgın killerle oyunu çevirdin . 2/1/5 bitirdim bende oyunu . Sağolsunlar Türkiye serverinde iyi oynadıgım oyunları kaybetmemi sağlayan arkadaşlar var nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama cidden oplar . Ha bu arada kayle e nashor rushladıktan sonra direk rabaddon çıkman çok acemiceydi ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

Benim maçım bu . Karşında da ben vardım midde Ahri ile . Kombatlar başlamadan önce kaç kere b gittin geldin lane de duramadın . Ama ne yazıktır ki seni ezmeme rağmen sağdan soldan aldıgın killerle oyunu çevirdin . 2/1/5 bitirdim bende oyunu . Sağolsunlar Türkiye serverinde iyi oynadıgım oyunları kaybetmemi sağlayan arkadaşlar var nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama cidden oplar . Ha bu arada kayle e nashor rushladıktan sonra direk rabaddon çıkman çok acemiceydi ^^

ulan şuraya bak dh ile maç atmışız haberimiz yok
  • quote:

Beyler oynamıyodum kayle pek az önce aldım 2-14 yeniliyoruz jax nasıl becerdiyse fioraya feedliyor.Cait soraka kule altına pushlayıp öluyolar maç 2-14 ilk tfde kayle ultisi inanılmaz damage i ile 2-14 maçı çevirdim(k).10-1-9 bitirdim laneden 0-1-0 çıkmıştım.

Pardon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nauihS

quote:

Pardon?
    Benim bildiğim Kayle ya hard cc'ye ya da iyi bir front-line'a ihtiyaç duyar. Yoksa kolaylıkla hard focus alınıp, indirilebilir. Bence takımın o kadar da kötü değilmiş ya da karşı takım laningde başarılı olmalarına rağmen senin takımından daha kötü bir performans sergilemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSekiz

Benim bildiğim Kayle ya hard cc'ye ya da iyi bir front-line'a ihtiyaç duyar. Yoksa kolaylıkla hard focus alınıp, indirilebilir. Bence takımın o kadar da kötü değilmiş ya da karşı takım laningde başarılı olmalarına rağmen senin takımından daha kötü bir performans sergilemişler.

Alıntıları Göster
    Kayle late game op, ultisi bitene kadar herkesi öldürüyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Alıntıları Göster
    ben zaten lane de kötülerdi dedim tf lerde herkes gerekini yaptı elinden geldiğince :d
  • quote:

ben zaten lane de kötülerdi dedim tf lerde herkes gerekini yaptı elinden geldiğince :d

Alıntıları Göster
    1 oyun oynayıp nasıl op diyorsun ? Build yapamazsan güçsüz baya
  • quote:

2.5 saniyede mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 15 Mayıs 2013; 17:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

quote:

2.5 saniyede mi ?

3 saniye focus süresi, 2.5 saniye ulti, focus dağılınca ultiden sonra geri focus süresi 3 saniye desek.

Bence 2 tf biter late gamede bun sürede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Pardon?

heyecandan ve koymayı unutmuş arkadaş

"kaylenin ultisi ve inanılmaz damage ile"

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

+123465498465123
  • Çok iyi bir hero olduğunu zaten biliyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.