Şimdi Ara

Kayle eşya dizilimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle bu aralar biraz kayle oynamaya başladım eğer ustalaşabilirsem dereceli maçlarımı onla atmayı planlıyorum da ne item çıkacağıma karar veremiyorum nashorun dişi rabadon ayakkabı sonrasını bilemiyorum işte. birde e fullenir diyenlerde var q diyende var ona da yardımcı olur musunuz ?

• Bu build'in sahibi west de cha'dır , ve gördüğüm en iyi Kayle oyuncusudur . Oyun içi adı DawidsoneK , onu takip edersen bir çok şey öğrenirsin . Birde fox'un toplane oyuncusu KFO da çok fazla kayle oynuyor onu da takip edebilirsin

İlk 3 item
    as bot - nashor - guinsoo ilk 3 değişmez . ( ilk botu tamamla )

Diğer 3 item ( alternatif rylai )
    d.cap-lichbane-void . Eğer öndeysen yada karşıda mr'a abanmamışsa ilk olarak d.cap al , eğer karşı taraf mr almışsa void al .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 20 Temmuz 2016; 21:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Bu build'in sahibi west de cha'dır , ve gördüğüm en iyi Kayle oyuncusudur . Oyun içi adı DawidsoneK , onu takip edersen bir çok şey öğrenirsin . Birde fox'un toplane oyuncusu KFO da çok fazla kayle oynuyor onu da takip edebilirsin

İlk 3 item
    as bot - nashor - guinsoo ilk 3 değişmez . ( ilk botu tamamla )

Diğer 3 item ( alternatif rylai )
    d.cap-lichbane-void . Eğer öndeysen yada karşıda mr'a abanmamışsa ilk olarak d.cap al , eğer karşı taraf mr almışsa void al .
    Tam aradığım konu olmuş, ben de dün denedim ormanda acaba nasıl olacak diye. Build doğruluğunu veya yanlışlığını bilmiyorum ama ben as olarak denemek istemiştim.

%16 as 8.5 ad 6.7 mr 9 armor rün. 12-18 kabiliyet, yıldırım denedim ama bir de fırtına ve ölümateşi deneyeceğim.

Jilet, s.çizmesi, nashor, guinsoo çıktım. Üçlü çıkarken oyun bitti. Son olarak da runaan ya da donmuş çıkacaktım.

Tamamladığım 4 itemden sonra karşısına çıkanı haritadan siliyordu zaten

• Pasifini iyi kullan , tank eritmek için ideal .İlk olarak fullenir bu değişmez. Rabadon alma kayle artık ap oynanmıyor saldırı hızına yönelmelisin . Rylai alarak her vurduğunu hatta hedefin etrafındakileri yavaşlatırsın . kite makinesi bir şampiyon.
    Nashorun dişi - Runaanın kasırgası - Rylainin kristal asası - Guinsoonun hiddeti - savaşçı çizmesi veya merkürün adımları . Üçlü kuvvet saldırı hızı verdiğinden beri kayle ın buildinde yer alıyor ama hiç denemedim , bir kaç aydır kayle oynamıyorum. Oynadığım sıralarda ise çok yüksek kazanma oranı ile oynuyordum.

Üst koridorda daha çok verim alıyorum ama orta kordiorda da zed gibi şampiyonların karşısına ideal.

Ufak Not : Kayle menzilli atak yapabilmesine rağmen bişey fırlatmayan tek şampiyon. bu yüzden velet herosu yasuonun duvarından saldırıları geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbenlekal

Pasifini iyi kullan , tank eritmek için ideal .İlk olarak fullenir bu değişmez. Rabadon alma kayle artık ap oynanmıyor saldırı hızına yönelmelisin . Rylai alarak her vurduğunu hatta hedefin etrafındakileri yavaşlatırsın . kite makinesi bir şampiyon.
    Nashorun dişi - Runaanın kasırgası - Rylainin kristal asası - Guinsoonun hiddeti - savaşçı çizmesi veya merkürün adımları . Üçlü kuvvet saldırı hızı verdiğinden beri kayle ın buildinde yer alıyor ama hiç denemedim , bir kaç aydır kayle oynamıyorum. Oynadığım sıralarda ise çok yüksek kazanma oranı ile oynuyordum.

Üst koridorda daha çok verim alıyorum ama orta kordiorda da zed gibi şampiyonların karşısına ideal.

Ufak Not : Kayle menzilli atak yapabilmesine rağmen bişey fırlatmayan tek şampiyon. bu yüzden velet herosu yasuonun duvarından saldırıları geçer.
    core nashor guınso rylai gerisi karşıya göre.Abysal al derim takım ful addir felan filan

• hepinize teşekkür denicem dediklerinizi
  • senbenlekal kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün yaşuoya karşı oynadım da duvardan q geçmiyor çok denedim ama anlayamadım
  • fevto F kullanıcısına yanıt
    Yasuo duvarından Kayle q'su geçmez zaten
  • dediğiniz kişierin yayınları oluyor mu varsa link atabilir misin ?
  • yukarıda yazılmıştı da ondan dedim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevto

yukarıda yazılmıştı da ondan dedim bende
    id pw yolla çarında 1 el kayle oynim buildi öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

id pw yolla çarında 1 el kayle oynim buildi öğrenirsin

Alıntıları Göster
    dawidsonek in buildini yapabilirsin , her sey ani run kabiliyet esya dahil kayle ile 100 macta 70 win gibi bi kazanma oranim var , cok guzel gidiyo o buildle
  • quote:

dediğiniz kişierin yayınları oluyor mu varsa link atabilir misin ?

https://www.twitch.tv/dawldsonek yayın linki burada ama ne kadar sıklıkla yapıyor bilmiyorum bir de dil problemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 20 Temmuz 2016; 21:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

quote:

dediğiniz kişierin yayınları oluyor mu varsa link atabilir misin ?

https://www.twitch.tv/dawldsonek yayın linki burada ama ne kadar sıklıkla yapıyor bilmiyorum bir de dil problemi var

Alıntıları Göster
    ben oynadığım zamanlar runaan guinsoo nashor rylai rabadon gibi bir şey yapıyorum ama profesyonel oyuncuların buildine baktığımda nashor guinsoo aklın sonu gibi itemlara gitmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: hi im Hellsing

ben oynadığım zamanlar runaan guinsoo nashor rylai rabadon gibi bir şey yapıyorum ama profesyonel oyuncuların buildine baktığımda nashor guinsoo aklın sonu gibi itemlara gitmişler

Alıntıları Göster
    Bu konuda ismini gördükten sonra Dawidsonek isimli oyuncunun rünlerine ve kabiliyetine baktım. 20 as 10 cd giriyor. Ben de o kadar yoktu 16 as 9 ad girdim.

18-12 şevk yapıp girdim. Ben jung olarak oynuyorum bu arada, top denemedim.

Sırasıyla jilet, s.çizmeleri, nashor, guinsoo, rylai ve üçlü çıktım. 40 cd de sınırsız e oluyor zaten. Bayağı muazzam bir hasar yanlış hatırlamıyorsam 2.30 veya daha üstü bir hıza ulaşıyordu.

• quote:

yukarıda yazılmıştı da ondan dedim bende

Kayle'ın (Thresh, Vel'Koz ve Azir'in) düz vuruşlarının projectile(mermi diye çeviriyor Translate )'ı olmadığından Yasuo'nun duvarından geçer. Kastettiği buydu.
  • hepinize teşekkür ederim deneyim yorum olarak tekrardan yazarım :)
  • Ap kayle iyi olmuyor. Saldırı hızı kayle çok iyi.

İtemler genel olarak nashor, as ayakkabı, üçlü, rylai. Ekstra guinsoo alınabilir. Mr için aklın sonu iyi seçim.

Ben void almıyorum şahsen. Çünkü saldırı hızı oynarken karşının zırh ve büyü direncini iyi kırıyor pasifi.

Rün olarak kırmızılar as. Diğerleri duruma göre.

Kabiliyet 18-12-0. Saldırı hızı ve savaş şevki.

Bence şuan üçlü guinsoodan daha iyi bir seçim. Verdiği can ve mana her durumda iyi zaten. Düz vuruşa dayalı bir şampiyon olduğundan ad işimize yarıyor. Rage pasifi çok işimize yarıyor. Spellblade pasifi de etkili tabi. Ayrıca verdiği hareket hızı, bekleme süresinde azalma ve saldırı hızı müthiş.
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    as ayakkabı derken saldırı hızı mı yoksa büyü nüfuzu mu
  • quote:

as ayakkabı derken saldırı hızı mı yoksa büyü nüfuzu mu

Saldırı hızı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.