Şimdi Ara

Kayle hakkında yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ''istemci sürümü 5.24.15_12_11_57_13 sunucu tarafından reddedildi.'' ne demek? bu hatayı alıyorum nette araştırdım kayda değer birşey bulamadım yardım edin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: draxar

Oynayış hakkında şöyle bir soru sormak istiyorum. Kayle ile Trydamere , Talon ve Ekko karşısında eziliyorum. Bu karakterlere karşı Kayle ile nasıl oynamalıyım.

tryn ezilmen normal değil
    talona ezilmen normal
    ekko oyuncusuna göre değişir

tryı düzgün bi mesafeden dürterek kudurtcan kardeş üstüne atlarsa q ve w ni kullanıp güvenli mesafeye giderek dürtmeye devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
  • Su stack veren kabiliyet daha saglam dps atmani saglar obur turlu her zaman yildirimlarim seysinialmalisin. Nashor lich bane rylai guinso vs saglam oluyor. Karsida mr varsa aklin sonu da guzel oluyor. Cok farkli build cesidi var, birinden vazgecmek istemiyorum ama bu sefer de birinden geri kalmak zorunda oluyosun. Bu saydigim esyalar 5 sloth kapliyor zaten, botlari eklemeden. Bence en guzeli ormanda oynamak, zipkin as bot guinso rylai ile cat cut avlarsin herkesi. Ormanda cok daha op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

Ah ulan Kayle'ın nerflerden önceki hali aklıma geldi. Q + A ile ADC ye tek atıyordu..

Bunu hatırlamamak imkânsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

''istemci sürümü 5.24.15_12_11_57_13 sunucu tarafından reddedildi.'' ne demek? bu hatayı alıyorum nette araştırdım kayda değer birşey bulamadım yardım edin :(

Teknik destek bölümüne konu aç ilgilenirler orada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayle saldırı hızı çarpı ile ormanda güçlü bi hero açıkçası ormancı rolünde oynamayı sevdiğim için.Rünleri bekleme süresi ap ve as olarak alıyorum,itemleride zıpkın çarp saldırı + savaşçı çizmeleri + naşhorun dişi +runaan + guinso + hextech çıkmayı dene ormanda bi an önce çarpını tamamla 30 yük biriktirmeye bak ilk ejderi almaya çalış vadinin alametinide o çarpı nekadar seri tamamlarsan okadar oyunu taşıma imkanın var jax gibi 1 vs 3 atabilecek bi hero şuan ki metada bilgin olsun
    skilleride e + w + q olarak geliştir skille dayalı i hero oldugu için karşı takımın mavisinide çalmaya bak midde manasız bi hero varsa işine gelir seninde ben heronun gücünü bilmiyordum özellikle lb gibi herolardan kaçıyordum tek yememek için arkadaşım abi vursana korkma dedi lb ye 2 vuruş yaptım pert cidden tek atan bi hero ormanda can ve mana veren o yeşil pot zımbırtısınıda al her kampı temizleyince bir yük doluyor zaten o şekildede manada sorun yaşamazsın sırf sana yorum atmak için foruma üyelik aldım Allah'a emöanetsin :)

• N2L Kallavi N kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.