Şimdi Ara

Kayle hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 790 rp lik kutudan riot kayle kostümü çıktı. İlk önce kayle'a önyargılı yaklaştım fakat oynadıkça ne kadar güçlü olduğu anlaşılıyor. Sizden şu konuda yardım istiyorum.Kayle oynuyorum ancak tam olarak hakim olamadım.Hangi itemleri almalıyım ne şekilde oynamalıyım ve yeteneklerimi hangi sırayla yükseltip ne şekilde kullanmalıyım? Bu sorularımı cevaplarsanız beni mutlu etmiş olursunuz teşekkürler.

• güzel troll beğandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

güzel troll beğandım

Adamın sorusunu niye Kayle almıyosun

Espiriyi anlayan artılasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

güzel troll beğandım

güzel espri +ladım
    ama aga herkes anlamaz bunu burda o yüzden + az olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

güzel troll beğandım

güzel espri +ladım
    ama aga herkes anlamaz bunu burda o yüzden + az olabilir

Bunu anlamayacak kişilerle işimiz olmaz zaten
  • yeni çıkan itemlere hakim değilim ama kayle da yapman gereken kayle ın e yeteneğinden en üst derecede faydalanmak. bunun için hem ap hem ad veren itemlere yoğunlaşmalısın aynı zamanda saldırı hızıyla bunu desteklemelisin. ulti süresi çok kısa olduğu için doğru zamanda kullanman çok önemli yoksa ultiyi yanlış kullandığında tf lerde sn ler içinde erimen kaçınılmaz bir son olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler.
  • Runler as ap
    kabiliyetler 12 18 0 thunderbolt
    build kirmizi as jung itemi
    as bot
    guinsho
    runaan
    Rabadon
    gerisi kas bisiler

• Ben orta koridor oynarken ilk olarak Nashor'un Dişi'ni tamamlayıp sonra guinsoo alıyorum. Sizce doğru mudur? Peki lane aşamasında kayle ile nasıl oynamalıyım?Yani şöyle sorarsam mesafe kapatabilen(Yasuo,ahri,ekko) ,
    ani hasar veren (xearth,orianna,akali) veya sürekli hasar veren (ezreal,vlad,) şampiyonlara karşı nasıl oynamalıyım.Benim görüşüm kayle hakkında mesafeyi koruduğu sürece baskı kurabiliyor.Sizin de görüşlerinizi almak işitiyorum.
  • Oynayış hakkında şöyle bir soru sormak istiyorum. Kayle ile Trydamere , Talon ve Ekko karşısında eziliyorum. Bu karakterlere karşı Kayle ile nasıl oynamalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

Runler as ap
    as bot
    guinsho
    runaan
    Rabadon
    gerisi kas bisiler

Thundelord* guinsoo* ayrıca runaan kasılmaz
    Sana gelcek olursak kardeşim nashor ilk eşya karşında zed Yasuo(tr deysen kesin var zaten) gibi ad şampiyon varsa zhonya 2.eşya ondan sonra rylai liandry al sırasını karşıya göre yap rabadon falan al sonra
  • runaan eskiden %70 saldırı hızı verdiği ve yandakilere vurduğu için alınıyordu. artık runaan hayalet dansçı , statik hançer gibi bir eşya oldu kayle'a almak mantıksız. Kritiği napıcaksın ? saldırı hızı hibrit (ap ağırlıklı) bir build yapmalısın . Nashorun Dişi - Guinsoo'nun Hiddeti - Rabadonun Şapkası fix itemler sonrasında kafana göre hiçlik değneği , zhonya , rylai kristal asası gibi itemler alabilrisin
  • Rylia kesin bulundur cidden. Esiyle çok sağlam oluyo

• Midde oynuyorsan farm odaklı oynayacaksın.Karşındaki rakip kombosunu daha taşa atarsa hemen w ile hız basıp q e sonra allah ne verdiyse vurman lazım.Build olarak nashor-cd bot-guinso-lich boüan-rabadon-hiçlik değneği.Niye zhonya almadan dersen ben adc nin bile arkasında duruyorum focus yemiyorum ultimde var zaten.Çok zorlanıyorsan linch boğan yerine zhonya alınabilir ama o zamanda ani hasarın çok düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROJECT Feeder

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

Runler as ap
    as bot
    guinsho
    runaan
    Rabadon
    gerisi kas bisiler

Thundelord* guinsoo* ayrıca runaan kasılmaz
    Sana gelcek olursak kardeşim nashor ilk eşya karşında zed Yasuo(tr deysen kesin var zaten) gibi ad şampiyon varsa zhonya 2.eşya ondan sonra rylai liandry al sırasını karşıya göre yap rabadon falan al sonra

Yok weatteyim uzun suredir denemedim kayle jung posttan slnra bi iki oynad bu sezon da guzel oluyormus dedogin itemleri kastim bende maskeye cok gerek yok ama.bdnce

• Ah ulan Kayle'ın nerflerden önceki hali aklıma geldi. Q + A ile ADC ye tek atıyordu..
  • Kayle için kabiliyetlerde Yıldırımların Edendisinin Hükmü mü? Yoksa ölümateşi Dokunuşu mu tercih edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draxar

Kayle için kabiliyetlerde Yıldırımların Edendisinin Hükmü mü? Yoksa ölümateşi Dokunuşu mu tercih edersiniz.

deathfire
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.