Şimdi Ara

Kaynağa ihtiyacı olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu sene umarım hedefime ulaşmış olacağım. Elimde çok fazla yaprak test var çeşitli dershanelerden ygs/lys karışık. Bu sene içerisinde bitirebildiklerimi bitirdim kalanları ise sınavdan sonra vermek istiyorum izmirde olup da almak isteyenler bana mesaj atabilirler. ayrıca bir sürü kaynak kitap ve hazırladığım ders notları var onları da vermek istiyorum ygs ve lysye dair hiçbir şey kalmasın:) bu arada eşit ağırlık öğrencisiyim dediğim gibi yararlanmak isteyen mesaj atabilir.

• up up
  • tekrar up
  • up up izmirden varsa
  • günceeell
     Kaynağa ihtiyacı olanlar?
  • ücretli mi veriyorsun anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneidiot

ücretli mi veriyorsun anlamadım :D

hayır ya tamamen ücretsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ben izmir dışındayım mümkünse kargoya karşıdan ödemeli olarak verme imkanınız var mı?
  • quote:

peki ben izmir dışındayım mümkünse kargoya karşıdan ödemeli olarak verme imkanınız var mı?

malesef kardeşim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: melysve

quote:

peki ben izmir dışındayım mümkünse kargoya karşıdan ödemeli olarak verme imkanınız var mı?

malesef kardeşim :/

tüh tam da benim ihtiyacım olan kitaplardı neyse sağlık olsun
  • günceel
  • bende bi sürü kitap var modüler setler, konu anlatımı, soru bankası tertemiz hemide isteyen varsa pm atsın lazım olan kitabı varsa yollarım kargo sizden ha fem, fen bilimleri ve arşimet yoğun olarak bulunmaktadır
  • Bende yollayabilirim Fem Dergileri var cok cok cok az kullanılmış oda 8e kdar. Ücretsiz yollayabilirim:)
  • Bana güvender lys edebiyat konu anlatımlı lazım kardeşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombraider35

Bende yollayabilirim Fem Dergileri var cok cok cok az kullanılmış oda 8e kdar. Ücretsiz yollayabilirim:)

hocam bana yollayabilirmisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.