Şimdi Ara

KAYNAK ANALIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
5
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığımız veya bitirdiğimiz kaynakları inceleyip buraya yazarsak alacak olanlar için yardımcı olabiliriz diye düşündüm. Parça parça yazacagım zaman buldukça isteyenler ekleme yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 4 Ocak 2020; 23:34:26 >

• Konuyu asıl açma nedenim çap yayınlarına olan sinirim. O yüzden ondan başlayalım.

Çap 'lı 7li adında 7 mat 7 turkce denemesini aldım çap yayınlarının. Tamamı video çözümlü diyor ne uygulamasında ne başka yerde hicbir yerde yok. Sorularda mat1 kısmı ösymye benziyor ama problemlerin alakası yok. Türkçe denemelerine başlamadım ama matematik için konuşursak dediğim gibi zaten öfkeliyim almanızı önermiyorum 4/10 puanım
    Zorluk derecesi 6/10

Zaman buldukça parça parça yazarım bitirdiğim kullandığım kaynakları. Şu öfkemi atıyım diye yazdım şimdilik bunu. Koca firma bizi kekliyor resmen almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 4 Ocak 2020; 23:21:57 >
  • Bilgi sarmalı Tyt matematik branş denemeleri.

Sorular kaliteli ve bana kalırsa sınava uyumlu. İlk çözdüğüm branş denemesi olduğu için maksimum verim alamadım ama dediğim gibi benden kaynaklı. Çözülmesi gerek bence. Puanım 8/10
    Zorluk derecesi 7/10 veya 6/10 denemeden denemeye değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 4 Ocak 2020; 23:33:5 >
  • Limit Kronometre TyT Matematik branş denemeleri.

Sorular bir tık kolay ama yine de sizi geliştirebilir.Araya bir iki tane kaynatmışlar zor sorulardan.Bazı sorularında bariz hatalar var kendi soru çözüm uygulamasında da koymamışlar bu soruların çözümünü o yüzden anlaşılıyor. Geometrisi özellikle kolay geldi bana. Yine de dediğim gibi farklı birkaç soru tipi görürsünüz alınabilir

Puanım 7/10
    Zorluk derecesi 5/10 veya 4/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 4 Ocak 2020; 23:29:3 >
  • Bilgi sarmal fizik ayt
    Kitap yorum ağırlıklı, sorular genel anlamda kaliteli. Ösym benzerini yakalamış diyebilirim. Tek sıkıntısı bazı soruların yeternce açık olmaması, ösym öyle sormaz diyebileceğim sorular da mevcut içinde ama çok nadir. Güzel ve çözülmesi gereken kaynaklardan diye düşünüyorum.
  • faydalı konu favorilere ekleyelim
  • Bilgi Sarmal Edebiyat konu anlatımı:
    Kitap gayet detaylı not tutmak istemeyenler için birebir. Set halinde satılıyor ancak üç kitaptan oluşuyor bu da hamallık yapmak istemeyenler için çok iyi. Tür bazlı yeni müfredata göre gidiyor ve eser-yazar odaklı gidiyor. Soru bankasıyla birlikte kullanılırsa çok verimli olacağını düşünüyorum orijinal soruları var.
    10/10
  • Tyt 345 matematik sb

Artık klasik oldu çok bir şey söylemeye gerek yok. Genel olarak kolay-orta bir kitap orijinal veya ösym tarzı testlerinde zor soru çıkabiliyor arada.Ama ösymye çok yakın kaynaklardan biri.

Puan 8/10
    Zorluk 5/10
  • Tyt biyoloji palme soru bankası

Bu da klasik çok bir şey söylemeye gerek yok çözün işte. Biyolojide zaten başı palme çekiyor.

Puan 9/10
    Zorluk 7/10

Tyt Kimya palme soru bankası

Kötü bir kaynak değil ama aydın tyt alsaydım keşke diyorum şu an. Yine de çözülebilir. Konuyu öğretir ama işlem de yaptırır.

Puan 7/10
    Zorluk 7/10

Palme Tyt Fizik sb

Kimya için dediklerim aynen geçerli fizikte de keşke nihat bilgin alsaydım diyorum ama pişman da değilim kimyayla aynı şekilde konuyu öğretir ama işlem de yaptırır. Katkısı olur.

Puan 7/10
    Zorluk 7/10

3 ü de kendini çözdüren kitaplar yazın bitirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 5 Ocak 2020; 23:59:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.