Şimdi Ara

kaynak kitap tavsiyesi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9.sınıf kaynak kitapta neleri tavsiye edersiniz ?? yani farklıdır muhtemelen mesela türkce için x,fen için y yayını gibi.
    Ben şimdilik konu anlatımlı alacm konuları tam olarak kavradıktan sonra soru bankalarına baslaycm.konu anlatımında fazla derinlere inmeyen ama eksikte vermeyen,ygs ile birebir ktap arıyorum siz neler onerırsınız

• arkadaslar yardım eden yok mu :S
  • aklini peynir ekmekle mi yedin gez dolas kiz tavla pc oyna :) 9 da ne çalismasi hergun 15 dakka bak yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusen_71

aklini peynir ekmekle mi yedin gez dolas kiz tavla pc oyna :) 9 da ne çalismasi hergun 15 dakka bak yeter

aynen adam derece yapmak istiyor galiba ya da şimdiden azar azar çalışmaya başlayıp 12'de kendini kastırmak istemiyor. tercih meselesi ama ben olsam yapmazdım ki kendi tercihlerimden dolayı şu an mezun gruptayım ve görünen o ki seneye de mezun grupta kalıcam :D
  • be olsam fiizk te fln esen yayınları alırdım bıraz ayrıntı ve okula yonelık ve ıcınden cok ugrastırıcı sorular rakamlar cıkıyor ancak 9.sınfı ta kullanmaya baslayan bırı ileride cok faydasını gorur
  • Teşekkürler yorumlar için :) Bende esen diye düşünmüştüm.Kolay bir kitap olmadığını söylüyor herkes ayrıca hocalarda hep bu kitaptan soruyolarmış.

Yani gezip dolaşıyorum tabi,derece yapmak gibi bir niyetim yok ama tm seçeceğim çok büyük ihtimalle bu yüzden hukuk istiyorum :) Ondan yeri geldiğindede çalışıyorum.Zaten matematik yapıyorum.Yani anadolu lisesinde okuyorum bu sene 90 geldi ortalama ama tabi 9.sınıf konuları basit :D ve tm seçen herkez zaten türkçeyi yapıyor.Ama önemli olan fen yapabilmek[tmler için]bende fene biraz ağırlık vermiş durumdayım şimdiden :D
    -Çok konuştum galiba :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.