Şimdi Ara

KAYNANANIN YAPTIKLARI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeri geliyor belli bi yaştan sonra kendi ailenle kalmak zor geliyor, üzerindeki baskı artıyor,
    Hocam kaynanayla kalmak ne Allahasen, yapmışssın bi hata
    Okurken çok güldüm hocam,olayın dışında olsan sende gülersin eminim de içinde olunca neyse Allah göstermesin
    Tez zamanda rahata ulaşırsın inşallah ,zira Kaynana fena.Şimdiden ilerisi için ağız aramaya başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Yeri geliyor belli bi yaştan sonra kendi ailenle kalmak zor geliyor, üzerindeki baskı artıyor,
    Hocam kaynanayla kalmak ne Allahasen, yapmışssın bi hata
    Okurken çok güldüm hocam,olayın dışında olsan sende gülersin eminim de içinde olunca neyse Allah göstermesin
    Tez zamanda rahata ulaşırsın inşallah ,zira Kaynana fena.Şimdiden ilerisi için ağız aramaya başlamış

hocam hepiniz haklısınız yaptık bir hata ama zararın neresinden dönsen kardır durumunuda geçtik çünkü yüzgöz olduk yani bu saatten sonra azında kuş tutsa altında bişeyler arıyacak konumdayım iyi niyetli olmadığını anladım çünkü işine geldiği gibi davranıyor

valla sinir sitres yaptık kiloda aldık gittim koşu bandı aldım onunla uğraşıyorumda yüzünü görümüyorum iş dönüşü yemek yer yemez 1 saat oyalanacak bişeyler yapıyorum farklı odalarda yada pcde dizi vs sonra atlıyorum koşu bandına 1 saatte ile koşuyorum sonra duştu dinlenmekti derken odamda bi bakıyorum saat 9- 10 olmuş giriyorum yatağa

böylece muhatap olacağım vakiti minimize ettim ama yine bakıyorum laf sölicek yer arıyo gözlerinden okuyorum bakalım ne bulacak diye

zaten bu arada kiralık ev arıyoruz çok yere baktık ama hoşumuza gitmedi yakın zamanda inşallah kurtarıcaz hayırlısıyla

• yaklaşık 1 ay önce nikahı kıyıp kendi evimize çıktık şükür 1 aydır okadar rahatızki artık kaynanada kendi memleketine gitti. yani varya milyarlarca borcun altına girdik ama rahat olduktan sonra soğan ekmeğe razıyım 1 yıldır ne çektik be varya sanki yeniden doğmuş gibiyim

geçenlerde eşimi arıyor damat hiç aramıyo diyomuş aramadımda sırf eşim arada diye onu aradığında 1 dk kadar konuştum . eşimde pek aramıyo anladı hatasını ama bu seferde eşimi sürekli arıyor takip ediyorum acaba nelerden bahsediyor ama allahtan havadan sudan yani yoksa ailemize iç işlerimize karışsa napıcamı biliyorum ki eşime güveniyorum öle bir hata yapmaz kendime güvenmem ona güvenirim yoksa bu işe asla girişmezdim

bakalım ilerde neler olucak

herşey inanın eşinizi karşınıza alarak medeni ve sabırlı bir şekilde konuşarak halledebiliyorsunuz ilk başta bu işe girişmeden söylediğim katı birkaç şart vardı

1. kesinlikle evde 3.bir kişi istemiyorum yok kışın gelim 3 ay kalim 5 ay kalim yokbilmem ne kesinlikle olmucak ha evini alır gelir birkaç sokak öteye beriye taşınır o ayrı kalsın kendi evinde çevrede ona karışmam ama öle hergün gelmeler gitmeler rahatsız etmeler kesinlikle olmayacak

2.iç işlere kesinlikle büyükleri sokmayacaz karıştırmayacaz bilgi almak danışamk farklı karıştırmak onun dedikleri olacak demek farklı

bu şartlara uyarak girdik bu işe inşallah allah utandırmaz

evet istediğimiz gibi olmadı erken nikah yapıp düğünü ağustosa erteledik ama inanın böyle daha mutluyuz

bakalım uzaktan bizi yönlendirmeye çalışacakmı umarım böyle bir hata yapmaz burdan inanın ölmezde sağ kalırsam yıllarca yazacağım

• Ayrı eve çık. Olmaz öyle şey.Dini boyutu geçtim sorunlar büyüyecek ve nişanlınla ayrılacaksın.En doğru kararın olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

hayırlı olsun

teşekkür ederim çok sağolun
  • tebrik ederim hocam, hayırlısı olsun. gelişmeleri paylaşırsın, umarım sorun çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.