Şimdi Ara

KAYNANANIN YAPTIKLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba zor durumda olmasam yazmazdım yakın bir zamanda nişan yaptım nasipse 6 -7 aya evlenicem. nişanlıma yakın bir yerde kirada evim vardı tek başıma yaşıyordum fakat bana maddi olarak gerçekten zararı vardı çünkü evlilik için para biriktirmeliydim.
    bunun üzerine kaynanam olacak kişinin yoğun isteği üzerine evimi nişanlımın evine taşıdım. kaynanam boşanmış kocası yok nişanlım tek çocuk babasının ilk evliliğinden olma 1 ablası 2 abisi var hepsiyle tanıştım hepsi beni ciddi anlamda tanıyor uzunsüredir tanışıyoruz zaten.
    eve birlikte çıkmamızda herkesin rızası oldu hem maddi anlamda hemde nişanlımla annesi yanlız erkeksiz kalmadı herkesin işine gelmiş bir durumdu dini boyutunuda halletmiştik herşey usulune göre edepli bir şekilde gidiyordu

ne yazıkki kaynanayı tanıdıkça hal ve hareketlerini gördükçe hayatımın en kötü kararını verdiğimi düşündüm.

evden ayrılıcam ayrılmasına ama nişanlım var arada çok üzülüyor onu geçtim niye ayrıldın diye millete hesap vercem geçimsizlikmi var vs düğüne az kaldı çıksam ayrı bir masraf dert zaten yoğun çalışan biriyim. bu arada nişanlımla aynı kurumda çalışıyoruz

kaynana her sabah kalkar kahvaltı her akşam geldiğinde özenle akşam yemeği herşey güzel gidiyordu ilk başlarda allah razı olsun okonuda sorun yoktu taki son 2 aydır..onlarıda geçtim sorun olmasında kahvaltısınıda yemeğinide istemiyorum allaha şükür kazanıyoruz yerizde içerizde dışarda bir şekilde

asıl konu şu arkadaşlar 18 aydır bir tanışıklık var bu oluşan sorunları kimseyle paylaşamıyorum nişanlım hariç sonunda burda paylaşmak istedim bunaldım çünkü.

gelelim konuya kaynananın yaptıklarına:

*hergün gezmek istiyor işten yorgun argın geliyoruz istiyoki hergün bişeyler yapalım
    *herdakka heranda pofpoflanmak istiyor ben annneme bile yapamıyorum
    *okadar nişanlı kaldık herdışarı çıktığımızda dibimizde artık bıktık birgün ya birkez olsun demediki ya siz nişanlısınız bugünde başbaşa çıkın gezin dolaşın
    *son zamanlar tepkimden dolayı artık takılmıyor ama geldiğimiz yerden sonra evde sanki cenaze varmış gibi karşılıyor
    onuda geçtim herdaka bir laf sokuşturma bana yapamıyor ama nişanlımın burnundan getiriyor yan odaya geçiyorum normal konuşma bianda fıs fısa düşüyo nişanlımda çok üzülüyor biliyorum sorun çıkmasın diye çoğu şeyi bana söyleyemiyor arada kalıyor kız bu durum benim acaip psikolojimi bozdu

her aile görüşmesinde herşeye artniyetle bakıyor sürekli ailemin söyledikleri seyleri büyütüp altında birşey arıyor allah şahitki sorun olmucak şeyleri sorun ediyor herşeye takıyor anlıcanız

be kadınyediğin önünde yemediğin arkanda içkim yok kumarım yok karı kız alemin yok evden işe işten eve herdakka kızın yanımda sahip çıkıyorum altımızda allah yardım etti araba aldık heryere götürüyoruz parası eksik olmuyo hiçbirşeyi noksan değil daha ne istiyorsun anlamadım konuşuyorum muhabbet açıyorumki kussun

kusuyor ama hiçbiri sebep değil

artık tavrmızı koymaya başladık buseferde bacılarını erkek kardeşlerini arayıp herşeyi anlatıyor resmen kadın bizi ailesine kesiyor arkamızdan

ya bu damat buda kız gavur değilki arkadaş senin nasıl bir kanın var sen nasıl yetiştin amacın ne?

sordum benimi beğenmiyon ailemimi beğenmiyon ayrılmamızımı istiyosun ne istiyosun diyorum cevap yok.. tek dediği ben sizin mutlu olmanızı istiyorum ne ayrılması...eee bu hareketler ne ozaman

kul köle olmamızı istiyor sanırım ya ben öz anneme yapmadıklarımı nişanlımın eşine yaptım halada yapıyorum

evlilik adına yapılacak olan herşeyi desteksiz yapıyoruz kendimiz biriktirip kredi çekip yapıyoruz 2 tarafında bir yardımı yok malesef bunu bildikleri halde hala üzerimize geliniyor anlamış değilim

aslında geçen azından kaçırdı evlenmeden kızımın maaşıyla yiyp işmek gezip dolaşmak niyetindeymiş ama zaten yapıyor zaten hiçbirşeyini eksik etmiyoruz.kızımla başbaşa iması etti onada tamam dedim doğal olarak ama gidip geliyo bir bakıyorum hatun ağlamaklı onlada anlaşamıyor

ne halt yicez anlamadım .sürekli yanlız olmaktan yakınıyo ama yaptıkları hareketler tam tersi

ya insan derki arkadaş bu adam damadım olacak kızıma sahip çıkacak eşi olacak vs anlaşması gerekirken orta bişey yok neden zıt düşersinki

benim gibi adam bulmuş benim naz yapmam gerekirken kadın kendisi yapıyor

kısacası arkadaşlar ben şaşırdım napacam ne edecem bir türlü işin içinden çıkamadım

evlendikten sonra herşeyini alıp memleketine dönecek öle diyo ama uzaktanda bizi rahatsız edicek şüphesi beni korkutuyor

bıktım yemin ederim iyice yüz göz olduk eve gitmek istemiyoruz o derece bıktırdı artık..

bana akıl fikir verin arkadaşlar hayatım boyunca psikolok görmemiş adamım psikolojik ilaçlar içmeyen adamım hepsini yaşadım.. ne yapayım??

• Maddi durumunuz el veriyorsa ayrı eve çıkın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-752FE1664

Maddi durumunuz el veriyorsa ayrı eve çıkın
    anladığı dilden konuş diyeceğim de, nişanlın var arada
    kadının suyuna her aksam uyku ilacı atın uyusun dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

anladığı dilden konuş diyeceğim de, nişanlın var arada
    kadının suyuna her aksam uyku ilacı atın uyusun dursun

Alıntıları Göster
    Bak söylemesi kolay ama yapman gereken tek şey altdan almak en azından bir süre böyle devam et . Kadının +60 yaş üstü olduğunu tahmin ediyorum tamamen yaşından dolayı bir sendrom yaşıyor size laf sokunca filan kendini daha iyi hissediyordur kimi insanda farklılık gösterir bu tür vakalar , sen biraz şanssızsın benim babaannemde öyle idi sürekli anneme laf sokardı , kadını rahat bırakmazdı yaptığı yemeği beğenmezdi ama yerdi babama çok düşkündü babamı annemden kıskanıyordu yaşından dolayı annem altdan alıyordu ne derse ha tamam annecim gibi sözler söyler veya dh tabiri ile (yav he he) derdi yani yapman gereken tek şey altdan almak umursamamak sen üzerinde durdukça daha çok yapacak çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: PI Exon

Bak söylemesi kolay ama yapman gereken tek şey altdan almak en azından bir süre böyle devam et . Kadının +60 yaş üstü olduğunu tahmin ediyorum tamamen yaşından dolayı bir sendrom yaşıyor size laf sokunca filan kendini daha iyi hissediyordur kimi insanda farklılık gösterir bu tür vakalar , sen biraz şanssızsın benim babaannemde öyle idi sürekli anneme laf sokardı , kadını rahat bırakmazdı yaptığı yemeği beğenmezdi ama yerdi babama çok düşkündü babamı annemden kıskanıyordu yaşından dolayı annem altdan alıyordu ne derse ha tamam annecim gibi sözler söyler veya dh tabiri ile (yav he he) derdi yani yapman gereken tek şey altdan almak umursamamak sen üzerinde durdukça daha çok yapacak çünkü

Alıntıları Göster
    kaynanana bir koca bul onda yılların stresi vardır bu yüzden sarıyor size

• quote:

Orijinalden alıntı: qamqi

Alıntıları Göster
    Eğer siz o kadının yanından ayrılmazsanız nişanlın ve sen ayrılacaksınız. Bunu bir yere kaydet. Evliliklerin bir çoğunun bitme sebebi kız annesidir genellikle. Ben evlenip boşanmış birisi olarak bu konuyu çok uzun zaman önce tecrübe ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Eğer siz o kadının yanından ayrılmazsanız nişanlın ve sen ayrılacaksınız. Bunu bir yere kaydet. Evliliklerin bir çoğunun bitme sebebi kız annesidir genellikle. Ben evlenip boşanmış birisi olarak bu konuyu çok uzun zaman önce tecrübe ettim.

Alıntıları Göster
    Kendini boyna övmüşsün yok benim gibi adamı bulmuş cart curt diyede sen fazlasıyla hak etmişsin. Daha evlenmeden iç güveysi gidiyorsan bunları çekeceksin kardeş. Yaşım 22 ergen düşünceleri değil bunlar.

Daha evlenmeden o eve yerleşen sende , o eve yerleşmeni isteyen kaynanan ve ailesinde de sorun var. Oratada bu kadar sorunlu insan varken bu sorunların çıkması normal değil mi ?

O evde kalacaksan kaynananın nazını paşa paşa çekeceksin. Yok eğer naz çekmem diyorsan nişanlını al karşına konuş. Deki bak ailenle aramızda hiçbir mesafe kalmadı hata yapıp gereğinden fazla samimi olduk.İleride bu başımıza çok sorun çıkaracak. O yuzden ben evden ayrılıyorum. Az biraz resmiyet girsin araya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebeto911

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Evlenince kaynananla olacaksanız şimdiden söyleyim maximum 3 sene evli kalırsın.Bu sefer senin ailende senin yanında kalmak isteyecek sürekli kıskanacak kız tarafını sana sıkıntı olacak.
    Evde istediğin zaman ciplak gezemeyeceksin istediğin yere eşinle gidemeyeceksin.Kısacası rahat edemeyeceksin.Tavsiyem ya Kaynananı Şutla veya siz o evden Şutlanın evlenince uzun sürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Kendini boyna övmüşsün yok benim gibi adamı bulmuş cart curt diyede sen fazlasıyla hak etmişsin. Daha evlenmeden iç güveysi gidiyorsan bunları çekeceksin kardeş. Yaşım 22 ergen düşünceleri değil bunlar.

Daha evlenmeden o eve yerleşen sende , o eve yerleşmeni isteyen kaynanan ve ailesinde de sorun var. Oratada bu kadar sorunlu insan varken bu sorunların çıkması normal değil mi ?

O evde kalacaksan kaynananın nazını paşa paşa çekeceksin. Yok eğer naz çekmem diyorsan nişanlını al karşına konuş. Deki bak ailenle aramızda hiçbir mesafe kalmadı hata yapıp gereğinden fazla samimi olduk.İleride bu başımıza çok sorun çıkaracak. O yuzden ben evden ayrılıyorum. Az biraz resmiyet girsin araya.

hocam yazdıklarınızda haklılık payınız var ama yazdıklarımı tam okumamışsınız burda iç güveysi olayı yok evli değiliz evlendikten sonra tabiki ayrı yerimiz var .bu durumu kabul etmemin en önemli sebebi memleketlerinden uzak istanbul gibi bir yerde yanlız bırakmamaktı haklısın örf ve adetlere uymayan bir durum ama istisani durum lar var onuda yazdım.

kendini boyna övmüşsün diyorsun ben bunu genel anlamda demedim sarhoş kumarbaz pz.venk bir damatmı daha makbul yoksa benim şartlarımmı daha sağlam anlamında söyledim ben onu hiçbirkimse dörtdörtlük değil tabiki benimde hatalarım var insanız ama bu çıkışınız yanlış .düşünün amacım farklı olsa bir dakka durmam terkederim evi çıkar giderim demekki bu adam seviyo saygı gösteri ciddiki hala bizle ve bize sahip çıkıyo sonucu çıkarmak gerektiğini vurgulamak istiyordum neyse konuyu dağıtmayayım.

burda tek sorun bir insandan kaynaklanıyor oda kaynanadan diğerlerinin hiçbir suçu ve günahı yok zaten evde 3 kişi yaşıyoruz. burda haklısın iste sorunlu insan varken sorunun çıkması çok doğru.

içgüvey olmadığımdan nazını paşa paşa çekmemi gerektirecek bir olay yok dediğim gibi siz orayı anlamamışsınız.

ama cevabınız için teşekkür ederim en azından birnebze rahatlıyorum yazarak

mesafe kalmadı derken yani huzur yok

mesela dün eve gittik kapıdan içeri girdik bir sessizlik akşam yemeği yapmış allah razı olsun herzaman yapıyor ama mutfaga girip selam veriyosun sessiz bi şekilde hoşnutsuz bircevap suratı görünce iştahınız kaçıyor haliyle ozamanda bir espirisi kalmıyor. ayrıca bir tatsızlık çıktığında mesela hemen onu ima ediyor ben bu evde köle gibiyim yemek çamasır temizlik yani yüzüne vuruyor

dostum yememişsin sayısını bilmediğinden buşekilde konuşuyosun allah kimseyi böyle arada bırakmasın çok zormuş sevdiğin için çiğ tavuk yemek

ama işine geldiği zaman hemen konuşmaya başlıyor laf atıyo konuşmak için ağlıyo vs anlıyorum hemen işine yaricak bişey yaptığımızda 180 derece dönüyor ama en fazla 2 gün

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir

hocam naptın başkasınında başınımı yakalım yemin ediyorum öle bişey olsa 3 ay sürmez yine sorun sıkıntıyı bize yapar .o seçeneği hiç düşünmedim evlendikten sonra memleketine gidicek.artık gitsinde napıcaksa orda yapsınzaten tavırlarıyla yerinin benim yanımda olmadığını anladı
    gerçekten zor bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloryaMercedes

quote:

Orijinalden alıntı: Hanım Biber Gazını Getir

hocam naptın başkasınında başınımı yakalım yemin ediyorum öle bişey olsa 3 ay sürmez yine sorun sıkıntıyı bize yapar .o seçeneği hiç düşünmedim evlendikten sonra memleketine gidicek.artık gitsinde napıcaksa orda yapsınzaten tavırlarıyla yerinin benim yanımda olmadığını anladı
    gerçekten zor bir durum

Alıntıları Göster
    Hocam sen naptın?İnsanlar hiçbir zaman gerçek yüzlerini en başta göstermezler.İlk başlarda hep damadım damadım diye dolaşır peşinde.Seni saf,temiz bulmuş 2 tatlı sözle yemekle avutmuş.Şimdi de illa ben illa ben diye tutturuyor.
    Ya hemen o evden ayrılacaksın ya da boyun eğip o ne isterse yapacaksınız.Haa şunu da söyleyeyim %90 siz evlenince yanınızda kalmaya çalışacak.Sende sesini çıkaramayacaksın çünkü borçlu göreceksin kendini bu durumdan dolayı.
    Millet ne derse desin boşver,kendi huzurun,mutluluğun daha önemli.Etrafına "geçici oalrak kalıyordum zaten,evden şikayetçiydim yeni ev bulana kadar acil çıkmam gerekti" diyebilirsin.Millete ne arkadaş,sen ne yaparsan yap onlar zaten şu anda bile "içgüveysi oldu" diye arkandan neler neler konuşuyorlardır.Onların dediklerine takılırsan yandın,hayatın boyunca mutlu olamazsın.Bırak konuşan konuşsun tıka kulaklarını derhal çık o evden

Siz üstüne gitmeyin,naz yapıyor kaynanan.Ama dediğim gibi sallamazsanız ev onun olduğu için er geç çıkmak zorunda kalacaksın ve aranız bozulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatosus -- 15 Ocak 2014; 12:07:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

Hocam sen naptın?İnsanlar hiçbir zaman gerçek yüzlerini en başta göstermezler.İlk başlarda hep damadım damadım diye dolaşır peşinde.Seni saf,temiz bulmuş 2 tatlı sözle yemekle avutmuş.Şimdi de illa ben illa ben diye tutturuyor.
    Ya hemen o evden ayrılacaksın ya da boyun eğip o ne isterse yapacaksınız.Haa şunu da söyleyeyim %90 siz evlenince yanınızda kalmaya çalışacak.Sende sesini çıkaramayacaksın çünkü borçlu göreceksin kendini bu durumdan dolayı.
    Millet ne derse desin boşver,kendi huzurun,mutluluğun daha önemli.Etrafına "geçici oalrak kalıyordum zaten,evden şikayetçiydim yeni ev bulana kadar acil çıkmam gerekti" diyebilirsin.Millete ne arkadaş,sen ne yaparsan yap onlar zaten şu anda bile "içgüveysi oldu" diye arkandan neler neler konuşuyorlardır.Onların dediklerine takılırsan yandın,hayatın boyunca mutlu olamazsın.Bırak konuşan konuşsun tıka kulaklarını derhal çık o evden

Siz üstüne gitmeyin,naz yapıyor kaynanan.Ama dediğim gibi sallamazsanız ev onun olduğu için er geç çıkmak zorunda kalacaksın ve aranız bozulacak.

hocam yaptık bir hata bilseydim bu işe hiç girmezdim.aynen öleydi damadımda damadım dolaşır herkese anlatır her dk komşusu eşi dostu akrabalarına beni överdi..bu yaptıklarından sonra geri çekildim zaten baktım iyi niyetli değil hiçbirşey iyiniyetle yapılmıyor anladım allah şahit hiçbirşekilde değişmedim yanlış yapmadım.

ama dediğiniz gibi sanırım saf buldu beni elimi ayağımı bağlayacağını sandı bendende yüz bulamayınca gerçek yüz ortaya çıktı.

ilk kalmak istiyordu evlenince ama allah şükürkü ikna oldu memleketine dönüş yapacak burda kalsa bitmiştik zaten yani vazgeçmezse vazgeçerde burda kalırsa sanırım sonum boşanmaya kadar gidecek gibi.

borç konusuna gelirsen o konuda içim rahat kendi evimdede onun evindede hesapladım aynı masrafı yapıyormuşum meğer bunu yeni fark ettim ilk zamanlar mantıklıydı ama sonraları gerçek yüzü çıkınca bianda maddi manevi herşey değişti yemek yapma çamaşır yıkama vs derseniz onunda lafını her tartışmada yüzümüze vurdu onuda suratına yapıştırırım yani bu konuda içim rahat. kendisininde katkısı oluyor tabiki eve ama benim ilk düşündüğümle şuanki masrafı düşününce boşuna yüz göz olduğumu anladım

2 gün önce nişanlıma şöyle demiş: sen artık akrabalarınla aranı iyice açtın teyzelerini dayılarını kuzenlerini vs vs düğünün olacak yüzün olsun demiş benle beraber olduktan sonra aksatmış bayağı bunu ima ediyo.. ama öle değil ben nişanlımı biliyorum hiçte öle değil lafı kondurcakya özellikle nişanlımada sordum .nişanlımda bana seninleyken nasılsam sen yokkende öleydim dedi oda şaşırdı

teyzeleri,kuzenleri demişki biz düğüne geldiğimizde altınları paraları ne b.oksa gelip senin eline veririz demiş yani nişanlıma direk takmıcaklarmış bunu demişler..ben ve nişanlım bunu duyduğumuzda şok olduk anlatılmaz yaşanır yani.böyle adilik böle şe.fslk olurmu ya resmen altınları ben alcam demiş en baştada bana şunu diyordu evlenceksiniz masrafınız olcak gelen herşey tabiki size kalcak öle şeymi olur diye kendisi dedi görgüsüzlükmüş eeee şimdi noldu

demekki ailem yardım etmiyo herşeyi ikimiz yapıyoruz oda bizi tam yiyemedi kızının beleşe gittiğini düşündü sanırım sizemi yedirtcem dedi demekki bu yola başvurdu

ama umurumda değil altınlarıda paralarıda ne gelirse alsınlar ....... soksunlar o lafı duyduktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok nişanlımda artık herşeyi çok iyi anladı hiçbirinden beklentimiz yoktu zaten ama bu olaylardan sonra kimsenin iyi niyetli olmadığını anladım oda bana yetti

sanırım erken evlilik yapıcam başka bi yol yok okadar katlandık bari rezil olmadan çıkasaydık iyiydi oda olmazsa dediğiniz gibi yapıcam artık

• quote:

arkadaşlar merhaba zor durumda olmasam yazmazdım yakın bir zamanda nişan yaptım nasipse 6 -7 aya evlenicem. nişanlıma yakın bir yerde kirada evim vardı tek başıma yaşıyordum fakat bana maddi olarak gerçekten zararı vardı çünkü evlilik için para biriktirmeliydim.
    bunun üzerine kaynanam olacak kişinin yoğun isteği üzerine evimi nişanlımın evine taşıdım. kaynanam boşanmış kocası yok nişanlım tek çocuk babasının ilk evliliğinden olma 1 ablası 2 abisi var hepsiyle tanıştım hepsi beni ciddi anlamda tanıyor uzunsüredir tanışıyoruz zaten.
    eve birlikte çıkmamızda herkesin rızası oldu hem maddi anlamda hemde nişanlımla annesi yanlız erkeksiz kalmadı herkesin işine gelmiş bir durumdu dini boyutunuda halletmiştik herşey usulune göre edepli bir şekilde gidiyordu

ne yazıkki kaynanayı tanıdıkça hal ve hareketlerini gördükçe hayatımın en kötü kararını verdiğimi düşündüm.

evden ayrılıcam ayrılmasına ama nişanlım var arada çok üzülüyor onu geçtim niye ayrıldın diye millete hesap vercem geçimsizlikmi var vs düğüne az kaldı çıksam ayrı bir masraf dert zaten yoğun çalışan biriyim. bu arada nişanlımla aynı kurumda çalışıyoruz

kaynana her sabah kalkar kahvaltı her akşam geldiğinde özenle akşam yemeği herşey güzel gidiyordu ilk başlarda allah razı olsun okonuda sorun yoktu taki son 2 aydır..onlarıda geçtim sorun olmasında kahvaltısınıda yemeğinide istemiyorum allaha şükür kazanıyoruz yerizde içerizde dışarda bir şekilde

asıl konu şu arkadaşlar 18 aydır bir tanışıklık var bu oluşan sorunları kimseyle paylaşamıyorum nişanlım hariç sonunda burda paylaşmak istedim bunaldım çünkü.

*hergün gezmek istiyor işten yorgun argın geliyoruz istiyoki hergün bişeyler yapalım
    *okadar nişanlı kaldık herdışarı çıktığımızda dibimizde artık bıktık birgün ya birkez olsun demediki ya siz nişanlısınız bugünde başbaşa çıkın gezin dolaşın
    *son zamanlar tepkimden dolayı artık takılmıyor ama geldiğimiz yerden sonra evde sanki cenaze varmış gibi karşılıyor
    onuda geçtim herdaka bir laf sokuşturma bana yapamıyor ama nişanlımın burnundan getiriyor yan odaya geçiyorum normal konuşma bianda fıs fısa düşüyo nişanlımda çok üzülüyor biliyorum sorun çıkmasın diye çoğu şeyi bana söyleyemiyor arada kalıyor kız bu durum benim acaip psikolojimi bozdu

her aile görüşmesinde herşeye artniyetle bakıyor sürekli ailemin söyledikleri seyleri büyütüp altında birşey arıyor allah şahitki sorun olmucak şeyleri sorun ediyor herşeye takıyor anlıcanız

be kadınyediğin önünde yemediğin arkanda içkim yok kumarım yok karı kız alemin yok evden işe işten eve herdakka kızın yanımda sahip çıkıyorum altımızda allah yardım etti araba aldık heryere götürüyoruz parası eksik olmuyo hiçbirşeyi noksan değil daha ne istiyorsun anlamadım konuşuyorum muhabbet açıyorumki kussun

artık tavrmızı koymaya başladık buseferde bacılarını erkek kardeşlerini arayıp herşeyi anlatıyor resmen kadın bizi ailesine kesiyor arkamızdan

ya bu damat buda kız gavur değilki arkadaş senin nasıl bir kanın var sen nasıl yetiştin amacın ne?

sordum benimi beğenmiyon ailemimi beğenmiyon ayrılmamızımı istiyosun ne istiyosun diyorum cevap yok.. tek dediği ben sizin mutlu olmanızı istiyorum ne ayrılması...eee bu hareketler ne ozaman

kul köle olmamızı istiyor sanırım ya ben öz anneme yapmadıklarımı nişanlımın eşine yaptım halada yapıyorum

evlilik adına yapılacak olan herşeyi desteksiz yapıyoruz kendimiz biriktirip kredi çekip yapıyoruz 2 tarafında bir yardımı yok malesef bunu bildikleri halde hala üzerimize geliniyor anlamış değilim

aslında geçen azından kaçırdı evlenmeden kızımın maaşıyla yiyp işmek gezip dolaşmak niyetindeymiş ama zaten yapıyor zaten hiçbirşeyini eksik etmiyoruz.kızımla başbaşa iması etti onada tamam dedim doğal olarak ama gidip geliyo bir bakıyorum hatun ağlamaklı onlada anlaşamıyor

ne halt yicez anlamadım .sürekli yanlız olmaktan yakınıyo ama yaptıkları hareketler tam tersi

ya insan derki arkadaş bu adam damadım olacak kızıma sahip çıkacak eşi olacak vs anlaşması gerekirken orta bişey yok neden zıt düşersinki

kısacası arkadaşlar ben şaşırdım napacam ne edecem bir türlü işin içinden çıkamadım

evlendikten sonra herşeyini alıp memleketine dönecek öle diyo ama uzaktanda bizi rahatsız edicek şüphesi beni korkutuyor

bıktım yemin ederim iyice yüz göz olduk eve gitmek istemiyoruz o derece bıktırdı artık..

bana akıl fikir verin arkadaşlar hayatım boyunca psikolok görmemiş adamım psikolojik ilaçlar içmeyen adamım hepsini yaşadım.. ne yapayım??

yalan söylüyo, hele hle kocasıyla ayrıysa ve kadının tek çocuğuysa yandın, sizinle beraber yaşayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

arkadaşlar merhaba zor durumda olmasam yazmazdım yakın bir zamanda nişan yaptım nasipse 6 -7 aya evlenicem. nişanlıma yakın bir yerde kirada evim vardı tek başıma yaşıyordum fakat bana maddi olarak gerçekten zararı vardı çünkü evlilik için para biriktirmeliydim.

yalan söylüyo, hele hle kocasıyla ayrıysa ve kadının tek çocuğuysa yandın, sizinle beraber yaşayacak
    Bence esra erola yollayın evlensin,evde yalnız kalıyor sıkılıncada size sarıyor -.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Bence esra erola yollayın evlensin,evde yalnız kalıyor sıkılıncada size sarıyor -.

Alıntıları Göster
    Eğer evlendikten sonra kaynananla aynı evde yaşarsan sana şimdiden geçmiş olsun.
    Ben senin yerinde olsam evlilik sözleşmesi yapar bütün kuralları kağıda dökerdim malum SÖZ UÇAR YAZI KALIR.
    Kimsenin yanında ezilip büzülme kurallarını baştan koyabilirsen koyarsın.
    Nasıl başlarsan öyle gider bunu unutma yaz bir yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

+1

Yapacakllarini sirasiyla yaziyorum;
    1. Hemen o evden cikmak ve kendi evine tasinmak
    2. Dügün tarihini biraz ötelemek. (sayet maddi yönden zorlanacaksan)
    3. Kizin annesiyle mümkün oldukca az münasebet

Kaynana sana insancil yaklasmis en bastan, sonrasinda seni ve kizi kontrol etmek (parmaginda oynatmak) icin gercek yüzünü göstermeye baslamis. (Sayet hersey anlattigin gibiyse) Bu noktadan sonra kaynananin sana müdahele edemeyecegi noktaya gideceksin. Hatta bu haraketini eminim ki nisanlinda sevecektir. Annesine karsi dik durabilmen bence hosuna gidecektir. Neticede tek tasla 2 kus vurmus olacaksin. Bu sansi kacirma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Alıntıları Göster
    ayrı eve cıkacan nişanlınla konuş ayrılacak falan diye numara yapsın ağlasın vs kaynana artık uzak durur sende muhattap olma artık sen ve kız var başka yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

ayrı eve cıkacan nişanlınla konuş ayrılacak falan diye numara yapsın ağlasın vs kaynana artık uzak durur sende muhattap olma artık sen ve kız var başka yok

Alıntıları Göster
    Düğün yapmak zorunda değilsin kardeş nikah yap ayrı eve çık öle saçmasapan iş olmaz....Senin zaten o evde oturman külliyen hata , ne sıfatla o evdesin sen gizli yapılan dini nikahın hiçbir geçerliliği yok kendini kandırıyorsun sadece....Kaynana ile yüzgöz olmuşsunsun zaten bu saatten sonra zor ayar tutar o iş benden söylemesi...

• FloryaMercedes F kullanıcısına yanıt
    Altınları akrabaları sana vermeyecekse sende diyeceksin ki sizin düğününüz olduğunda benden altın beklemeyin kime verdiyseniz gidin ondan isteyin demen lazım.Yani akrabanın düğününde kaynanan kendi altın takacak sen karışmayacaksın.
    Baştan herşeyi konuş kırmızı çizgilerini belli et yoksa pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Altınları akrabaları sana vermeyecekse sende diyeceksin ki sizin düğününüz olduğunda benden altın beklemeyin kime verdiyseniz gidin ondan isteyin demen lazım.Yani akrabanın düğününde kaynanan kendi altın takacak sen karışmayacaksın.
    Baştan herşeyi konuş kırmızı çizgilerini belli et yoksa pişman olursun.
    Hocam biraz sert çıktım haklısın ama asıl hatayı zaten o eve çıkarak yapmışsın.

Yaşın benden büyüktür yüksek ihtimal. Çevrende evlenen arkadaşların benden daha çoktur hayat tecrübelerin benden daha fazladır. Bu tür işlerin ne kadar hassas olduğunu biliyosundur az çok. İşin kötüye gitmemesi için arada herzaman biraz mesafeni korumalıydın. O zaman kaynanan sana surat yapmazdı sende onun tavırlarından sıkılmazdın.

Bana sorarsan yapacağın şey kaynananı ve nişanlını karşına alıp konuşmak. Diyeceksin ki bu ev içinde birbirimizi kırıyoruz. Ben nişanlımla yada annesiyle aramın kötü olmasını istemiyorum.O yuzden evden ayrılıyorum diyeceksin bana göre. Ha milletin arkandan konuşmasından çekiniyosan kaynanın evine yakın bi yerde ev tut. Onun ve nişanlının gönlünü alırsın. Arada akşam yemeğine yine oraya gidersin ama uyumaya kendi evine gidersin. Benim yerim yurdum belli imajı verirsin. Kaynanan la arana biraz resmiyet girer ama o sana sende ona daha kıymetli olursunuz.

Maddi durumun elverdiğini düşünerek ayrı eve çıkmanı söyledim. Elverişli değilse ya bir iki ev arkadaşı bulacan yada orda kalmaya devam edecen.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.