Şimdi Ara

şarkıcı emrahın cimriliğine restoranda şahit olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam arkadaş gurubundan birisinin doğum günü vardı. lüks bir restorandaydı. ben yanlarına 1 saatliğine uğradım. gittiğimde şarkıcı emrahı gördüm yan masada. yanında bir bayanla yemek yiyordu. biz otururken emrah yemeğini bitirdi. arkadaşı tam bitirmedi yemeği. sonra emrah garsonu çağırdı bunu paket yaptırırmısınız falan dedi. garson bi şaşırdı falan. adam tabağın içine 2 tanede yuvarlak paketli ekmekte koymuş. sonra hesabı istedi. hesap geldi. gözlüğünü takıp inceledi hesabı. rahat bi 3 dk inceledi. sonra kasaya gitti adamla uzun uzun konuştu. büyük ihtimalle indirim yapmaya çalıştı. sonuç ne oldu bilmiyorum. kalkarkende 5 - 10 tane ıslak mendil aldı garsondan. paketlenen yemeğin olduğu poşete attı çıktılar. masa hemen yanımızdaydı bu yüzden aynı masadaymışız gibi duydum herşeyi. kameraya çekicektim ama ayıp olur diye yapamadım.

• Serin hikaye birader.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam fakirlesti oglum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

Serin hikaye birader.

ne serini ya. adam valeye para vermemek için mahalle aralarına bırakıyormuş arabasını. gözümle gördüm diyorum
  • Bende duymustum cimri oldugunu

• O kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 25 Mayıs 2014; 9:55:35 >
  • Doğru olabilir. Bunun zaten bi oğlu vardı galiba, hatta gazetelere çıkmıştı. Oğluna bakmıyormuş falan pastahanede çalışıyormuş oğlu. Aç sefil bir şekilde. Yuh dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğrudur duymuştum cimriliğini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

O kim?

acıların çocuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Adam fakirlesti oglum

fakirleşen adam öyle lüks restoranlara gitmez. gidiyorsa indirimle uğraşmaz. ben param olmadığında çiğköfte yerim olunca gider iskender yerim. yemek için indirim yaptırmaya utanırım. ayrıca adam borsa oynuyor deli gibi para kazanıyor. twitter hiseeleri falan alıp satmıştı en son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ithal_et -- 25 Mayıs 2014; 9:59:50 >
  • İyi de pazarlık gayet normal bişey paket de yaptıramaz mı? Ben bi cimrilik sezemedim

• Kardeşim para kolay kazanılmıyor orda kalan etler çöpe gidecek ziyan mı olsun yani? Hadi onu bırak senin anan baban hiç pazarlık yapmıyor mu?

• Paket yapma kisminda bir sikinti yok ki

• (Birbirinizin kusurunu araştırmayın, arkasından çekiştirmeyin, gıybet etmeyin. Kim ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır? Bu tiksindiricidir. O halde Allah'tan korkun.) [Hucurat 12]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende haberlerde okumuştum cimri olduğunu, demek ki doğruymuş. ulan madem o kadar cimrisin ne işin var lüks restoranlarda, seyyar köfteci neyine yetmiyorsa.. ne yardan geçiyo ne serden geçiyo derler böyle pintilere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geceleri esen terör -- 25 Mayıs 2014; 10:27:46 >
  • indirim istemek nedir yav
  • Çöpe mi dökülsün yemek? O yemeğe muhtaç binlerce insan var. Sorun sende bence.
  • Oğluna da bakmıyomuş bu tv'de izlemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Kardeşim para kolay kazanılmıyor orda kalan etler çöpe gidecek ziyan mı olsun yani? Hadi onu bırak senin anan baban hiç pazarlık yapmıyor mu?

kardeş bir restorantta pazarlık yapılmaz. bir menü fiyatı vardır. onları görürsün önceden. ona göre yersin yemeğini. bende gideyim bir mekana en pahallı yemeği yiyeyim sonra abi yap bişeyler diyim nedir bu? eğer az paran varsa o mekana gitmeyeceksin. öyle mekana gidenler için doymak 2. planda olur. amaç gösteriştir. dışarıda 15 tl ye yieceğin yemeği orda 100 tl ye satarlar sana. elbiisse alırken pazarlık yaparsın, pazardan meyve alırken yaparsın ama gidip vatan bilgisayardan alırken pazarlık yapmaya kalkarsan sana deli gözüyle bakarlar. orada fiyat sabittir ve kasadakinin insiyatifi yoktur. inanmayanlar gidip migrosta kahve dünyasında falan indirim yaptırmaya çalışsınlar.

• Adam 5 milyonluk hisse almis twitter dan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.