Şimdi Ara

adresi bilinen ev kime ait öğrenilebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adresi bilinen ev kime ait öğrenilebilirmi

kız arkadaşımla aram bozuldu ve birdaha görüşmedim ama aldığım duyumlarda babası işi olarak battı dendi,sonra taşındılar,üzüldüm
    ama komşu arkadaş ortamından taşındığı yeri evi adresi öğrendim kapı nosuda dahil..ama aram bozuktu 5 senedir görüşmedim..karşısına çıkamam kavgalıydık sapık gibi talip etmeyide sevmem
    ama ev onlarınmı kiramı,çünkü önceki evleri onlara aitti,zadece üzülmemek için araştırıcam..öğrenme yolu varmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Adresten Ev Sahibine Nasıl Ulaşılır

Bir evin kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenmek istiyorsan, izleyebileceğin birkaç yol var.

İlk olarak, evin adresini ilgili tapu dairesinde aratarak ev sahibinin adına ulaşabilirsin. Tapu daireleri, mülklerle ilgili bilgilerin bulunduğu resmi kuruluşlardır.

Eğer evin adresini bilmiyorsan, adresten ev sahibi bulma hizmeti veren çevrimiçi platformları kullanabilirsin. Bu platformlar, mevcut mülk verilerini kullanarak ev sahibine ulaşmanı sağlar.

Bir başka yöntem ise yerel emlakçılardan yardım istemektir. Emlakçılar, ev sahiplerine ulaşmak için gerekli bağlantılara sahip olabilir.

Ayrıca, evin elektrik, su veya doğalgaz faturasını bulursan, bu faturalarda ev sahibinin adı ve iletişim bilgileri yer alabilir.

Evin kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenmek için yukarıdaki yollardan birini deneyebilirsin. Ev sahibine ulaştıktan sonra, mülkiyet belgesi gibi ek bilgi veya belgeler talep edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gönder birini çalsın kapıyı sorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala çözüm bulamadım
  • apartmanın girişindeki zillerde ev sahiplerinin ismi yazar nosuna kadar biliyorsan oradan ismi örenebilirsin 118 80 i filanda ara belki biliyolardır her b*ku biliyolar belli olmaz
  • normal vatandaşlar öğrenemez.
  • dairede oturanları zaten biliyom,sorun şu
    ev onlarınmı değilmi,zilde isimleri zaten yazar
    tapudaki arkadaşa sordum demezler dedi,ev sahibi yada akrabası gitmesi lazımmış
  • evde kiracı oturuyor evin adresini biliyorum ama sahibi kim? adresini bildiğimiz evin sahibini öğrenmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polis tanidigina sor o bulur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic denemedim ama internetten tapu bilgisi sorgulamayi dene, belki bir seylere ulasirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.