Şimdi Ara

Kayseri'de dershane önerisi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
13.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezuna kaldım şimdiden dershaneleri araştırmaya başladım daha önce hiçbirine gitmedim yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancıtıp -- 3 Mayıs 2017; 19:48:35 >

• Up,
  • Alparslan Elit kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayanorra3

Alparslan Elit kesinlikle

Siz oraya mı gidiyorsunuz
  • Sayanorra3 S kullanıcısına yanıt
    siz gittiniz mi dersler ücret fln nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancıtıp -- 4 Mayıs 2017; 11:56:5 >
  • Dershaneler kapanmıyor mu seneye ?
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Kapanmayacak diye biliyorum,

özel öğretim kursu adı altında her yer dershane gibi işliyor.

sıkıntı yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancıtıp -- 4 Mayıs 2017; 12:0:38 >
  • UP.
  • Etunbak kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Kardeşim şöyle söyleyim

Mat:Mesut+Mustafa Hoca Mesut Hoca Tmözün kurucu üyelerinden.Olimpiyatçıdır üstüne yoktur.Mustafa Hoca konunun mantığını mükemmel öğretir.

Geo:-#@€@%@% Bok

Fizik:Fatih Özbacak namı diğer FF bana sorma sokaktan birine sor o bile Hayran adama ZZ özel simgesidir.

jet şemsettin hızlıca konu taraması yapar 2derste dinamiği çok sağlam şekilde bitirir vs.

Kimya:Uğur İşlek bu adamı tanıdıktan sonra Kimyaya bakışım değişti.Kimyayı ygsde boş bırakmayı düşünüyodum Uğur reisten sonra 1yanlış

Biyoloji: İsmail Sayın o da harikadır gerçekten En ince ayrıntısına kadar anlatır Fdd yeşil kapaklıyı gözün kapalı çözersin.ama mf4lere sıkıcı gelebilir.

Fiyat bu sene 5kydı ama seneye ne olur bilmem.Yani anlayacağın sağlam Dinlersen çok faydası olur.ygs sıralamam 20k maalesef ama lysde çekeceğim 8k inşallah.

• İşte bu arkadaşta dershanemizin birincisi
  • Kardeşim bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İnş. 8k hedefine ulaşırsın Allah kolaylık versin..@Sayanorra3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancıtıp -- 4 Mayıs 2017; 17:12:31 >
  • Arkadaslar bende kardesim icin izmirde dershane arastiriyorum. Baktigim yerel bir yerde 3 kisilik sinifta toplam 260 saar ders 6500 tl fiyat verdiler. Ders saatibaz ucretide yuksek geldi. Ben daha cok final ugur vb dershanelerin taraftariyim bu dershanelerin ucreti, ders saati ve sinif mevcutlari hakkinda bilgisi olan var mi ?
  • Eyvallah daşağını yerim
  • Eğer kardeşin vasatsa( 80k-yukarısı) uğurda finalde harcanır benden söylemesi
  • Sayanorra3 S kullanıcısına yanıt
    Seneye sinava ilk defa girecek ama ortalama bir ogrenci, su an iyi durumda sayilmaz bu durumda 3 kisilik egitim merkezi daha mi iyi olur acaba ? Birde 260 saat normal mi yoksa az mi bir fikriniz var mi ?
  • 260 az gibi geldi
  • nereye gidersen git ama fen bilimlerine gelme 😀😀 hocaları cok iyidir ancak dersler hep kaynar torpilli öğrenciler gelmezse hocalar ders işlemez . onlardan biri bile gelmese hocalar hadi sorularınız varsa onlara bakıyım der . Ben uğur düşünüyorum ama hala karar veremedim . Giden arkadaşlar bilgilendirrse sevinirim .
  • Uğur değişti istem oldu ama aynı sistem devam ediyorlar bu sene 2 arkadaşım uğurdaydı biri 9k biri 20k oldu gayet memnunlar.bana tavsiye ediyorlar.

Ama benim ilk tercihim elit olucak büyük ihtimalle.

fen bilimleri hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Orayada bakmayı düşünüyodum ama vazgeçtim.
  • Up.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.