Hemen stad yanı olan evimizi sattırıp son model jip alıp orda yaşamaya kara aldım deprem olasılığına karşı
4.9 şiddetinde ve yüzeye yakın bi noktada olmuş.. aynı zamanda şehir merkezine çok uzak sayılmayan bi yerde gerçekleşti.. ilk defa kayseride böyle bi depremle karşılaştım beşik gibi sallandık hatta bi ara aha gittik bile dediğim oldu.. allaha şükür can kaybı yok..
bende hissettim. ömrümde ilk kez depremi hissettim. insan bir acayip oluyor. dersteyiz (üniversite) hoca ders anlatıyor tahtanın önündeki platformda duruyordu. ilk sarsıntıyı hissettim. baktım arkadaşım sırayı mı sallıyor diye kontrol ettim. o an da sınıftakilerde deprem oluyor demeye başladı. fakat hoca sarsıntıyı hissetmediği için olayın ciddiyetini anlamakta gecikti. o anda kimse dışarı çıkmaya çalışmadı. sakin bir şekilde depremin bitmesini bekledik. sarsıntı bittikten sonra sınıfı sakinleştirdi ve bir deprem anısı anlattı. gölcük depreminde donanmada askermiş ve o depremi yaşamış biri hocamız. sakinleştikten sonra derse devam ettik. ders bittiğindede ufak bir deprem daha olmuş ama onu ben hissetmedim.
çok feciydi pc başındaydım oturdugum koltuk sallanmaya başladı sonra içerden sesler gelmeye başladı yer zangır zangır titriyordu kafamı lambaya çevirdim acayip sallanıyordu hemen çıktım binadan ama çok feciydi yaw bizim bina görevlisi dışardaymış bina eğilip tekrar kalktı dedi
arkadaşlar kayseride hiç olmazdı diyorsunuz ama kayseri benim bildiğim ova gibi bir yerde kurulu. her tarafı dağlarla çevrili. ki bu ova da volkanik hareketlerle oluşmuş. o arazide deprem olmaması saçma zaten.
ayrıca esenyurtta 1 yıl kaldım. o erciyes yolu üstünde. lojmanın önünde 2 tane kasis vardı eskiden sonra kaldırdılar. oradan kamyon geçince bile ev sallanıyordu. arazi çok sağlam değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme