Şimdi Ara

KAYSERİ(ERCİYES ÜNİ) Hakkında fikir verebilecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun öncelikle hepinize. Erciyes üniversitesi kampüs olarak yeşil bir kampüstür ring ulaşımı mevcut tek dezavantajı tıp fakultesi halka açıktır bu yüzden halk kampüsün bir kısmında serbestce dolaşmaktadır. Kampüse tramvay ve otobüs ile ulaşım kolay ve rahattır. Gençlik talas ilçesinde 50 den fazla kaliteli cafelerde takılmaktadır gece hayatı pek fazla yoktur canlı müzik gibi etkinlikler vardır tabi. Cafeler 12-1 civarı kapanmaktadır. Alkol ihtiyacınızı radisson hilton otellerinin roofunda güzel manzara ile giderebilirsiniz sanırım sadece. Kayseri insanı biraz soğukkanlıdır ama yardımseverdir. Kışın erciyesde kayak turizmi yazın ise mazakaland da su kayağı yamaç paraşütü hemen 1 saat uzağında atv safarisi ürgüp göremede balon uçuşu gibi etkinlikler mevcuttur. Erciyes üniversitesi sosyal etkinlik alanında elinden geldiğince etkin olmaya çalışıyor. Üniversite genç ve desteğini kayseri hayırseverlerinden alan bir üniversitedir. Kyk kampüse yürüme mesafesinde ve bir tramvay durağı uzaklığındadır. Öğrencilerin olduğu talas ilçesinde kiralar daha uygundur. Sorularınız varsa cevaplayabilirim

• burak335 kullanıcısına yanıt
    Sosyallik algına göre benim algıma göre sık tiyatro yapılmaz kendini gelistirebilecegin konferanslar olmaz sonrasında çoğu akademisyenin burnu havada pek iletisim yok eglenme merkezi mazakaland sehire 40 dk eglenmek icin konser ilk defa bu sene oldu sonra okul klupleri aktif degiller o acidan sosyallik yok yonunde oy kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resatoo R kullanıcısına yanıt
    kyk dışında önerdiğiniz ve ücretini bildiğiniz yurt var mıdır hocam?
  • Ülkem yurdunun reklamlarını görüyorum kaliteli olabilir. Bu konu hakkında pek bilgiye sahip değilim ne yazik ki!
  • demir133 D kullanıcısına yanıt
    tekirdağ
  • Banada erü geldi artık kazandık burada sorup olumsuz yorumlarla canını sıkmana gerek yok bence yaşanılmayacak gibi kötü biryer değil abartılıyor. Karabük zonguldak vs konumundan dolayı gidiyorlar kayseri daha gelişmiş oralara göre umarım memnun kalırız. Yurt önerilerine bende acigim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vill56789 -- 10 Ağustos 2017; 1:43:29 >
  • soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    Ha o yönden tartışmasız kayseri sınıfta kalır zaten ona bir şey diyemem kayseri kapalı böyle şeylere ha benim gördüğüm sosyallik şû milletteki cafe olsun kız olsun ortam iyi olsun azıcıkta para olsun yeter. aslında üniversitede de sıkıntı yok bunları ayarlayacak öğrenci milletidir idareyi zorlarsan herşey olur yapılmayacak bir şey yok ama her gelen öğrenci idarenin tutumuna göz yuma yuma bu hale gelir sosyallik sadece cafe ye gitmek olarak algılanır

• https://chat.whatsapp.com/G6Aw0BsKNIm0nzgsLpp4IZ

ERÜ kazananlar gruba buyrun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    Yapılıyo ama baş kaldıran azınlık cok az yani bi tiyatro texti icin bile kac kez okuyoruz aman siyasi olmasin aman zedelemesin sonra yeni bi kulup. Acmak için baya ugrasman gerekiyo hocalar pek yardimci olmuyo erunun sistemi eski kafali sizin arkadasiniz kitaplardir dusuncesi var erü ye karşı en cok ben direniyorum sanırım

• resatoo R kullanıcısına yanıt
    Nedense orda çalıştığınızı düşündüm ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.