Şimdi Ara

Kayseri gitar tamiri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce Ibanez GRGR 121 EX aldım, sıfır olduğu için galiba teller acaip yüksekte muhtemelen sap ayarı filanda yok. bunları yapmayı kendim istemiyorum ne olur ne olmaz diye, KAYSERİ de oturuyorum, bilen arkadaşlar varsa bana Kayseri de luthier adresi veya tel i verebilirler mi? Eğer bildiğiniz ve işini iyi yapan Müzik Market varsa oda olur. Hiç bilmiyorum ve tanımıyorum burdaki müzik marketleri öyle olunca ellerine bırakmakta istemiyorum... Şimdiden çok teşekkürler zaman ayırdığınız için...

• Orijinalden alıntı: otis abi

arkadaşlar bildiğiniz bir luthier ya da gitar tamirinden iyi anladığını bildiğiniz bir yer var mı?

Hocam yeraltı çarşısında gitarcılar var.Almer'in önündeki girişten girerseniz rahat bulursunuz o yeri.Onlar yapabilir sanırsam.

Diğer mesajınızda yazdım.O Almer'deki girişten girin.Saz,gitar vb.satan yer var.Tek tavsiye edebileceğim yer orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 2 Nisan 2011; 19:28:07 >
  • Orası benimde aklımda geldi ama şimdi girip sorsam bilmesede yaparız der gitar mındar olur biraz ince ayar lazım o yüzden korkuyorumda hocam :S Hani emin olduğunuz bir yer varsa ona göre söylerseniz çok sevinirim :) Eyvallah zaman ayırıp öneride bulunduğun için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.