Şimdi Ara

Kayseri takımlarına bakın yahuuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca 1 ligte takımsız kalmış Kayserinin bu sene 2 takımı 1.ligte ve ikiside ilk 4ün içinde ..12 hafta olmuş lig başlayalı..artık yavaş yavaş dengelenmeye başladı yani lig... sezon başlamadan önce 2 takımda ilk 4 te olacak dese biri herkes gülerdi...işte futbolu bu yüzden seviyorum..sürprizler...bide idda oynarken süprizleri bilsek daha çok sevecem

• erciyesi örnek alırsak... fransanın orta sıra takımlarından alacagımız adamlar bizi tr de başa oynatır mantığıyla gittiler fransadan 2-3 adam aldılar şimdide boru gibi top oynuyorlar... hani herkes der 2. takımım şu bbu benimde sene başından beri(transferlerini gördükten itibaren) erciyes
  • demek ki seviyeli yabancı transferler lige renk getirecek...

bu arada Giresunspor çok fena ligde.yoksa 3.lige doğru mu gidiyorsun sayın hocam

neyse 13.11.2005 tarihin de Bolu Şehir Stadında görüşelim inşallah
  • Şimdi burada bir komplo teorisi yapmak vardı ya,neyse boşverelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Şimdi burada bir komplo teorisi yapmak vardı ya,neyse boşverelim.

Bence de AZİZ YILDIRIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 9 Kasım 2005, 23:21:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

quote:

Bence de AZİZ YILDIRIM

• quote:

quote:

Bence de AZİZ YILDIRIM

Çok ciddi söylüyorum bahsettiğim bu değildi.

İnanın veya inanmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam buyur dinleyim komplonu...eğlenelim biraz

bayılırım bu tür entrikalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 9 Kasım 2005, 23:59:10 >
  • Komplo şöyle olabilir..
    2 Kayseri takımına Abdullah Gül'ün direkt veya dolaylı yoldan katkıları olmuş olabilir..
    Aynı şekilde Sivas'a Abdülatif Şener'in katkısı olabilir..
    Ve yine aynı şekilde sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasımpaşa'ya katkısı olabilir..
    Çok komplocu gördüm kendimi..
    Gerçi Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasımpaşa'ya katkısı direkt görünüyo ama diğerleri komploya giriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko_

Komplo şöyle olabilir..
    2 Kayseri takımına Abdullah Gül'ün direkt veya dolaylı yoldan katkıları olmuş olabilir..
    Ve yine aynı şekilde sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasımpaşa'ya katkısı olabilir..
    Gerçi Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasımpaşa'ya katkısı direkt görünüyo ama diğerleri komploya giriyor..

BİNGO!!!

Mantıksız mı sizce?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: koko_

Komplo şöyle olabilir..

BİNGO!!!

Mantıksız mı sizce?

Valla bu kadar tesadüf anca Türk filmlerinde olur sanırdım..
    Gerçek hayatta da oluyormuş..
    Ülkemiz insanı futbolla gerçekten iç içe..
    Siyasilerimizin de bu kadar futbolun içinde olması çok da ilginç gelmemeli..
    Bir klüp ceza aldı diye çıkıp açıklama yapan bir Başbakanımız var daha ne olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko_ -- 10 Kasım 2005, 0:14:51 >

• Ve yine aynı şekilde sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Kasımpaşa'ya katkısı olabilir..

Bu kısıma kesinlikle katılıyorum

Aynı zamanda BOLUSPOR taraftarı olarak ben RECEP TAYYİP ERDOĞAN'nın isminin bile grubumuzda ki maçlara da yettiğin düşünüyorum.Final maçına kadar liderdik 2 puan farkla ama son maçta Kasımpaşa ile oynadık...ve tuhaf bi maç sonucu yenildik.Trübünlerde enteresan kişiler gördük mesela BJK Çarşı Grubu lideri,GFB Lideri....ama play oof maçları ile yeniden 2.lige yükseldik...
  • Kayseri-Konya tercihi 2012'yi kaybettirdi!

Şok iddia: Gül'ün memleketi ile AKP kalesinin yetersizken listeye eklenmesi Türkiye'nin ilk 3'e kalmasına engel oldu

Adana-Trabzon yok
    Türkiye'nin 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığıyla ilgili yaşadığı hüsranın arkasında yanlış tercihlerinin yattığı iddia edildi. Türkiye, bir yıl önce yaptığı adaylık başvurusu sırasında maçların oynanacağı 7 ilin içine İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa'dan sonra Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri ile Ak Parti'nin kalesi olan Konya'yı da dahil etmiş ve alt yapıları şampiyonanın standartlarına daha uygun olan Adana ve Trabzon şehirleri devre dışı bırakılmıştı

Tepkiler dinlenmedi
    Otoritelerin "Kayseri ve Konya'nın altyapı eksiği var. Değerlendirme kurulu özellikle ulaşım konusunda çok hassas" şeklindeki uyarıları ise "2012 ye uzun süre var. Bu eksiklikler giderilir, yeni 5 yıldızlı oteller inşaa edilir, yeni tren yolu da tamamlanır" denilerek dikkate alınmadı. Federasyon da Kayseri ile Konya'nın projeye alınmasına gerekçe olarak Ankara-Antalya üzerinde yapılması planlanan yeni demiryolu hattını göstermiş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da UEFA Başkanı Johansson'a devlet güvencesi verince tepkiler azalmıştı

'Başı çekiyorduk'
    UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de Türkiye'nin favori gösterildiği 2012 adaylığında sürpriz bir biçimde denmesiyle ilgili VATAN'a çarpıcı açıklamalar yaparak şunları söyledi: "Adaylar arasında bir yıl süren teknik değerlendirme yapıldı. Sonrasında Türkiye'nin profesyonelce hazırlanmış dosyası çok beğenildi. Verilen ekonomik garantiler, güvenlik, alt yapı, stadyum kapasitesi ve seyirci konforunda Türkiye başı çekiyordu. Sadece Türkiye tüm statların üstü kapalı proje vermişti

'Oylamada değişti'
    Finansman ve biletlerin garantisi hepsi yerindeydi. Sadece küçük çaplı ulaşım sorunları vardı. Ama bu sorun İtalya'da da, diğer ülkelerde de vardı. Konya ve Kayseri'ye gidişler ile 5 yıldızlı otel konaklama eksikliği vardı. Teknik değerlendirme sonuçları sonrasında bize Türkiye, İtalya ve Yunanistan çok farklı dendi. Ama kapalı oya geçince işin rengi değişti. Ne yazık ki, teknik değerlendirmenin bu kadar kıymetli olduğunu bilen arkadaşlarımız beyinlerinyle değil de duygularıyla hareket ettiler"

Abdullah Gül'ün Kayseri sevdası belki de Avrupa Şampiyonasını kaybettirdi bize..

• dostum aziz yıldırım derken biraz takılmak istedik Dediğin komplo teorisini ben de düşünmüştüm ama kayseri takımalrı gercekten de iyi top oynuyorlar.
    quote:

quote:

quote:

Bence de AZİZ YILDIRIM

İnanın veya inanmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

dostum aziz yıldırım derken biraz takılmak istedik Dediğin komplo teorisini ben de düşünmüştüm ama kayseri takımalrı gercekten de iyi top oynuyorlar.
    quote:

quote:

quote:

Bence de AZİZ YILDIRIM

İnanın veya inanmayın.

Tamam abi kabul iyi top oynuyorlar,hatta bizden bile puan aldılar (gerçi bizden puan almayanın sahasını kapatıyorlar ceza olarak artık ) ama Abdullah Gül faktörünü de unutmayalım.

• hiç yoktan fb gibi 12 kişi değiller sahada...
  • ağlama sil gözyaşlarını
    quote:

Orjinalden alıntı: qtq

hiç yoktan fb gibi 12 kişi değiller sahada...
  • abicim abdullah gül bu sene mi piyasaya cıktı... eger bu is bi abdullah gül ile oluyosa... nie hep bjk-fb-gs sampiyon oluyo... ayrıca bu kayseri ve sivasla beraber rize'nin de olması gerekirdi...

bu arada kayseri ile ilgili bir not : kayseri avrupa sampiyonasına suanki stadı ile katılmayacaktı... yazın insaatine baslanacak 32.000 kisilik üstü kapalı stadı ile katılacaktı...
  • ne abdullah gülü yaa adamkarda boru gibi kadro var (erciyes) kayserii izlemedim
  • 1 ay önce kayserideydim. şehirde öyle bir çalışma var ki anlatamam. enerji hatları yeraltına alınıyor, şehiriçi doğalgaz döşeniyor, metro yapılıyor, yollar yeniden yapılıp düzenleniyor. şehir şantiyeye dönmüş. görünce insanın hoşuna gidiyor. ama keşke bu hizmetler yurdun her tarafına ihtiyaca göre eşitlik içinde yapılsa. abdullah gül faktörünü hatırlatmaya gerek yok herhalde. futbol takımlarının bu kadar başarılı olmasında abdullah gül'ün manevi desteğinin yanında levent bıçakçının da kayserili olmasını hatırlatırım. 2012 organizasyonuna da anadoluya şampiyonluk getiren tek şehir, türk futboluna birçok yetenek kazandıran şehir organizasyon yapılacak iller arasında gösterilmeyip tarihinde 7 kez isim ve renk değiştiren şanlı!!!!!!! kayserisporun ili kayseri gösterilmiştir. geçen yılki olaylı sebat-kayseri maçı sonrası şike olayları patlak verdiğinde de, federasyon olayı araştırmadan, soruşturmadan, olay duyulduktan 2 saat sonra kayserisporun bu olayla ilgisi yoktur diye açıklama yapmıştır. daha sonra sebat hocası güvenç kurtarın haftaiçi hikmet karaman beni 2 kez aradı şike teklif etti demesine rağmen her nedense bu olayın da pek üzerine gidilmemiştir. galiba bu forumda okumuştum bir arkadaş yazmıştı.
    SÜPER LİGİ AĞIR BİR PASTIRMA KOKUSU SARDI!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.