Kayseri ve Konya da bilen yok (2. sayfa)
-
-
Hocam youtube da tamirhane diye bir kanal var, vw grubu araclara bakiyor adam..
Bir tane audi geldi o da gaz pedaliyla ilgili bir sorun vardi. Adam vagcom mu diyorlar adini bilmiyorum yanlis olmasin bilgisayara bagladi bir programla ve gaz padalina kalibrasyon ayari yapti araba duzeldi..
Yaptiginiz islem sonrasi arac kalibrasyona ihtiyac duyuyor olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla usta yaptı 2 kere hemde hani şu eski dev hesap makinasina benzeyen bi alet var onla yaptı.. Tamirhane kanalındaki aslan ustanın da kullandığı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Doğru yapıldığına eminseniz araçta vakum kaçağı arayın. O da yoksa başka bir kelebek ile deneyin. O da olmazsa tesisata bakmak gerekiyor. Artık bu araçlar eskidi, tesisat kopuklukları başladı. Söküp takarken bile olmuş olabilir.
-
önce bir balata spreyi veya tiner/benzin çözücü ile gaz telinin bağlantı yerlerini ve halatı içinden temizle sonra yağlayıp dene
-
Yarın bi deneyeyim
Aslında gaz teli ve tertibatına bakacaktim ama Kayseri baya soğuk ve yağmurlu yarın kelebek ve aksamına komple bi göz atayım
Başka bir kelebek ile denedik yine aynı...
Kaput kismindan elle gaz verince sorun olmuyorsa, gaz pedalindan itibaren o motor kismindaki elle teli cektiginiz yere kadar olan yerlerde arayin sorunu.
Öncelikle gaz telini orjinali ile değiştirip klipslerini de düzgün olarak taktıracaksınız. Sonra kelebeğin adaptasyonu yapılır ve oradaki elektronik parçaların sağlam olup olmadığı kontrol edilir. Eğer sorun hala devam ediyorsa aracın kendi beyni beyinciye verilip kontrol edilir. Eğer arıza hala giderilemiyorsa aynı bölgedeki elektriksel tüm parçalar tekrar kontrol edilir. Özellikle orjinal olmayan müşürler dengesiz davranabilir, hata kodu vermeyebilirler.
Bunu Konya'da Kayseri'deki ustalar çözer öyle çözülmeyecek birşey yok, ustalar büyük ihtimalle uğraştığımız saatin parasını alamayacağız düşüncesi ilgilenmiyorlar. Çok uzuyor ise iş yetkili servise gidin onlar çözer.
-
Ne iş yapıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetbayram5Ne iş yapıyorsunuz?
Ne alaka?
-
Her konuda bilgin var
O videoyu bulamadım... Hangi video olduğunu bulabilirsen bana link atar mısınquote:
Orijinalden alıntı: khanstern
Hocam youtube da tamirhane diye bir kanal var, vw grubu araclara bakiyor adam..
Bir tane audi geldi o da gaz pedaliyla ilgili bir sorun vardi. Adam vagcom mu diyorlar adini bilmiyorum yanlis olmasin bilgisayara bagladi bir programla ve gaz padalina kalibrasyon ayari yapti araba duzeldi..
Yaptiginiz islem sonrasi arac kalibrasyona ihtiyac duyuyor olabilir
Kelebeğe adaptasyonu yaptırdın mı hiç?
Konya'dayım ben 1 2 ustaya yönlendirme yapabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: kantay
Kayseri de yaklaşık 10 farklı ustaya gittim.
Konya da ise aradım fikir almak için başlarına gelmiştir diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X