Şimdi Ara

Kayseri ve Konya da bilen yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet akl motor namı diğer Hitler motoru... Gaz teli ile oynadığım için adaptasyon mu yapılması lazım hani..

Ama gaz kelebeği denemesi yapan usta her iki kelebek için de ayrı ayır yaptım dedi ama değişen yok.

Kelebek bu şekilde idi

Hatta sokmusken kelebeği bu temizle dedim gerek yok dedi.. Kayseri ve Konya da bilen yok Kayseri ve Konya da bilen yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam youtube da tamirhane diye bir kanal var, vw grubu araclara bakiyor adam..

Bir tane audi geldi o da gaz pedaliyla ilgili bir sorun vardi. Adam vagcom mu diyorlar adini bilmiyorum yanlis olmasin bilgisayara bagladi bir programla ve gaz padalina kalibrasyon ayari yapti araba duzeldi..

Yaptiginiz islem sonrasi arac kalibrasyona ihtiyac duyuyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla usta yaptı 2 kere hemde hani şu eski dev hesap makinasina benzeyen bi alet var onla yaptı.. Tamirhane kanalındaki aslan ustanın da kullandığı

• kantay kullanıcısına yanıt

Doğru yapıldığına eminseniz araçta vakum kaçağı arayın. O da yoksa başka bir kelebek ile deneyin. O da olmazsa tesisata bakmak gerekiyor. Artık bu araçlar eskidi, tesisat kopuklukları başladı. Söküp takarken bile olmuş olabilir.

• önce bir balata spreyi veya tiner/benzin çözücü ile gaz telinin bağlantı yerlerini ve halatı içinden temizle sonra yağlayıp dene

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Yarın bi deneyeyim

• Aslında gaz teli ve tertibatına bakacaktim ama Kayseri baya soğuk ve yağmurlu yarın kelebek ve aksamına komple bi göz atayım

• cormen kullanıcısına yanıt
    Başka bir kelebek ile denedik yine aynı...

• Kaput kismindan elle gaz verince sorun olmuyorsa, gaz pedalindan itibaren o motor kismindaki elle teli cektiginiz yere kadar olan yerlerde arayin sorunu.

• Öncelikle gaz telini orjinali ile değiştirip klipslerini de düzgün olarak taktıracaksınız. Sonra kelebeğin adaptasyonu yapılır ve oradaki elektronik parçaların sağlam olup olmadığı kontrol edilir. Eğer sorun hala devam ediyorsa aracın kendi beyni beyinciye verilip kontrol edilir. Eğer arıza hala giderilemiyorsa aynı bölgedeki elektriksel tüm parçalar tekrar kontrol edilir. Özellikle orjinal olmayan müşürler dengesiz davranabilir, hata kodu vermeyebilirler.

Bunu Konya'da Kayseri'deki ustalar çözer öyle çözülmeyecek birşey yok, ustalar büyük ihtimalle uğraştığımız saatin parasını alamayacağız düşüncesi ilgilenmiyorlar. Çok uzuyor ise iş yetkili servise gidin onlar çözer.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Ne iş yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Ne iş yapıyorsunuz?

Ne alaka?

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Her konuda bilgin var

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Hocam youtube da tamirhane diye bir kanal var, vw grubu araclara bakiyor adam..

Bir tane audi geldi o da gaz pedaliyla ilgili bir sorun vardi. Adam vagcom mu diyorlar adini bilmiyorum yanlis olmasin bilgisayara bagladi bir programla ve gaz padalina kalibrasyon ayari yapti araba duzeldi..

Yaptiginiz islem sonrasi arac kalibrasyona ihtiyac duyuyor olabilir
    O videoyu bulamadım... Hangi video olduğunu bulabilirsen bana link atar mısın

• kantay kullanıcısına yanıt
    Kelebeğe adaptasyonu yaptırdın mı hiç?

Konya'dayım ben 1 2 ustaya yönlendirme yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kantay

Kayseri de yaklaşık 10 farklı ustaya gittim.
    Konya da ise aradım fikir almak için başlarına gelmiştir diye

kayseride ekip oto vag servisi öneriyorlar

https://g.page/ekipoto?share

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.