Şimdi Ara

Kayseri’ye uzay ve savunma sanayisi için 1,6 milyar dolarlık dev yatırım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşallah. Hiç zoruma gitmez.

ukrayna gönderilen iha/siha ların bile yarı parasını

ödemişim! 200milyon tl!

bu proje gerçekleşirse, neden zoruma gitsin?!

Benim endişem, o paranın da yandaşa, eşe dosta

dağıtılıp, sonra da birilerinin çıkıp, Kandırıldım! demesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 4 Mart 2025; 14:48:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

amerikalı demokrat solcular yani yahudi kuklaları yani neoconcuların karşısında çin gibi bir tehlike ve silah üretim kısıtlamasına düşeceklerine dair öngörüleri yoktu. bu ortaya çıkınca güney kore gibi seni de işin içine kattılar.

olan biten bu :))))

şimdi ABD'de katolikler de bu evangelistlere tekmeyi çakınca, bir de Türkiye de AB ülkesi oldu :)))))))))) savaştıracak enayi arıyorlar.

• Bazı projeler arada kaynıyor maalesef.

Devlet aklı denen bir proje,bir mantık olmalıdır.

Günümüzde Almanya 3 yıl bile hükümetsiz kalsa belirli bir sistem ve devlet düzeni,nizamı,intizamı olduğu için her şey saat gibi tıkır tıkır işliyor.

Ülkemiz bir hafta hükümetsiz kalsın,önceki yıllarda olduğu gibi kaos olur.

• gidi G kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğinizden bir kaynak yorumu yapamayız ama. Biryerlerde mutlaka asıl kaynaktan bir söylem bir belge var olmalı değil mi? Yoksa ben de şöyle duymuştum diye bir kaynak olamaz.

• stridercop S kullanıcısına yanıt

Ya ne anlatıyorsun sen, bu zihniyetin tutumu belli. Her dönem ülke ve millet yararına ne varsa karşı çıkmak. 2002 öncesi basın medya iş adalet eğitim ülkede ne varsa yuvalanıp kadrolaşmışlar işte. Sen hiç hırsızın hırsızlık yaptığını söylediğini gördün mü. Kaynak arıyorsan git meclis tutanaklarına falan bak, sümen altı etmedilerse tabi. Vekillik, bakanlık yapmış insanın ağzından dinledim. Millet zaten bu zihniyetin ne menem bir şey olduğunu iyi biliyor başka kaynağa gerek yok. Siz kaynak diye imamoğlunun web sitesindeki özgeçmişine inanabilirsiniz

• Türkiye'de son yirmi yılda yapılan yatırımlar gerçek değerleri ile yapılsaydı yandaşa peşkeş çekilerek veya özelleştirme adı altında güzel ülkem soyulmasaydi,turkiyeysimdi gençlerin terketmek istedikleri bir ülke değil dünyanın gelmek istediği bir ülke olurdu.5.sinif vasıfsız insan ulkes değil.1.sinif eğitimli insanların gelmek istediği ülke olurduk.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

önceki 80 yılda da öyle olsaydı uzaya ilk çıkan ülke mi olurduk?

yolsuzluk oranları önceki yıllara göre çok daha düşük kalır inanın. eskiden 100 liralık işi devlete 10 milyona yaparlardı şimdi 150-200 liraya yapıyorlar ama ona da kurumların geç ödemelerini bahane ediyorlar. 1 e 100 ihale göremezsiniz. ama denetimlerin artması da şart. belediyeler çiftlik.

• Doğalgaz bulundu gaza zam geldi. Petrol bulundu benzin 50 lirayı buldu.
    Uzaya falan mi yatırım yapsak fiyatlar patlamadan

• Dev yatırım Damat Berat hiç ettiği 128 milyar dolar ve kankası Nebati piyasaya sattığı 150-200 milyar dolardı

1.6 milyar doları yemeklerden önce aç karnına yiyoruz biz

Neyse Metin Yasir Akpınar kardeşim mesajını aldım sende hazır mısın?

Komedi Alemiyoutube
    MEŞAJINI ALDIM KARDEŞİM SENDE VARMISIN Mesaj Meşajını Aldım Kardeşim Meşajını Aldım Komik Video Komedi Güldüren Video Gülmekten Alta Sıçırtan Video Kardeşim Abi Sende Varmısın Varmısın Kahkaha Attıran Video Abi Kardeşim
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=2ygRTY7HtK4

Bu önyargılarla, orda duymuştum, kaynaklarıyla çok kandırılırsınız benden söylemesi. Yanıldığınız konu ben fanatik bir yorum yapmadım, doğruyu arıyorum. Çünkü o kadar çok dezenformasyon var ki, her konuda. Yanlışa yanlış, doğruya doğru demek lazım. Yoksa ülkenin yönden yöne savrulmasına eyvallah diyoruz sürekli.

Aynen kardeş fanatik olmadığın için kaynak maynak istemezzükçü zihniyetin b*kunda boncuk arıyorsun. Seni ikna etmek gibi bir borcum yok. Git neye inanmak istiyorsan ona inan.

O kadar cümlenin içerisinde insan yine de birşey arıyor ama malesef çok büyük bir boşluktan başka birşey yok. Merak etme yine de doğruyu aramaya devam.

Sen kaynak diye chp zihniyetini aklamaya çalışırken, istemezzükçülerin şu an bile hala; iha, tank, tufek cart curt üretmeyelim. Üretimin fayda sağladığına dair bir veri, kaynak elimizde yok, yüzü astarini geçer, abde bize cok kizar diye oyalama ve engel olmaya çalıştığından eminim. Neyse ki iktidar emin ellerde, sizi takmıyor.

Sen aklindaki önyargılarla, yaftalarla birisini suçlamadan önce, yada hayali düşmanlar yaratmadan önce ben kimseyi veya bir zihniyeti yaftalamaya çalışmadım. Sadece bu konuda kaynağını sordum varsa böyle birşey öğrenelim diye. Ama sen yok siz şöyle siz böyle diye düşmanlarla mücadele ediyorsunuz sanki. Bu arada büyük bir çoğunluk kimse yapmasın gerek yok falan dediğini zannetmiyorum belirli düşman gruplar hariç. Ama sorgulamak demek istemezük demek anlamına da gelmez. Bu sizin yok öyle düşünüyorlar eminim zanlarıyla da olmaz. Varsa bir bilginiz söylersiniz, karşıt başka bir bilgi varsa da araştırırsınız sonra bir kanıya varırsınız. Yoksa hep biz haklıyız diğerleri hep düşman kafası bizi ancak çukura götürür ,uzaya değil.

Kardeşim, belli ki yatırımlar konusunda bilgin var.

baya savunuyorsun çünkü!

merak ettim;

yerli otomobil üretmek için

40 MİLYON dolar ödenip, SAAB tan satın alınan

ve araç demoları gösterilen PLATFORM dan

haber varmı?! Fikri ve sınai haklardan haber varmı?

• Sen su an rol yapıyorsun ve art niyetlisin. Art niyetli olmasan chp zihniyetini aklamaya çalışmazdin. Başka mevzularda gikiniz cikmaz gelmiş burda benle tartışmaya çalışıyorsun. Sana cevap vermek sıktı artık git ne düşüneceğin zerre umrumda değil. Sizi kimse takmıyor

• Kardesim ülke hayrina bir sey olursa vatandaşa da olumlu yansir. Normalde siradan vatandasin boyle seylerle ilgilenmesi gerekmez ama sizin gibi ulkesine camur atmak derdinde olan tipler insani tahrik ediyor. Sizin tek amaciniz var ulkeye hicbir sey yapilmasin, bulgaristan arnavutluk gibi ise yaramaz etkisiz kalalim ki celal sengor gibi secde ettiğiniz adamlar 7 24 millete aptalsiniz bi bok olmaz sizden diye yargi dagitsin. Sizde kendinizi elit zannedin, israil abd ulkeyi rahat rahat isgal edebilsin. Tek derdiniz bu. Yatirimlarda art niye veya hata olabilir. Saab konusu gibi 15 temmuz 2016 oncesi her olayda sabotaj ararim.

40milyon dolara alınmış birşeyler var

ve kayıp! Parası kim den çıktı?!

celal şengör ne alaka?!

sizin,

40milyon dolara alınan sisteme ne olduğu

hakkında bilginiz varmı?!

ben onu soruyorum...

yoksa yok diyebilirsiniz...

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    araç üretimi ile ilgili çeşitli patentler vs ticari hakları satın alındıysa kayıp anlamına mı gelir? Kayseriye kurulacak bir tesisle otomobil konusunun ne alakası var? Otomobil konusu hakkında bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 7 Mart 2025; 14:33:24 >

kayseride yatırım amaçlı para dağıtılacak değil mi?

insanlar neden şüpheyle bakıyor diye eleştiriyorsunuz ya

bende size somut örnek veriyorum

40milyon euro (?) kayıp!!! yok!!! nerede kimse bilmiyor!!

alınan platform da yok! üretim de yok! projede yok!

"40 milyon Euro resmen çöp oldu." 2017 hürriyet.

şimdi bu adamlar,

yatırım haberlerine şüpheyle bakmakta haksız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 7 Mart 2025; 15:6:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.