Şimdi Ara

Kayserispor Muhtemel 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhtemel 11 lerin hepsinde Burak yerine Umut gösterilmiş.Nasıl olur bu anlamadım.%100 olmasada genelde doğru çıkıyor bu tahminler.

• Yahu herkes burak yerine umut oynasın diyordu şimdi burak kopenhag maçında biraz koştu pres yaptı diye şaşırıyorsunuz nasıl taraftarsınız siz ben anlayamadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

Yahu herkes burak yerine umut oynasın diyordu şimdi burak kopenhag maçında biraz koştu pres yaptı diye şaşırıyorsunuz nasıl taraftarsınız siz ben anlayamadım bi türlü

Herkesi bir tutma o arkadaşın öyle düşündüğünü nereden biliyorsun ki? Benim düşüncem de hep belliydi Burak varken Umut'u ilk 11'e hayatta koymam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Yahu herkes burak yerine umut oynasın diyordu şimdi burak kopenhag maçında biraz koştu pres yaptı diye şaşırıyorsunuz nasıl taraftarsınız siz ben anlayamadım bi türlü

Herkesi bir tutma o arkadaşın öyle düşündüğünü nereden biliyorsun ki? Benim düşüncem de hep belliydi Burak varken Umut'u ilk 11'e hayatta koymam.

Genel olarak konuştum konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın çoğu taraftar daha doğrusu seyirci bu şekilde son zamanlarda.
  • quote:

quote:

quote:

Genel olarak konuştum konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın çoğu taraftar daha doğrusu seyirci bu şekilde son zamanlarda.

Orası ayrı ona lafım yok da bana bildiğin konuyu açana giydirmişsin gibi geldi.

• muslera sabri semih chedjou hakan melo selçuk bruma sneijder burak drogba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera Eboue Chedjou Semih Hakan Balta Melo Ceyhun Selcuk Sneijder Drogba Burak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orası ayrı ona lafım yok da bana bildiğin konuyu açana giydirmişsin gibi geldi.

http://forum.donanimhaber.com/m_82994997/f_//tm.htm#82995564

Buyur hocam 2.mesaj

• her hafta tutmuyor.. nasıl tutuyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Muslera Eboue Chedjou Semih Hakan Balta Melo Ceyhun Selcuk Sneijder Drogba Burak

Hakan sakat.

• Muslera sabri semih chedjou dany melo selçuk engin burak sneijder drogba (4-2-3-1)
  • quote:

Hacı sen beni yanlış anlamışın. Ben burda oynamaması gerektiğini düşündüğümü tazmayı unutmuşum o yüzden sorun çıkmış. Ben her zaman burağın bu takımda oynamaması gerektiğini düşünüyotum. Takımı bozan 3 oyuncudan 1 i burak şu anda

• Muslera/sabri-chedjou-semih-Hakan/melo-selcuk/sneijder bruma-/burak drogba

• quote:

Orijinalden alıntı: lahm

Muslera/sabri-chedjou-semih-Hakan/melo-selcuk/sneijder bruma-/burak drogba

HAKAN SAKAT

--------------muslera-------------
    sabri-----semih---chedjou--dany

--------------selcuk--melo-----------
    engin-----------sneijder-------burak
    -------------------drogba--------------

engin yerine aydin da olabilir

• Burak sayet kopenhag macindaki fibi oynayacaksa ilk 11 i yaparken sahsen ben olsaydim gozum kapali ilk buragi yazardim sol aciga sonra diger isimleri dizerdim boyle hirsli oldugu bir zamanda kesilirse burak kaybederiz burak i.. ha ama oynatilir sansida el verirse gol yada goller atarsa asil ozaman izleriz maximum burak yilmaz i

• HAKAN BALTA SAAAKAAAAT

herkezde onu yazmış nasıl olcak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

HAKAN BALTA SAAAKAAAAT

herkezde onu yazmış nasıl olcak bakalım

herkes olucaktı özür dilerimde bu bölümde neden edit yok
  • ben de dün bir sitede balta yı muhtemel 11 de görmüştüm. sonra araştırdım ki adam sakatlığı nedeniyle İstanbul da kalmış. kayseri ye götürülmemiş. sol bekte yine dany oynayacak galiba. eboue kesik yiyebilir ileride bruma burak kopenhagen maçındaki gibi kanat forvet oynarlar.
  • hücum hattı ve kaleciyi herkes aynı düşünüyo zaten orasını yazmaya gerek yok ta defans hattında ben biraz daha değişik düşünüyorum.

sabri - semih - gökhan - dany
  • Galatasaray’ın Kayserispor maçı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
    Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Dany Nounkeu, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Engin Baytar, Selçuk İnan, Armindo Bruma, Aydın Yılmaz, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut

8 yabancı ile gitmişiz. Hakan Balta, Gökhan yok bazı muhtemel kadrolarda nasıl varlar anlamadım.

Büyük sürpriz olmazsa Dany, Eboue, Chedjou hatta Muslera'dan ikisi çıkacak. Geri kalan Kopenhag maçıyla aynı olur.

Sabri-Eboue, Muslera-Ufuk hariç diğerleri çok zorlama olur. Muslera'dan vazgeçmezse Sabri-Eboue, Chedjou veya Dany-Ceyhun değişikliği olacaktır. Başka da bir ihtimal yok zaten. Umut-Burak diye bir şey olmaz Türk kadroda değişiklik olması imkansız mecburi 2 yabancı tribüne gidecek sadece.

Gökhan veya Hakan'dan en az birisi olsaydı çok güzel olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.