Şimdi Ara

Kayyo,İfastnet,Freehostia dan Hosting Alınıp Smf Kurulur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir iyilik yapıyım dedim artık kendim kuruyorum.Kayyo,İfastnet,Freehostia dan hosting alıp herkeze kurarrım seve seve!Bir Tesekkür yeter!( Ayrıca Phpbb Hazır Kurulur )

Msn ekleyin:bycar_06@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bycar -- 23 Kasım 2006; 22:52:35 >

• İlgin için saol
  • rica ederim.( msn varsa versene yada bunu eklermisin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bycar -- 23 Kasım 2006; 23:28:39 >
  • Ben biliyorum ya kendim çok kurdum phpbb
  • olsun sen gene de ya ver msni yada ekle
  • ii servis guzel olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilfiger -- 25 Kasım 2006; 20:46:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bycar

Arkadaslar bir iyilik yapıyım dedim artık kendim kuruyorum.Kayyo,İfastnet,Freehostia dan hosting alıp herkeze kurarrım seve seve!Bir Tesekkür yeter!( Ayrıca Phpbb Hazır Kurulur )

Msn ekleyin:bycar_06@hotmail.com

Aferin sana gerçekten güzel oluyor bole bak sana demiştim bu işler kolay diye bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOPLİST Domain Fikir !
    12 yıl önce açıldı
    VPS-domain yönlendirme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bende SMF istiodum tam kurulum dosyalarını atcam gıcıklık ya ya netten düşüyorum ya elektrikler gidiyor bende bu şansızlık varken nası kurim SMF
    MSN(E-MAİL)=furkan_yagiz@hotmail.com
  • baba bana kayyo dan kurabilir misin msn ni ekledim mustafa0999@hotmail.com
  • Malatyaspor44 ü ve beni kızdırma HİZMET VERİYORUZ İŞTE/kötümü ediyoruz!
  • quote:

Malatyaspor44 ü ve beni kızdırma HİZMET VERİYORUZ İŞTE/kötümü ediyoruz!

Sen devam et kardeş hizmetine bu arada senide siteme bekliyorum bycar
  • Rica etsem msn ve siteni soylermısın yada bycar_06@hotmail.com
  • quote:

Rica etsem msn ve siteni soylermısın yada bycar_06@hotmail.com

ya burda siteyi vermeyim reklam olur bak site tanıtımlarına yazdımhttp://forum.donanimhaber.com/m_10611929/tm.htm ya bunu denemek açısından kurdum forum gibi hemde portal tarzı bişey bi bak msni de ekledim
  • bycar abi senın işin gücün yok mıllete beleş hizmet vericen babam verse babamın bıle ıllakı bı cıkarı vardır babamdan bıle suphelenırım
  • Amac hizmet ve herkesin bir web sitesi olsun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktr

bycar abi senın işin gücün yok mıllete beleş hizmet vericen babam verse babamın bıle ıllakı bı cıkarı vardır babamdan bıle suphelenırım

Kardeş Ya ne biçim bi toplum bole yaw adam para istese yapmak için para için yapıor derler bedava yapsa bi çıkarı var derler ben bu elemanla tanıştım msnde ole bi çocuk değil gereksiz cevaplara ban
  • Kardeşim bana da kurar mısın bi smf pls.
    kullanıcı adı : knightweb olsun
    şifreyi de kafana göre takıl
    MSN ini ekledim kardesh
  • quote:

bycar abi senın işin gücün yok mıllete beleş hizmet vericen babam verse babamın bıle ıllakı bı cıkarı vardır babamdan bıle suphelenırım

MSN topluyor işte daha ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: C1 SaNSui

quote:

MSN topluyor işte daha ne?

Noluyor msn topluyunca?ne geçiyor saçma saçma konuşma
  • iSTEMİYORSANIZ KURMAYIZ/İŞİM GÜCÜM YOK SİZE FORUMMU KURCAM/BEN BİR İYİLİK YAPIYIM HERKESİN BİR SİTESİ OLSUN DİYE BİR İŞ YAPMAYA CALISIYORUM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bycar -- 25 Kasım 2006; 18:17:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.