Cok geçmiş olsun.Devletin kıymetli malına zarar vermekten ceza almış galba arkadaş, işin ilginç yanı o degil de tam 3000 ytl lik bariyer,refüj vs. altın kaplamaydı galba. Rezillik... Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, olan olmuş, yeterki mala gelsin. Adı üstünde, kaza. Önemli olan bundan sonra tecrübe kazanmak. Şasi' de hasar olmaması çok iyi. Tekrar geçmiş olsun.
bende şaşırdım zaten 3000 ytl diyince bariyerlere..bariyerleri ayakta tutan çeliğin tanesi 1500 ytl'imiş..bende 2 tane gözüküyor ama görseniz kırılma yok az bükülme var iki tanesinde..buna rağmen 3000 ytl..itiraz etsende ne fayda zaten yazacak adam..bunuda kasko ödeyecek zaten..
tekrar tekrar sağolun arkadaşlar..Allah kmsenin başına vermesin..inş son kazamız olur..
quote:
Orjinalden alıntı: afigencturk
bende şaşırdım zaten 3000 ytl diyince bariyerlere..bariyerleri ayakta tutan çeliğin tanesi 1500 ytl'imiş..bende 2 tane gözüküyor ama görseniz kırılma yok az bükülme var iki tanesinde..buna rağmen 3000 ytl..itiraz etsende ne fayda zaten yazacak adam..bunuda kasko ödeyecek zaten..
tekrar tekrar sağolun arkadaşlar..Allah kmsenin başına vermesin..inş son kazamız olur..
kaskon var diye 3000 ytl yazmışlardır riske girmemişlerdir hani refüjde belki kırık varsa diye.
bazı durumlarda kasko var diyince farklı muamele olabiliyo.
geçmiş olsun
Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bu hem size hemde yeni nesil arabalarda birton güvenlik önlemi var bastınmı duruyor zihniyetinde olan arkadaşlara bir ders olur. Sonuçta fizik kurallarını hiç bir güvenlik önlemi alt edemez. örneğin şehir içi hız kurallarına uymuş olsaydınız bu olay başınıza gelmeyecekti.
quote:
Orjinalden alıntı: kir-pi
Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bu hem size hemde yeni nesil arabalarda birton güvenlik önlemi var bastınmı duruyor zihniyetinde olan arkadaşlara bir ders olur. Sonuçta fizik kurallarını hiç bir güvenlik önlemi alt edemez. örneğin şehir içi hız kurallarına uymuş olsaydınız bu olay başınıza gelmeyecekti.
Geçmiş olsun diyorum öncelikle...
Arkadaşın yazısı ilgi çekici...
Ama tabi kaza bu, ne kadar dikkat etsenizde elden bişey gelmiyor...
HOCAM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HER ŞER DE Bİ HAYIR VARDIR 10 GÜN ÖNCE DE BENİM BAŞIMDAN GEÇTİ AMA ALLAHTAN CANINA BİŞEY OLMAMIŞ İYİ TARAFTAN BAKARSAN ARAÇ TEK YÖNDEN HASAR ALMIŞ O YÜZDEN HEM CANINA BİŞEY OLMADI DİYE SEVİN HEMDE ARACIMDA ÇOK HASAR VAR DİYE ÜZÜLME TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
Kardeş canını sıkma cana geleceğine mala gelsin..Büyük geçmiş olsun canın sağolsun
sağolun arkadaşlar..
bir arkadaş doğru söylemiş..her şeyde bir hayır vardır diye..belki o kazayı yapmasam ileride çok daha büyük bir kaza yapıcaktım..
geçmiş olsun
quote:
hocam ne alaka nerden biliyorsunuz aşırı hız yaptığını her kaza yapan aşırı hızdan mı kaynaklanıyor sanıyorsunuz bu yazı olmadı şimdi
Büyük geçmiş olsun, herşeyin telafisi mümkün tek cana bir zeval gelmesin.
gecmiş olsun.inş. bu son kazanız olur
geçmiş olsun arkadaşım
Çok geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun...
S.A. Geçmiş olsun. Ama sizin adınıza sevindim. Canlara bir zarar gelmeden ders aldığınız için. Benim de ehliyeti aldığım yeni dönemlerde sağa, keskin, teorik olarak imkansız ama gerçekte varolan bir virajda kaldırıma çıktım. O günden beri araçta herşeyden önce fizik kurallarının geldiğini biliyorum.
Ve her işte bir hayır vardır. O kaza olmasaydı başka bir arkadaşa gidip yarışacak ve bırakın kazayı belki de ölecektim. ALLAH korusun...
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
quote:
hocam ne alaka nerden biliyorsunuz aşırı hız yaptığını her kaza yapan aşırı hızdan mı kaynaklanıyor sanıyorsunuz bu yazı olmadı şimdi
bence olmuş. istanbul trafiğinde 50 ile git seni döverler. kesin daha hızlıdır.
Cana gelmemiş önemli olan bu zaten, Dağılan aks olsun boşverin. Geçmiş olsun