Şimdi Ara

Kaza.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tofaşı bu araçlarla kıyaslamayın...tofaşlarda YTS (yolcu tahliye sistemi) mevcut...
    bu sistem gerekli görürse tek yolcu tahliye ediyor..eğer çok acilse aracı ortadan ikiye ayırarak yolcuları güvenli bir yere ayırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Kaza..

Allah aşkına olayın VW ile alakası ne. Gerçekten saçmalık diz boyu.

Her araçta olabilecek bir kaza zaten. Ortamı bu kadar karıştırmanın ne mantığı var.

konuyu açan arkadaşın bugün açtığı kilitlenen konularını ve mesajlarını okursanız ne alakası olduğu orada yazıyor. yazdıklarınıza aynen katılıyorum her araçta olabilecek bir kaza ama gidin arkadaşın kilitlenen konularını okuyun, konuyu nereye çektiğine bakın bana sonra saldırın

Benim amacım saldırmak değil. Sadece ortamı germeye yapılmış bir hareket diye görüyorum. Son zamanlarda VW ile açılan konular farkındasınızdır ki tartışmalar ile bitiyor. Ben bu durumdan rahatsızım.
    Yani buraya bir FERRARİ bile koysaydınız aynı sözleri tekrar '' HER ARAÇTA OLABİLECEK '' bir şey diye tekrar söylerdim. Ama ortamı germek olarak algılanmazdı.

Buradaki marka ortamı germeye çok müsait farkındasınızdır.

İYİ FORUMLAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: ıamberke

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Kaza..

Allah aşkına olayın VW ile alakası ne. Gerçekten saçmalık diz boyu.

Her araçta olabilecek bir kaza zaten. Ortamı bu kadar karıştırmanın ne mantığı var.

Adam vw ile ilgili bişey dememiş fanboy'cuğum kaza resmi koymuş.
    Ayrıca o resim montaj

Ben bişey dedi demedim zaten. Fotoğraf herşeyi anlatıyordu. Arkadaş zaten mütevazi bir şekilde karşıladı.

Resim montaj veya değil her marka da olabilecek bir durum.

• bu arabaların cenaze aracından farkı yok. hele ki bu linea gibi araçlarla yüksek hız yapılıyorsa kurtulmak imkansız.
  • videonun sonundaki diğer kaza ne alaka?
  • Videonun sonunda ki çocuk ne yapıyor öyle ya acayip acayip hareketler kameraya oynamalar falan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.